Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 524

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lip 2007, 18:00

RealFan pisze:Ehe już wszyscy wolą Barcę

Takie życie. Może mało jest ludzi z wyobraźnią tak wielką, aby wyobrazić sobie taka Barce jak w zakończonym sezonie, nawet za ogromne pieniądze. :lol:

RealFan pisze: Z resztą i tak go nie kupicie, bo go nie potrzebujecie. Nie zmieści się ani na obronę, ani na pomoc
Wg. Katalońskiej prasy Barca złozyła nawet oferte... czy zabrakloby dla niego miejsca, być może, choć jesli odszedłby taki Sylvek to ktoś musi być alternatywą dla Abidala...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2445
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2007, 18:11

Katalońska prasa zawsze napisze, że gośćwoli Barcę. Jak dojdzie co do czego to zobaczysz, że prasa Madrycka też napisze, że woli Real. Do takich rzeczy z przymróżneniem oka bo tak naprawdę pewnie nie udzieił żadnej wypowiedzi, albo powiedział, że Barca to wielki klub, kto nie chciałby tam grać itp. A potem już tylko wolna interpretacja :P Nie sądzę, aby Barca naprawdę mocno zabiegała o jego pozyskanie. Nie jest im potrzebny do szczęścia, chyba że chcą nagle stać się jak Chelsea i od teraz zacząć kupować dla idei :lol: Sylvinho wcale nie musi odchodzić.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 lip 2007, 8:59

Robinho wyrasta na krola strzelcow Copa America :rydzyk:
Oby po turnieju, odpoczynku i przygotowaniach dalej byl w takiej formie strzeleckiej. OMFG i mam nadzieje ze Baleronowi, tfu Calderonowi :P nie strzeli do glowy zadna wymiana.
Chivu najwyrazniej stracony, czas przystapic do walki o Alexa, ale z Chelsea znow moga byc problemy;/ Chyba Metzelder bedzie podstawowym obronca, bo jego alternatywy raz po raz uciekaja :?
Chyba ze Jarzinho powie, ze Alex tez woli Barce :lol: :olaboga:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lip 2007, 9:34

peepe pisze:Chyba ze Jarzinho powie, ze Alex tez woli Barce

Ja tak nigdy nie napiasałem, tylko prasa, nei zawsze katalonska, o dziwo. Za pośrednictwem wypowiedzi zawodnika bądź jego agentow i tak było w przypadku Andrade, Milito, Chivu czy teraz mlodego Holendra.

A co do Alexa, nie po to Chelsea starała sie o pozwolenia na prace przez kilka seoznow, zeby w momencie kiedy Brazylijczyk je dostał go sprzedać, ale oczywiscie Real może się dogadać tylko kosztować to ich bedzie bardzooo dużo.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 lip 2007, 12:50

transfery nie opierają sie tylko na zakupach graczy :P

otóż kilka dni temu pojawiło sie info ze Real zakontraktuje Waltera Di Salvo, pana który w MAn Utd odpowiada za fitness zawodników a potocznie za rozwój i czuwania nad Christano Ronadlo

to by było ciekawe, moze zarząd poszedł po rozum i wie ze nie ma sensu zciągać młodych craków za 30mln euro jak można sprawić sobie ludzi którzy odpowiadają za ich sukcesy :wink:

moze on nam wyhoduje nowego Kake :wink: w osobie Renato Augusto którym to ponoć bardzo interesuje sie Real. :lol:

nie ma co skreślać Chivu choć szanse są 50/50 :roll: Rumun wie w jakiej sytuacji jest a jego agenci wiedzą jeszcze lepiej sonduja ile od Realu dla Christiana rocznie wyciągną a ile prowizji od MAdrytu dla siebie.

tymbardziej ze teraz Real nie ma wyjscia albo da mu wiekszą pensje albo zostanie bez alternatyw na pozycji obroncy (Alex-nie ma szans, a Milito i Andrade odpadli z gry)

nie zdziwie sie jak po prezentacji Shustera w pon. we wtorek wieczorem ogłoszą porozumienie z Chivu a ten pewnie dostanie 5mln plus bonusy a agenci odpowiednie prowizje

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2007, 12:57

vakabayashi pisze:w osobie Renato Augusto którym to ponoć bardzo interesuje sie Real
Przecież on jest za słaby. Nie porywa mnie jego gra :roll: A jeszcze ile sobie za niego życzą. Prawie 20 baniek :hardkor2:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 lip 2007, 13:41

RealFan pisze:Przecież on jest za słaby
ja wiem ze on jest słaby
RealFan pisze:Nie porywa mnie jego gra
mnie też nie
RealFan pisze:A jeszcze ile sobie za niego życzą. Prawie 20 baniek
co najmniej, ja tylko cytuje ASa

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2007, 16:46

Newcastle zainteresowane Raulem (i Deco na marginesie) :o :lol: Ciekawe ile mają zamiar wyłożyć za tych zawodników :lol:

Transfery w zasadzie nierealne, choć jakbyśmy sprzedali Raula... Kibice by tego pewnie łatwo nie wybazyli, pomimo że nasz Capitano gra przez zdecydowaną większość meczy tyle piachu ile jest na Saharze :roll:

Jakby dużo dali to nawet byłby sens. Tak wiem legenda itd. Ale kto go widzi na boisku :roll: Transferu i tak nie będzie, bo musieliby dać naprawdę dużo :P Raul jest w Realu nietykalny raczej. Powinien jednak wylądować na ławie :!:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 5:57

Smieszy mnie to ze Blaugrana chce juz ustawic terminarz tak by ostatni mecz byl na CN...hehe do mistrzostwa jeszcze daleko, chyba lzy sa mile widziane na CN
Narazie jestem spokojny, co ma by to bedzie. W przyszym tygodniu beda juz transfery tak mysle.
przeciez bedzie jedynie zamieniony terminarz do 4 kolejki jako ze becalona chce grac u siebie w rocznice pierwszego meczu na camp nou.

wiec o czym ty do czorta kolegi bajdurzysz?

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 09 lip 2007, 12:17

Tak jak wynika z ankiety Bernd Schuster został trenerem Realu. No cóż, czekamy na transfery. Panie Schuster, jesli Pan sprowadzi Roystona Drenthe będę pana fanem :P
A oto krótka notka biograficzna Bernda: ordynarnie zerżniętna z neta
Bernd Schuster (ur. 22 grudnia 1959 w Augsburgu) – były piłkarz niemiecki występujący na pozycji pomocnika i trener piłkarski.
Karierę zawodową zaczynał w FC Köln. 22 maja 1979 roku debiutował w drużynie narodowej, w meczu z Irlandią. Jako trener pracował w Fortunie Köln, FC Köln, hiszpańskich CD Xerez, Levante, ukraińskim Szachtarze Donieck. Od 2005 roku do 2007 był trenerem w hiszpańskim Getafe CF.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 12:24

Przecież to nie Schuster przeprowadza transfery. On może co najwyzej podać listę życzeń.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 lip 2007, 12:29

No to okres bezkrolewia wreszcie sie w Madrycie skonczyl :wink: Prezentacja odbedzie sie wczesniej, niz zapowiadano, bo o 13.15 (a nie o 19).
Trenera juz mamy, teraz czas na pilkarzy. Chivu dostal ponoc ultimatum od Realu - jesli dzisiaj nie da odpowiedzi w kwestii transferu do Krolewskich, to Ci wycofaja oferte i zaczna rozgladac sie za innym obronca. I dobrze, bo za dlugo juz to wszystko trwa.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 12:31

Makis pisze:Trenera juz mamy, teraz czas na pilkarzy. Chivu dostal ponoc ultimatum od Realu - jesli dzisiaj nie da odpowiedzi w kwestii transferu do Krolewskich, to Ci wycofaja oferte i zaczna rozgladac sie za innym obronca. I dobrze, bo za dlugo juz to wszystko trwa.
Roma przystała na negocjacje z Interem, więc Chivu pewnie ostatecznie odmówi, a szkoda bo w transfer Alexa nie wierzę. Jeszcze się okaże, że skończymy z jakimś Pepe :roll:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 lip 2007, 12:46

No to krzyz na droge :wink: Tez nie sadze, zeby do nas przyszedl, bo gdyby rzeczywiscie chcial, to juz byloby po sprawie.
Ja zamiast Pepe zaproponowalbym innego pilkarza. Pilkarza ogranego w La Liga, z paszportem UE i do wyjecia. Chodzi mi o Colocciniego z Depor. Schuster mowil kiedys, ze w obronie chcialby postawic na argentynska sile, wiec Fabricio sie nadaje. Slyszalem, ze staraja sie o niego Tottenham i Olimpiacos. Jesli wiec Real zlozy oferte, to Argentynczyk na pewno ja rozwazy i podejmie wlasciwa decyzje :wink: Nie twierdze, ze jest idealny, ale IMO lepszy niz Pepe :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lip 2007, 13:07

Toudinho pisze:Smieszy mnie to ze Blaugrana chce juz ustawic terminarz tak by ostatni mecz byl na CN...hehe do mistrzostwa jeszcze daleko, chyba lzy sa mile widziane na CN
[']
Ogarnij temat a potem się wypowiadaj.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”