Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 08 lip 2007, 12:23
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 08 lip 2007, 12:29
Ale też strasznie ryzykowali. Gdyby Korea wygrała to by było po nich.slawinho pisze:tutaj chcieli chyba uniknąć Argentyny w drugiej rundzie
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 13:28
Gdyby Korae wygrala byliby na tym samym miejscu co obecnie, czyli 3jakubbb pisze:Gdyby Korea wygrała to by było po nich.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 08 lip 2007, 14:55
Widocznie coś mi się pomyliło. Sam robiłem tabele i analizowałem wszystkie warianty i wyszło mi, że gdyby Korea wygrała to Brazylia nie wyszłaby z grupy. Widocznie coś mi się pomyliło albo o czymś zapomniałem.czeher pisze:Gdyby Korae wygrala byliby na tym samym miejscu co obecnie, czyli 3
Też mi się nie chce wierzyć. Co za różnica czy będzie sie grało z Argentyną czy Hiszpanią, przecież i tak są to potęgi wśród młodzieżowców.czeher pisze:Poza tym trudno mowic ze przegrali bo chceli uniknac Argentyny
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lip 2007, 15:38
golejakubbb pisze:Tyle, że my z nimi wygraliśmy. To co w końcu się najpierw liczy. Mecze bezpośrednie między drużynami czy gole?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 08 lip 2007, 15:40
No to jest tak jak mówiłem. Cos musiałem przeoczyć. Bo ja myślałem, że bezpośrednie mecze dlatego ciągle Brazylia była u mnie za burtą.czeher pisze:gole
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 09 lip 2007, 16:34
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 lip 2007, 16:17
Tutaj nie ma wątpliwości, że facet w ciągu swojego życia nie obejrzał ani jednego meczu piłkarskiego. Gdyby się go spytać jaki kształt ma piłka, to nastała by głucha cisza. Facet mogłby być redaktorem naczelnym Brawo Sportu. Nie będę się rozwodził nad tym debilem, bo szkoda mi klawiatury. Jakież będzie ich ździwienie, kiedy Polska przegra do zera (to tylko takie założenie). Engel - główny ekspert w studio Szaranowicza nagle dostanie biegunki, bo jego wizja się nie sprawdziła.Legendy o kolejnych następcach Maradony, pojawiające się w każdym okienku transferowym od lat dwudziestu, nie sprawdziły się ani razu! To kraj, który stworzył swój futbolowy mit w czasach przedtelewizyjnych, a jeśli już telewizja była - nikt do Argentyny z kamera nie zaglądał.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 lip 2007, 16:54
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 12 lip 2007, 17:05
wania89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 lip 2007, 17:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 lip 2007, 17:52
No nie będę nikogo oszukiwał, że tak...Zico_FCI pisze:Rozumiem Corinthians, że Ty w tym meczu kibicujesz Argentynie?
Weź się kurna wyluzuj, bo ja nigdzie Polski nie obraziłem. Obraziłem Engela i Zarzecznego za głupoty jakie piszą. Mi też Ciebie żal bo jesteś jednym z tych, którzy myślą "Ogramy Argentynę, bo leży na tym samym kontynencie co Brazylia".wania89 pisze:uwaliliście się jakiś drużyn i traktujecie polaków jak śmieci... żal mi takich ludzi, którzy swoje kompleksy leczą obrażając swój własny naród...
Weź nie rób z siebie głupa. Polska straciła 7 goli, Argentyna 0 i Ty mówisz, że Polacy pokażą co to jest żelazna defensywa...wania89 pisze:co to jest żelazna defensywa.
Jestem pewny, że z każdej drużyny, która gra tych mistrzostwach nikt nie wymieni więcej niż jednego piłkarzawania89 pisze:zapytaj jakiegoś fana piłki nożnej kogo zna z drużyny Argentyny do lat 20 - powie Ci Messi (który, jak wiemy gra w CA) i moooże Aguero.
O, następnywania89 pisze:gram w Managery nałogowo od 8 lat
Tak, tylko grają gdzieś w rezerwach. A Mercado i Cahais już w tym sezonie będą podstawowymi obrońcami w swoich klubach.wania89 pisze:Co do obrony to Król gra w Realu Madryt, Fojut w Boltonie, a Starosta w Sheffield United,więc klubów tu mi nie wymieniaj...
Właśnie. Oni nie mają janczykawania89 pisze: pseudogwiazdkom
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lip 2007, 17:59
Z Wielkiej litery nazwisko zdrajco naroduOni nie mają janczyka
A Fojut i Starosta tez.A Mercado i Cahais już w tym sezonie będą podstawowymi obrońcami w swoich klubach
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 lip 2007, 18:01
Bardzo chętnie, tylko jeszcze nie mam jak.cloner pisze: Wyp****** do Argentyny, jak tu Ci zle
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 12 lip 2007, 21:36
Taa... ale to Argentyna miała przeciwników...Weź nie rób z siebie głupa. Polska straciła 7 goli, Argentyna 0 i Ty mówisz, że Polacy pokażą co to jest żelazna defensywa...
Właściwie na to odpowiedziałem wcześniej, naucz się kolego czytać...:Mi też Ciebie żal bo jesteś jednym z tych, którzy myślą "Ogramy Argentynę, bo leży na tym samym kontynencie co Brazylia".
Poza tym dobrze zdaję sobie sprawę, iż nie gramy super otwartego futbolu. Brakuję głównie przygotowania fizycznego, te jest fatalne. Gdyby było przynajmniej bardzo dobre moglibyśmy pozwolić sobie na otwarty futbol, bo momentami pokazywaliśmy, że to potrafimy. IMo na więcej nie pozwala przygotowanie fizyczne, to, z czego Polacy zawsze słyneli (w dawnych latach)pewnie Argentyna dziś wygra, przemawia za nimi głównie genialna technika
To po co piszesz takie pierdoły... :Jestem pewny, że z każdej drużyny, która gra tych mistrzostwach nikt nie wymieni więcej niż jednego piłkarza
Ta gwiazda jest tak wielka, że w Argentynie nie potrafią napisać jego nazwiska [piszą Janzyk]
Managery nie dają ogólnej wiedzy o umiejętnościach piłkarza, ale dzięki nim zapamiętałem przykładowo podstawowy skład Cypru czy Armenii, pamiętam też kilku piłkarzy z Antyli Holenderskich, choćby Leon Kantelberg czy Anton Joogsma, bodajże Eldrige Roojer... uważam, że manager daje wiedzę odnośnie nazwisk, a z Argentyny jakoś niewiele zapamiętałem... Za to dużo z Brazylii. Nie chodzi mi o to że gram w FM2007 to znam się na piłce, chodzi mi o to że znam masę nazwisk i MNIEJ WIĘCEJ ich umiejętności... Powiem to jeszcze inaczej - znam wielu piłkarzy, a ich nie bardzo...O, następnySugeruj się menedżermi, tak...
Zależy jak pojmujesz pojęcie "pseudogwiazdki" - dla mnie to dobry piłkarz, ale lekceważąco podchodzący do przeciwnika, uważający iż jest super świetny i nikt z nim nie ma szans. Patrz na ich wypowiedzi w mediach.Powiedz mi jak to jest, ze najpierw zaznaczasz, ze wygrają bo mają genialną technikę, a zarza potem twierdzisz, ze to "pseudogwiazdki" ?
Dlaczego pseudo ? Coś z nimi nie tak ?
Hmm... czyżbyś rozmawiał z ich trenerem, że masz takie informacje...? Poza tym z twojej informacji wynika, że w tym sezonie też byli rezerwowymi...Tak, tylko grają gdzieś w rezerwach. A Mercado i Cahais już w tym sezonie będą podstawowymi obrońcami w swoich klubach.
Masz rację, źle to określiłem. Chodziło mi o to, że traktują Polaków, jakby żałowali, iż sami są Polakami... No przynajmniej ja to tak odbieram... Jeśli polak w meczu Polska - Argentyna kibicuje Argentynie to to o tym świadczy...ktoś tu traktuje Polaków jak śmieci ? Chyba przesadzasz.
wania89
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio