Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 290

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 lip 2007, 10:39

RealFan pisze:Było napisane Razz A źródła nie skomentuję. Jak można to czytać
nie madruj sie ;p szczegolnie ze jesli chodzi o gazety, czy pseudo gazety to mowi sie, ze pisza.

Gratuluje perspektywicznego skladu. Arsen, skoncz wasc panie, wstydu oszczedz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2007, 12:14

Lakier pisze:nie madruj sie szczegolnie ze jesli chodzi o gazety, czy pseudo gazety to mowi sie, ze pisza.
I kto tu się mądruje :idzze:
Lakier pisze:Gratuluje perspektywicznego skladu. Arsen, skoncz wasc panie, wstydu oszczedz.
Perspektywiczny skład to nic złego. Trzon stanowią zawodnicy ograni. Jest trochę dość dużo młodych, ale jak widać Wenger lubi dzieci :P

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 06 lip 2007, 13:44

RóżA pisze:Co na dzień dzisiejszy nic nie znaczy Razz . Na dobrej drodze miał być również rzekomy transfer Teveza do Arsenalu, a jak to się skończyło- wszystcy wiemy...
ale cytat jak najbardziej official a newsy nie przybieraja formy - 0 cytatow, dlugi tekst akapitowy w ktorym podawane sa szczegoly transakcji. Przynajmniej ci nie pisza glupot.
RóżA pisze:Jest już dosyć późno i nie chce mi się teraz wertować kilkunastu stron z newsami. Jutro postaram się to znaleźć Krzywy .
trzymam za slowo ;)
RóżA pisze:A dla kogo jest Rolling Eyes . To tak jakby Henry = Dudu...
dla mnie to jest niemozliwe i glowa moja nie przetwarza takich info jakoby Dudu=24mln euro

uffffffff....wszystko sie wyjasnilo jak dla mnie ....szukalem tego newsa....

http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... es+delight

"I think the transfer is worth €24million (£16.25million) from the money Arsenal got after selling Henry to Barcelona," said Barisic.
i think= im not sure... :]

However, sources have told Sky Sports News that the fee for da Silva is closer to £8million.
source, nie source ale jak dla mnie wiarygodne ....

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 lip 2007, 14:01

RóżA pisze:Na dobrej drodze miał być również rzekomy transfer Teveza do Arsenalu, a jak to się skończyło- wszystcy wiemy...
Przede wszystkim nie skończyło się. Tevez może choć nie musi być równie chimeryczny co Chivu, tyle, że Argentyńczykowi chyba aż tak strasznie nie zależy na pieniądzach. Już miał być w Interze,w Liverpoolu, w Arsenalu, w Realu, teraz w MU. Uwierzę w jego transfer gdziekolwiek dopiero jak go zobaczę na prezentacji w jakimś klubie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 06 lip 2007, 19:45

Sorry gonzo że nie podesłałem Ci tego linka, ale w tej chwili nie mam w domu internetu :o . Jakaś awaria po nocnej burzy...

Tevez, Tevez, Tevez... ja tam go chcę, nawet jeżeli mamy dać za niego jakieś kosmiczne pieniądze. Przyda się na pewno, a pieniędzy nie ma co skąpić :P .

PS.
Jeszcze nigdy nie pisałem na forum przy pomocy komórki :lol: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lip 2007, 23:32

Znamy już numery z jakimi przyjdzie grać naszm w nowym sezonie.

1. Jens LEHMANN
2. Abou DIABY
4. Francesc FABREGAS
5. Kolo TOURE
6. Philippe SENDEROS
7. Tomas ROSICKY
8. Fredrik LJUNGBERG
9. EDUARDO
10. William GALLAS
11. Robin VAN PERSIE
13. Alexander HLEB
15. DENILSON
16. Mathieu FLAMINI
17. Alexandre SONG
19. GILBERTO
20. Johan DJOUROU
21. Lukasz FABIANSKI
22. Gael CLICHY
24. Manuel ALMUNIA
25. Emmanuel ADEBAYOR
26. Nicklas BENDTNER
27. Emmanuel EBOUE
31. Justin HOYTE
32. Theo WALCOTT

Fabiański 21 - Almunia 24 :o choć to pewnie nic nie znaczy, skoro Eboue ma 27, a Senderos 6 :lol: Wcześniej 21 miał Poom, więc nie należy chyba tu szukać szansy dla Polaka :p
14 nikt póki co nie dostał. Z 10 pozostaje Gallas. Eduardo 9 po Bestii. I to chyba na tyle.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lip 2007, 1:52

uprzedzam fakty - otoz cala uwaga realu skupi sie teraz na cescu. bedziecie wiec codziennie raczeni jego rzekomymi slowami o tym jak mocno chce odejsc i grac w realu

okladki marci i as'a, wypowiedzi rodzinym, przyjaciol, znanych ludzi, etc, etc

ale co grozniejsze dla was real bedzie zdrowo kusil kasa

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 07 lip 2007, 8:27

czyli jak co pol roku...

zadna nowosc :]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 lip 2007, 10:01

Kuman, taki obrót spraw był do przewidzenia. Na dzień dzisiejszy daję Cescowi 95% szans na pozostanie. W przeciwieństwie do Thierry'ego młody Hiszpan już kilkakrotnie w tym roku mówił, że zostaniu u nas przynajmniej na kolejny sezon. Mam nadzieję że słowa dotrzyma :] .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lip 2007, 10:26

tak jak mówi boskigonzo żadna nowość.
Cesc mówił, ze wróci kiedyś do Hiszpanii i nie ma mu sie co dziwić. Moze za kilka lat zmieni zdanie :D
Póki co, zaprzecza jakoby miał się przenosić do Hiszpanii. Nawet 2, czy 3 dni temu zaprzeczył oficjalnie, wiec hiszpańskie fakty moga sobie pisać.

Na dniach podobno Wenger ma umowe przedłużyć, czytałem o tym kilka dni temu. Nie wiem, czy to potwierdzone info, ale jeśli przedłuży umowę - Cesc na pewno zostanie.

Mass
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mass » 07 lip 2007, 20:18

Może gdyby Fabregas odszedł, a na jego miejsce przyszedł jakiś gość z jajami, Arsenal zacząłby się liczyć w Premiership?

Z perspektywy czasu nie rozumiem polityki Wengera.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2007, 20:20

Kogo masz na myśli mówiąc
Mass pisze:gość z jajami
Kto miałby tym kimś być :>

Odejście Fabregasa i tak jest baaaardzooooo wątpliwe. Ale nie obraziłbym się, gdyby Arsenal zaakceptował jakieś 40, czy nawet 50 mln :P

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 07 lip 2007, 20:24

Mass pisze:Może gdyby Fabregas odszedł, a na jego miejsce przyszedł jakiś gość z jajami
Sugerujesz, że Fab nie ma jaj? Przecież on ma dziewczynę więc po coś mu te jaj służą nie? :P Dajcie to do ZU.
Mass pisze:Arsenal zacząłby się liczyć w Premiership?
Jeśli Fab by odszedł to wróże Arsenalowi 5 lokatę w dół. Cesc w tej chwili to 1/3 wartości drużyny.
RealFan pisze:Odejście Fabregasa i tak jest baaaardzooooo wątpliwe. Ale nie obraziłbym się, gdyby Arsenal zaakceptował jakieś 40, czy nawet 50 mln
Lekką ręką dałbym za niego te 50 mln. Oczywiście mówię tu o kupującym bo gdybym był na miejscu Wengera to bym go nie sprzedał.

Mass
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mass » 07 lip 2007, 20:38

RealFan pisze:Kto miałby tym kimś być

A kij go wie.
Ktoś w rodzaju Vieiry - dobre rozegranie, plus kapitalna destrukacja, dodając jeszcze jakiś autorytet.
Ktoś taki jak Gerrard dla Liverpoolu. Wiem, wiem, wymierający gatunek.

jakubbb pisze:Sugerujesz, że Fab nie ma jaj? Przecież on ma dziewczynę więc po coś mu te jaj służą nie?

Dokładnie to sugeruję.
Z kolei samymi jajkami nic nie zwojuje, więc może sobie je mieć z biologicznego punktu widzenia. :P

Dla mnie Arsenal się rozpłyną i rozbił odkąd Fabregas zastąpił Vieirę.
To tak jakby ukształtowało cały zespół, czyli zmianę twardości gry w jakąs techniczną bajke. Póki Wenger nie kupi kogoś z jajem, Arsenal nic nie osiągnie w Premiership. Jestem o tym przekonany.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2007, 20:45

Mass pisze:A kij go wie.
Ktoś w rodzaju Vieiry - dobre rozegranie, plus kapitalna destrukacja, dodając jeszcze jakiś autorytet.
Ktoś taki jak Gerrard dla Liverpoolu. Wiem, wiem, wymierający gatunek.
Skoro takiego kogoś nie ma, to do czego dążymy?

Cesc to bądź co bądź na dzień dzisiejszy mózg Arsenalu i bardzo ciężko byłoby go zastąpić. Może i Wenger ma talent do wyszukiwania ludzi, ale raczej kogoś pokroju FAbregasa ciężko byłoby mu sprowadzić.
Mass pisze:Dla mnie Arsenal się rozpłyną i rozbił odkąd Fabregas zastąpił Vieirę.
Od tego czasu ten zespół m.in. zagrał w finale CL. Ich problemem jest wykończenie akcji, bo w innym wypadku ta techniczna gra na Wyspach paradoksalnie by zdała egzamin i to bardzo dobrze. Z resztą, czy zaraz tak paradoksalnie? Dlaczego, kiedy się myśli Premiership, to zaraz przychodzi na myśl gra siłowa. Takie drużyny jak właśnie Arsenal, czy Manchester temu zaprzeczają. I to zdaje egzamin (Kanonierom brakuje wykończenia), więc dlaczego tak nie grać :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”