Chlopaczek pisze:Jestes modem i jesli uzytkownik chce dyskutowac w sprawie ktora go dotyczy to musisz odpowiadac nie ma wyjscia.Tym bardziej ze temat jest wlasnie ku temu.
A Ty w tym momencie po prostu uciekasz bo udowodnilem Ci ze nie masz racji ze ostrzezenie bylo niesluszne.
Do adminow.Uzytkownik Kotek dwa razy mnie obrazil (raz zarzucajac mi nacjonalistyczne poglady drugi raz radzac mi wizyte u psychoanalityka sugerujac tym samym ze mam problemy z samym soba).Prosze o interwencje w tej sprawie.Prosze tez o usuniecie przez jakiegos admina ostrzezenia danego za "zydowski Ajax" gdyz nie zlamalem regulaminu a to ostrzezenie wynika z lichej wiedzy i osobistych pogladow Kotka (nie wnikam czy mnie lubi czy nie oraz czy jest antysemita)
Z Kotkiem nie mam zamiaru dyskutowac bo wszelkie dyskusje z nim sa jalowe.
Dziekuje i pozdrawiam.
jezeli potrzebujesz jakiegos oparcia to masz moje, wedlug mnie nie obraziles Ajaxu i juz na poczatku tej dyskusji powinienes miec cofniete ostrzezenie, a co do moda to z deczka dal d... w tej sytuacji, (znajac zycie to teraz ja dostane ostrzezenie za to "wyrazenie")