Akarin pisze:spyrczak, spoko, spoko pamiętamy,
Akarin pisze:choć udzielasz się od święta ostatnio Confused
Zdecydowanie popieram, to musi byc niezapomniane przezycie zagrac na jednej murawie ze swoimi idolami - magiaAkarin pisze:Zarząd zadecydował, że teraz co roku będziemy rozgrywali jeden mecz, bezpłatnie, przeciwko któremuś z fanclubów Bayernu. Pomysł świetny Szpoko
DokladnieMichał M pisze:Z kolei Franck Ribery pokazywał grę w pomocy, jakiej dawno w Monachium nie oglądano - świetne akcje, podania, dryblingi itp itd Very Happy
Czyli mamy też - Franck Ribery show Laughing
Chcialbym jeszcze poruszyc kwestie Sosy, przed pojawieniem sie w Monachium wiele bylo glosow ze bedzie zmiennikiem o ile nie okaze sie "niewypalem" jak dos Santos ale te pierwsze 3 mecze ktore Bayern rozegral w tych przygotowaniach pokazuja ze Jose nie przyjechal tu po to zeby byc rezerwowym co mnie bardzo cieszy bo mam nadzieje ze bedzie takim czarnym koniem jak Diego w Werderze i to jego beda zmieniac a nie on innych
Michał M pisze:skoro Paragwaj odpadł juz z Copa America, to chyba w tym tygodniu transferujemy Santa Cruza Question Razz
No przydaloby sie, chyba nikt nie pozostawia sobie zludzen wlaczajac samego Roque ze nie ma on wiekszych szans na regularna gre w przyszlym sezonie i najlepsza dla niego bedzie zmiana otoczenia jezeli chce cos jeszcze osiagnac w profesjonalnej pilce a stary to on nie jest wiec jeszc ze kilka lat w pilke przed nim
Jedno co zauwazylem w ostatnich szalonych tygodniach dla Bayernu zwiazanymi z transferami i co mi sie ogromnie podoba zarazem to przywiazanie do Bayernu jakie okazuja byli juz zawodnicy