Graj w PES-a albo won do piaskownicy!!!!1herdek o Deco pisze:Ludzie zobaczcie sobie w PES-ie, że tam jest bardzo waleczny (możliwości), a tej gry nie robią jakieś osoby, nie mające pojęcia o futbolu, także daj spokój wazza i wróć do piaskownicy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lip 2007, 16:14
Graj w PES-a albo won do piaskownicy!!!!1herdek o Deco pisze:Ludzie zobaczcie sobie w PES-ie, że tam jest bardzo waleczny (możliwości), a tej gry nie robią jakieś osoby, nie mające pojęcia o futbolu, także daj spokój wazza i wróć do piaskownicy.
Mentor
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lip 2007, 16:35
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 09 lip 2007, 18:08
Corinthians pisze:Ej ja już chyba spadam z tego forum, bo to może się tylko źle dla mnie skończyć.
Szukam mieszkania na bliskim wschodzie... Albo nie! na dalekim, w Jemenie Herdek może mnie znaleźć. Ale jak macie coś na Syberii to też dajcie znać.
Bask pisze:Marco_Van_Basten i franz dawać numery gg bo jak nie to mam przypał
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lip 2007, 20:05
['] :Ostatnio zarejestrował się: nie banujcie mnie
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 lip 2007, 20:16
herdek w programie "wybacz mi". Zwycięstwo murowane ?herdek pisze:Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich tych do których coś miałem tj. Mentor, RealFan, MVB, Bask, Róża, Sero, Franz (choć i tak cie nie lubie), Jakubbb, Kaczy oraz wszystkich tych których nie wymieniłem, a przez własną głupotę napisałem kilka obraźliwych rzeczy. Mam nadzieję, że nie wzieliście tych pogróżek do siebie jako, że jestem jeszcze młody i niedoświadcony w bojach na pięści. Chciałbym was osobiście przeprośić, ale niestety narazie nie będzie ku temu okazji. W przyszłości chcę wrócić na forum jednak już pod innym nickiem, pod takim pod którym nikt nie będzie mnie znał i nic nie zostanie zapamiętane z nicku 'herdka'. Chciałbym także prosić szanowne grono modeatorów o ułaskawienie mojego brata ciotecznego blanta, który dostał tzw. bana dożywotniego [*]. On także chce spowrotem wkupić sie w łaski szanownego forum, także pod innym nickiem jakoby nikt go nie poznał. Mam nadzieję, że moje przeprosiny zostały przyjęte i nikt się nie gniewa. Z wyrazami szacunku herdek
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2007, 20:18
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 09 lip 2007, 20:26
kaczy pisze:RealFan napisał:
Ale dlaczego on wszystkich chciał od razu bić
W takim wieku "Mortal Kombat" ma podwójną dawke uderzeniową na psychike takiego małego biedactwa
Chlopaczek pisze:Czas podac numer gg w profilu bo bez tego duzo mnie omija.
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 09 lip 2007, 20:34
kaczy pisze:HERDEK 20:30:05
zreszta wiesz najlepiej jak jest
Ja 20:30:10
skąd?
HERDEK 20:30:21
przeciez tez jestes pokemonem
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2007, 20:42
kaczy pisze:Człowieku ... według tej podanej daty w profilu , to na forum bym rejestrował sie w wieku 8 lat ... a wtedy chyba bym nie pisał takich inteligentnych postów ...
nie wiem dlaczego, ale mi sie spodobalocloner pisze:Niesamowita rodzinka, oni glupotą nawet mnie przebijaja
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 09 lip 2007, 20:42
wazza pisze:Nie no Jarzinho Ty to jesteś widzę naczelnym rozśmieszaczem tego forum. A w dodatku chyba klawiature kupiłeś na wyprzedaży w Biedronce, bo coś Ci litery miksuje.
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 09 lip 2007, 23:00
Bask pisze:Pewnie jutro się dowiemy, że Wazza jest przyrodnim bratem ojca Herdka, który z kolei jest siostrzeńcem Blanta
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 10 lip 2007, 17:58
Jarzinho pisze:boskigonzo napisał wiecej OT majac 75 postów niz ja majacy kilkanascie razy wiecej.
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 lip 2007, 23:01
lolMentor pisze:Twoi fani na łamach BravoSport się domagali a my nie chcemy zadzierać z taką mafią.boskigonzo pisze:PS. jestem dumny ze swojej rangi Very Happy ona jest przyznawana automatycznie czy modzi je przyznaja ?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 12 lip 2007, 20:29
czeher pisze:Przez 2 dni neta nie meic a tu juz cloner bliski bana co sie "stao"
cloner pisze:Cytat:
co sie "stao"
Jakis Argentynczyk mnie wkurzyl i odeslalem go za równik
Corinthians pisze:<zadowolony cloner pomerdał ogonem>
Pownieneś wejść w koalicje z Herdkiem i odnaleźć mnie po IP.
jakubbb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio