Ostrzeżenia - komentarze - Strona 24

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 16:56

Chlopaczek pisze:Jestes modem i jesli uzytkownik chce dyskutowac w sprawie ktora go dotyczy to musisz odpowiadac nie ma wyjscia.Tym bardziej ze temat jest wlasnie ku temu.
A Ty w tym momencie po prostu uciekasz bo udowodnilem Ci ze nie masz racji ze ostrzezenie bylo niesluszne.

Do adminow.Uzytkownik Kotek dwa razy mnie obrazil (raz zarzucajac mi nacjonalistyczne poglady drugi raz radzac mi wizyte u psychoanalityka sugerujac tym samym ze mam problemy z samym soba).Prosze o interwencje w tej sprawie.Prosze tez o usuniecie przez jakiegos admina ostrzezenia danego za "zydowski Ajax" gdyz nie zlamalem regulaminu a to ostrzezenie wynika z lichej wiedzy i osobistych pogladow Kotka (nie wnikam czy mnie lubi czy nie oraz czy jest antysemita)
Z Kotkiem nie mam zamiaru dyskutowac bo wszelkie dyskusje z nim sa jalowe.
Dziekuje i pozdrawiam.

jezeli potrzebujesz jakiegos oparcia to masz moje, wedlug mnie nie obraziles Ajaxu i juz na poczatku tej dyskusji powinienes miec cofniete ostrzezenie, a co do moda to z deczka dal d... w tej sytuacji, (znajac zycie to teraz ja dostane ostrzezenie za to "wyrazenie")

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 10 sty 2005, 17:39

Panowie, wielkie halo z powodu jednego ostrzeżenia. Ja mam takich 8, z czego połowa za to, że mam inne poglądy niż reszta. Zgadzam się w 100% tylko z jedny ostrzeżeniem, przesadziłem o 'kawałku mięsa z dziurą'. To było chamskie, ale za resztę 'przewinień' należały mi się 2, góra 3 ostrzeżenia. Ale cóż, ktoś postanowił mnie stąd wykolegować. Nic nie poradzę i robię swoje :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 18:51

Axel Hammond pisze:Panowie, wielkie halo z powodu jednego ostrzeżenia. Ja mam takich 8, z czego połowa za to, że mam inne poglądy niż reszta. Zgadzam się w 100% tylko z jedny ostrzeżeniem, przesadziłem o 'kawałku mięsa z dziurą'. To było chamskie, ale za resztę 'przewinień' należały mi się 2, góra 3 ostrzeżenia. Ale cóż, ktoś postanowił mnie stąd wykolegować. Nic nie poradzę i robię swoje :wink:

wiesz wydaje mi sie ze wiecej masz ostrzezen zasluzenie niz nie, ale 8 to jednak za duzo :P

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 10 sty 2005, 19:23

Axel Hammond pisze:Panowie, wielkie halo z powodu jednego ostrzeżenia. Ja mam takich 8, z czego połowa za to, że mam inne poglądy niż reszta. Zgadzam się w 100% tylko z jedny ostrzeżeniem, przesadziłem o 'kawałku mięsa z dziurą'. To było chamskie, ale za resztę 'przewinień' należały mi się 2, góra 3 ostrzeżenia. Ale cóż, ktoś postanowił mnie stąd wykolegować. Nic nie poradzę i robię swoje :wink:
Nie masz racji Axel , nie dostałeś nigdy ostrzeżenia za odmeinne zdanie.
A przypomnij sobie, gdy zorganizowano plebiscyt żeby Cię wyrzuć, Moderatorzy sprzeciwli się temu broniąc po częsci Ciebiei.
Odmienne zdanie jest siłą forum i jeżeli ono nie jest obraźlwie i nie niezgodne z regulaminem nikt nie da Ci za nie ostrzeżenia.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 sty 2005, 19:31

pippen pisze:
A przypomnij sobie, gdy zorganizowano plebiscyt żeby Cię wyrzuć, Moderatorzy sprzeciwli się temu broniąc po częsci Ciebiei.
Odmienne zdanie jest siłą forum i jeżeli ono nie jest obraźlwie i nie niezgodne z regulaminem nikt nie da Ci za nie ostrzeżenia.
Pozdrawiam
Dokładnie. Ogromna większość Twoich ostrzeżeń była za użycie nieparlamentarnych wyrazów bądź wyrażeń, ale na pewno nie za odmienność poglądów.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 13:42

Pisakk pisze:
pippen pisze:
Pozdrawiam

Dokładnie. Ogromna większość Twoich ostrzeżeń była za użycie nieparlamentarnych wyrazów bądź wyrażeń, ale na pewno nie za odmienność poglądów.

ale czasem dostawal ostrzezenia za dosc kontrowersyjne wypowiedzi dla ktorych wcale nie nalezala sie "nagroda" ale to juz zalerzy od pkt widzenia, no i od regulaminu tez :P 8)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 2:47

Widze ze zaden admin nie zareagowal na moj apel i wypowiedzenie sie w tej sprawie.A pisal do nich na GG tez.Widac maja uzytkownikow gleboko w tylku (zeby nie powiedziec ze w dupie) i nie chca ponosic odpowiedzialnosci za modow ktorych sami wybrali.
Jeszcze raz prosze o cofniecie niesprawiedliwego ostrzezenia i rozmowy "wychowawcze" z niektorymi z modow (a w szczegolnosci z Kotkiem).Nie mozna tolerowac tego ze mody daja ostrzezenia za wypowiedzi nie lamiace regulaminu.

sidam
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sidam » 12 sty 2005, 13:09

Wyczytalem gdzies ze po 21 dniach licznik się zeruje pod warunkiem ze międzyczasie ponownie sie nie załapie ostrzeżenia.To prawda?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Re: :)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 14:31

sidam pisze:Wyczytalem gdzies ze po 21 dniach licznik się zeruje pod warunkiem ze międzyczasie ponownie sie nie załapie ostrzeżenia.To prawda?
Tak prawda.

Mówiłem Chlopaczek że te apele są na nic. Mogłeś zaoszczędzić sobie czas a nie teraz zwalać wszystko na moderatorów, w szczególności na mnie, i administratorów - tu można się tylko domyślać na kogo.

A jak ci nie pasują moderatorzy to zrób sobie własne forum, dobierz moderatorów i RZĄDŹ!

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

dlaczego...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 12 sty 2005, 14:34

A za jakie spamowanie dostałem WP?
Bo jakoś sobie nie przypominam!!!

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 14:42

Chlopaczek pisze:Widze ze zaden admin nie zareagowal na moj apel i wypowiedzenie sie w tej sprawie.A pisal do nich na GG tez.Widac maja uzytkownikow gleboko w tylku (zeby nie powiedziec ze w dupie) i nie chca ponosic odpowiedzialnosci za modow ktorych sami wybrali.
Na dwukrotne zapytania dostałeś dwukrotnie odpowiedź więc sie nie unoś i nie pisz bzdur na nasz temat - nikt nikogo tutaj na siłe nie trzyma - to nie pobyt w wojsku, możesz w każdej chwili sobie ulżyć i zmienić miejsce. Poza tym mogłeś się najpierw upewnić a nie od razu problem robić.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3330

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 14:56

dzidzius pisze:
Chlopaczek pisze:Widze ze zaden admin nie zareagowal na moj apel i wypowiedzenie sie w tej sprawie.A pisal do nich na GG tez.Widac maja uzytkownikow gleboko w tylku (zeby nie powiedziec ze w dupie) i nie chca ponosic odpowiedzialnosci za modow ktorych sami wybrali.
Na dwukrotne zapytania dostałeś dwukrotnie odpowiedź więc sie nie unoś i nie pisz bzdur na nasz temat - nikt nikogo tutaj na siłe nie trzyma - to nie pobyt w wojsku, możesz w każdej chwili sobie ulżyć i zmienić miejsce. Poza tym mogłeś się najpierw upewnić a nie od razu problem robić.
Jaka odpowiedz?Pisalem do Ciebie na GG dwa razy pisalem do Agi nie dostalem nawet slowa odpowiedzi.Moze sie ustosunkujesz do calej sprawy i powiesz czy ostrzezenie bylo sluszne?Tylko tego chce.A jesli nie bylo sluszne to powinno byc mi odjete.A bzdur nie pisze tylko pisze to co widze ze pozwalacie robic modom co im sie zywnie podoba nawet wtedy jak daja ostrzezenia za wypowiedzi nie lamiace regulaminu.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Re: dlaczego...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 15:00

sirtomaszo pisze:A za jakie spamowanie dostałem WP?
Bo jakoś sobie nie przypominam!!!
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=33275#33275

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 15:01

Chlopaczek pisze:
dzidzius pisze:
Jaka odpowiedz?Pisalem do Ciebie na GG dwa razy pisalem do Agi nie dostalem nawet slowa odpowiedzi.Moze sie ustosunkujesz do calej sprawy i powiesz czy ostrzezenie bylo sluszne?Tylko tego chce.A jesli nie bylo sluszne to powinno byc mi odjete.A bzdur nie pisze tylko pisze to co widze ze pozwalacie robic modom co im sie zywnie podoba nawet wtedy jak daja ostrzezenia za wypowiedzi nie lamiace regulaminu.
Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 15:02

Tomusmc pisze:Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!
Ale zamiast czterech jest pięć. Dalej tego nie rozumiesz? :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”