Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 09 lip 2007, 10:13

Akarin pisze:spyrczak, spoko, spoko pamiętamy,
:twisted:
Akarin pisze:choć udzielasz się od święta ostatnio Confused
:roll: :evil:
Akarin pisze:Zarząd zadecydował, że teraz co roku będziemy rozgrywali jeden mecz, bezpłatnie, przeciwko któremuś z fanclubów Bayernu. Pomysł świetny Szpoko
Zdecydowanie popieram, to musi byc niezapomniane przezycie zagrac na jednej murawie ze swoimi idolami - magia ;) a poza tym, strzelic bramke Kahnowi i zobaczyc wyraz jego twarzy to musi byc: bezcenne :D
Michał M pisze:Z kolei Franck Ribery pokazywał grę w pomocy, jakiej dawno w Monachium nie oglądano - świetne akcje, podania, dryblingi itp itd Very Happy
Czyli mamy też - Franck Ribery show Laughing
Dokladnie :!: brakowalo u nas takiego zawodnika, szybki, dynamiczny i co najwazniejsze skuteczny i przy tym bardzo atrakcyjnie grajacy dla oka no po prostu strzal w sama dyche sprowadzenie Franciszka :brawo:

Chcialbym jeszcze poruszyc kwestie Sosy, przed pojawieniem sie w Monachium wiele bylo glosow ze bedzie zmiennikiem o ile nie okaze sie "niewypalem" jak dos Santos ale te pierwsze 3 mecze ktore Bayern rozegral w tych przygotowaniach pokazuja ze Jose nie przyjechal tu po to zeby byc rezerwowym co mnie bardzo cieszy bo mam nadzieje ze bedzie takim czarnym koniem jak Diego w Werderze i to jego beda zmieniac a nie on innych :P wiadomo nie byly to mecze z jakimis tuzami (nie liczac Sao Paulo) ale takie mecze sa potrzebne glownie aby sie zgrac z druzyna i badz co badz obyc z nowym min. dla Sosy stylem gry jaki panuje w Niemczech a do jakiego byl przyzwyczajony w Argentynie ;) ja mu wroze bardzo udany sezon i odpukuje kontuzje :P ;)
Michał M pisze:skoro Paragwaj odpadł juz z Copa America, to chyba w tym tygodniu transferujemy Santa Cruza Question Razz

No przydaloby sie, chyba nikt nie pozostawia sobie zludzen wlaczajac samego Roque ze nie ma on wiekszych szans na regularna gre w przyszlym sezonie i najlepsza dla niego bedzie zmiana otoczenia jezeli chce cos jeszcze osiagnac w profesjonalnej pilce a stary to on nie jest wiec jeszc ze kilka lat w pilke przed nim ;)

Jedno co zauwazylem w ostatnich szalonych tygodniach dla Bayernu zwiazanymi z transferami i co mi sie ogromnie podoba zarazem to przywiazanie do Bayernu jakie okazuja byli juz zawodnicy ;) kazdy ktory nas opuscil przed tym sezonem odszedl do klubu spoza Niemiec (nie licze Gorlitza bo po 1 to wypozyczenie a po 2 skoro wypozyczenie to rozsadnym sie wydaje aby to byl niemiecki klub i wlasnie pierwszoligowy) co motywowal przywiazaniem do Bayernu i niechecia gry przeciwko swemu ukochanemu bylemu klubowi + list Makaaya = piekne :brawo: naprawde to o czyms swiadczy jesli chodzi o atmosfere panujaca w Bayernie ;)
Ostatnio zmieniony 09 lip 2007, 11:05 przez spyrczak, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Niemcy”