nie madruj sieRealFan pisze:Było napisane Razz A źródła nie skomentuję. Jak można to czytać
Gratuluje perspektywicznego skladu. Arsen, skoncz wasc panie, wstydu oszczedz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 lip 2007, 10:39
nie madruj sieRealFan pisze:Było napisane Razz A źródła nie skomentuję. Jak można to czytać
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2007, 12:14
I kto tu się mądrujeLakier pisze:nie madruj sie szczegolnie ze jesli chodzi o gazety, czy pseudo gazety to mowi sie, ze pisza.
Perspektywiczny skład to nic złego. Trzon stanowią zawodnicy ograni. Jest trochę dość dużo młodych, ale jak widać Wenger lubi dzieciLakier pisze:Gratuluje perspektywicznego skladu. Arsen, skoncz wasc panie, wstydu oszczedz.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 lip 2007, 13:44
ale cytat jak najbardziej official a newsy nie przybieraja formy - 0 cytatow, dlugi tekst akapitowy w ktorym podawane sa szczegoly transakcji. Przynajmniej ci nie pisza glupot.RóżA pisze:Co na dzień dzisiejszy nic nie znaczy Razz . Na dobrej drodze miał być również rzekomy transfer Teveza do Arsenalu, a jak to się skończyło- wszystcy wiemy...
trzymam za slowoRóżA pisze:Jest już dosyć późno i nie chce mi się teraz wertować kilkunastu stron z newsami. Jutro postaram się to znaleźć Krzywy .
dla mnie to jest niemozliwe i glowa moja nie przetwarza takich info jakoby Dudu=24mln euroRóżA pisze:A dla kogo jest Rolling Eyes . To tak jakby Henry = Dudu...
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 lip 2007, 14:01
Przede wszystkim nie skończyło się. Tevez może choć nie musi być równie chimeryczny co Chivu, tyle, że Argentyńczykowi chyba aż tak strasznie nie zależy na pieniądzach. Już miał być w Interze,w Liverpoolu, w Arsenalu, w Realu, teraz w MU. Uwierzę w jego transfer gdziekolwiek dopiero jak go zobaczę na prezentacji w jakimś klubie.RóżA pisze:Na dobrej drodze miał być również rzekomy transfer Teveza do Arsenalu, a jak to się skończyło- wszystcy wiemy...
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 lip 2007, 19:45
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lip 2007, 23:32
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lip 2007, 1:52
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 07 lip 2007, 8:27
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 lip 2007, 10:01
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2007, 10:26
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mass » 07 lip 2007, 20:18
Mass

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2007, 20:20
Kto miałby tym kimś byćMass pisze:gość z jajami
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 07 lip 2007, 20:24
Sugerujesz, że Fab nie ma jaj? Przecież on ma dziewczynę więc po coś mu te jaj służą nie?Mass pisze:Może gdyby Fabregas odszedł, a na jego miejsce przyszedł jakiś gość z jajami
Jeśli Fab by odszedł to wróże Arsenalowi 5 lokatę w dół. Cesc w tej chwili to 1/3 wartości drużyny.Mass pisze:Arsenal zacząłby się liczyć w Premiership?
Lekką ręką dałbym za niego te 50 mln. Oczywiście mówię tu o kupującym bo gdybym był na miejscu Wengera to bym go nie sprzedał.RealFan pisze:Odejście Fabregasa i tak jest baaaardzooooo wątpliwe. Ale nie obraziłbym się, gdyby Arsenal zaakceptował jakieś 40, czy nawet 50 mln
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mass » 07 lip 2007, 20:38
RealFan pisze:Kto miałby tym kimś być
jakubbb pisze:Sugerujesz, że Fab nie ma jaj? Przecież on ma dziewczynę więc po coś mu te jaj służą nie?
Mass

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2007, 20:45
Skoro takiego kogoś nie ma, to do czego dążymy?Mass pisze:A kij go wie.
Ktoś w rodzaju Vieiry - dobre rozegranie, plus kapitalna destrukacja, dodając jeszcze jakiś autorytet.
Ktoś taki jak Gerrard dla Liverpoolu. Wiem, wiem, wymierający gatunek.
Od tego czasu ten zespół m.in. zagrał w finale CL. Ich problemem jest wykończenie akcji, bo w innym wypadku ta techniczna gra na Wyspach paradoksalnie by zdała egzamin i to bardzo dobrze. Z resztą, czy zaraz tak paradoksalnie? Dlaczego, kiedy się myśli Premiership, to zaraz przychodzi na myśl gra siłowa. Takie drużyny jak właśnie Arsenal, czy Manchester temu zaprzeczają. I to zdaje egzamin (Kanonierom brakuje wykończenia), więc dlaczego tak nie graćMass pisze:Dla mnie Arsenal się rozpłyną i rozbił odkąd Fabregas zastąpił Vieirę.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio