Ostrzeżenia - komentarze - Strona 26

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 16:38

echh.. Chłopaczek nie ciągnij tego już bo to nie ma sensu... i tak nie wygrasz.. tracisz tylko czas.. powtarzam to chyba poraz setny że nie Ty pierwszy i ostatni został pokrzywdzony przez moderatorów..(oczywiście nie przez wszytskich bo są także pomocni, lub jak kto woli -bardziej na luzie- ) zobaczysz że jeszcze będzie pełno takich użytkowników

daj sobie spokój ja mam 7 i żyje.. też moim zdaniem niesłusznych pare miałem (na szczęscie sie usuneły) albo nawet mam teraz.. i nic.. :roll:

pamiętaj mody mają zawsze racja nawet wtedy gdy jej nie mają :wink: krótko mówiąc nie zawsze potrafią przyznac sie do błędu :wink:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 16:43

Pasztet, dobrze, że dodałeś "nie zawsze" :) pare dni temu kasowałem ostrzeżenia. Ale w tej sytuacji nic się nie zmieni i ja już do niej nie będę wracał.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 16:57

No to widze ze juz wszystko ustalone.Admini modzi a na samym koncu uzytkownicy.Dobrze wiedziec.Oczywiscie ja tutaj jestem jedyny pokrzywdzony bo mimo tego ze udowodnilem ze mam racje to nie zostalo mi cofniete ostrzezenie wyszlo ze nie mialem racji i zostalem obrazony bez zadnych konsekwencji dla osoby mnie obrazajacej.
Sielanka trwa nadal.
A za 20 dni powiem ze rozowy jest badziewny to dostane ostrzezenie od moda ktory lubi ten kolor a na dodatek zostane oskrazony o nietolerancje wzgledem gejow znajac mozliwosci niektorych osob tutaj.A admin powie ze balansowalem i odetnie sie od calej sprawy.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 sty 2005, 17:01

Chlopaczek pisze:Raczej powod dlaczego to ostrzezenie ma nie byc cofniete mi podajcie.Napisalem ze Ajax to zydowski klub i nie obrazilem ich bo jest to zgodne z prawda a kibice Ajaxu sa z tego dumni.Wiec za co to ostrzezenie?Bo Kotek tak sobie wymyslil i dla niego okreslenie zydowski jest obrazliwe?To juz chyba nie moj problem tylko jego.
Chlopaczek z punktu widzenia regulaminowego nie masz racji. Wytluszczone zdaniejest w moim odczuciu warte zauwazenia.

Tak dostajesz ostrzezenie dlatego ze Kotek tak chciał i ma do tego prawo. regulamin tego forum dziala na zasadach arbitrażowych. Nigdzie nie ma czegos takiego jak lista okreslen uznawanych za obraźliwe O tym czy coś jest obraźliwe decydują uprawnione osoby i taką osobą jest między innymi Kotek. Oni - moderatorzy administratorzy są tymi arbitrami, którzy decydują co jest obraźliwe a co nie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 17:46

Chlopaczek pisze:
bellus pisze:
Chlopaczek pisze:Raczej powod dlaczego to ostrzezenie ma nie byc cofniete mi podajcie.Napisalem ze Ajax to zydowski klub i nie obrazilem ich bo jest to zgodne z prawda a kibice Ajaxu sa z tego dumni.Wiec za co to ostrzezenie?Bo Kotek tak sobie wymyslil i dla niego okreslenie zydowski jest obrazliwe?To juz chyba nie moj problem tylko jego.
Chlopaczek z punktu widzenia regulaminowego nie masz racji. Wytluszczone zdaniejest w moim odczuciu warte zauwazenia.

Tak dostajesz ostrzezenie dlatego ze Kotek tak chciał i ma do tego prawo. regulamin tego forum dziala na zasadach arbitrażowych. Nigdzie nie ma czegos takiego jak lista okreslen uznawanych za obraźliwe O tym czy coś jest obraźliwe decydują uprawnione osoby i taką osobą jest między innymi Kotek. Oni - moderatorzy administratorzy są tymi arbitrami, którzy decydują co jest obraźliwe a co nie.
No to sie lepiej modlmy zeby nigdy w Polsce tak prawo nie dzialalo.Starczy ze tutaj mamy indoktrynacje i iscie Orwellowskie zasady.
Z punktu regulaminu mozna kazda osobe usunac z tego forum bardzo szybko nie patrzac czy ma racje czy jej nie ma.Ja udowodnilem ze dla kibicow Ajaxu okreslenie zydowski nie jest obraza i ze oni sa dumni jak ktos nazywa ich zydowskim klubem.To ostrzezenie to widzimisie Kotka.
Ale dobra wybaczam mu bo ma 14 lat jest dzieckiem i jeszcze wielu rzeczy nie pojmuje.

Czasami trzeba chrzanic regulamin i spojrzec na to trzezwym okiem.Moim zdaniem tak skonstruowany regulamin jest beznadziejny i powinien ulec gruntownym zmianom.Ciekawe czy inni uzytkownicy mnie w tym popra?Ciekawe czy jak mnie popra to to cos zmieni czy dalej uzytkownik bedzie na samym koncu i jak tylko wychyli sie przed szereg to dostanie po lapach?Bo chyba modzi sa dla uzytkownikow a nie na odwrot?

I zawsze sie bede klocil jesli uznam ze ostrzezenie dla mnie jest niesprawiedliwe.Trzeba walczyc o swoje chociaz widze ze to syzyfowa praca.
Człowieku ja Cie w ogóle nie rozumiem. Chciałeś wyjaśnienia od admina, dostałeś je w wyjaśnieniu od A do Z, a Ty sie dalej kłócisz. Spodziewałeś sie, że Dzidziuś przyzna Ci racje i innej opcji nie może być bo Ty masz racje? najwidoczniej nie. Ja w to nie bede wnikał kto jest winny, a kto nie bo to nie mój problem i tym bardziej mnie nie dotyczy. Jeśli Kotek dał Ci ostrzeżenie, a Dzidziuś to potwierdził znaczy, że Kotek miał racje i jest po sprawie. Nic już nie zrobisz więc lepiej będzie zakończyć to wszystko. Przeczytałeś słowo przepraszam od Kotka choć jak sam napisał to puste słowo, ale jest. Zresztą było troche wymuszone. Więc czego Ci jeszcze potrzeba skoro Twoje WP i tak nie będzie skasowane? tylko nie pisz, że sprawiedliwości o jeśli moderator nie ma racji to jest to omawiane na boku i WP jest kasowane jeśli dany użytkownik ma racje. W Twoim przypadku tak nie było. Pozdrawiam.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 17:47

Moim zdaniem tak skonstruowany regulamin jest beznadziejny i powinien ulec gruntownym zmianom.Ciekawe czy inni uzytkownicy mnie w tym popra?
ja Cię popieram. regulamin jest za bardzo ogólny
Ciekawe czy jak mnie popra to to cos zmieni
raczej nic
czy dalej uzytkownik bedzie na samym koncu
chyba tak
jak tylko wychyli sie przed szereg to dostanie po lapach
tak
Bo chyba modzi sa dla uzytkownikow a nie na odwrot?
tak powinno być a nie zawsze tak jest :roll:

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 12 sty 2005, 17:57

100% poparcia dla Chłopaczka!!! Ja też dostałem ostrzeżenie za widzimisie Kotka!!! Ale co będę tu tłumaczył, jak admini i moderatorzy będą go bronić. Regulamin jest do dupy, ten kto go wymyślił próbuje wprowadzić swoje zasady i myśli, że sprawi mu przyjemność to, że może rządzić użytkownikami. Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna. Przez ten regulamin i widzimisie, niektórych modów wynikają własnie takie chore sytuacje.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 18:01

maju pisze:
Pasztet pisze:
Moim zdaniem tak skonstruowany regulamin jest beznadziejny i powinien ulec gruntownym zmianom.Ciekawe czy inni uzytkownicy mnie w tym popra?
ja Cię popieram. regulamin jest za bardzo ogólny
Ciekawe czy jak mnie popra to to cos zmieni
raczej nic
czy dalej uzytkownik bedzie na samym koncu
chyba tak
jak tylko wychyli sie przed szereg to dostanie po lapach
tak
Bo chyba modzi sa dla uzytkownikow a nie na odwrot?
tak powinno być a nie zawsze tak jest :roll:

100% poparcia!!! Ja też dostałem ostrzeżenie za widzimisie Kotka!!! Ale co będę tu tłumaczył, jak admini i moderatorzy będą go bronić. Regulamin jest do dupy, ten kto go wymyślił próbuje wprowadzić swoje zasady i myśli, że sprawi mu przyjemność to, że może rządzić użytkownikami. Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna. Przez ten regulamin i widzimisie, niektórych modów wynikają własnie takie chore sytuacje.
Po pierwsze regulamin stworzyli Administratorzy dla porządku na forum, ale nie wszyscy ten porządek jak widać utrzymują, a później mają pretensje. Po drugie nikt nie bedzie bronił Kotka jeśli popełni błąd. Po trzecie wątpie zebyś chciałbyć w Iraku za czasów dyktatury Husajna.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 18:08

Tomus nie oslabiaj mnie.Kiedys byles normalniejszy a jak zostales modem to zachowujesz sie czesto jak jakis sztywniak pod krawatem.Mowiles to co myslisz a nie probowales swoje wypowiedzi wyprosrodkowac zeby wszystkim pasowalo.I to wlasnie bylo fajne.Wlasne zdanie.
A teraz?Koleczko wzajemnej adoracji.Ty powiesz ze Kotek ma racje a on powie ze zostales modem bo miales 700 postow i 0 ostrzezen (co jest bzdura straszna i tez to moge udowodnic).Dalej moga admini z modami uprawiac get brain i kryc sie wzajemnie.Jednak niech popatrza ze coraz wiecej uzytkownikow (tak tak tych szarych uzytkownikow) przyznaje mi racje.To dla mnie jest wazne a nie to ze odejmiecie mi ostrzezenie.Inni tez widza co niektore osoby tutaj wyprawiaja.Powinno to dac wam do myslenia.
Regulamin powinien byc stworzony pod uzytkownikow a nie pod modow.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 18:18

Stary ja sie nie zmieniłem ani troszke. Tylko mowie to co widze. Taka gadka robi sie coraz nudniejsza. Ja cały czas jestem użytkownikiem tego forum. Jak jest sie moderatorem to trzeba miec strasznie duzo cierpliwosci i trzeba straszny ciężar na sobie nosić. Kiedys to ja miałem gdzies co sie tu dzieje, a teraz to sam widzisz, że jesli którys z nas zrobi błąd odrazu 20 osob na nas naskakuje, a to nie jest za fajne :? Nie mysl, że jak zostałem modem to ja tu rządze. W zyciu tak nie było i nie bedzie. I pamietaj nigdy nie byłem i nie bede sztywniakiem :) Lubie Cie chłopie i nie chce tu kłótni z nikim :roll: Pozdro

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 18:22

Chlopaczek pisze:Regulamin powinien byc stworzony pod uzytkownikow a nie pod modow.
Tu bym polemizował. Jeśli zrobiłbyś regulamin pod użytkowników wyglądałby tak:
Regulamin forum:
1. Nie spamuj
Zastanów się troszeczkę nad tym co piszesz, bo to zdanie jest jak najbardziej chybione. Regulamin musi być pod jednych i drugich - taka jest prawda.

A jeżeli Wam się nie podoba regulamin to zamiast pisać komu się nie podoba to niech wymyśli lepszy. Nie doceniacie pracy jaką to trzeba włożyć by napisać regulamin tak od zera. Spróbujcie sami a zapewne zniechęcicie się po paru minutach.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 18:26

maju pisze:100% poparcia dla Chłopaczka!!! Ja też dostałem ostrzeżenie za widzimisie Kotka!!! Ale co będę tu tłumaczył, jak admini i moderatorzy będą go bronić. Regulamin jest do dupy, ten kto go wymyślił próbuje wprowadzić swoje zasady i myśli, że sprawi mu przyjemność to, że może rządzić użytkownikami. Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna. Przez ten regulamin i widzimisie, niektórych modów wynikają własnie takie chore sytuacje.
Za niecenzuralny komentarz tak? To nie masz co mieć teraz pretensji do mnie, że masz ostrzeżenie a raczej powinieneś się cieszyć że nie masz ich trzech. Ale nie wiem czy to akurat o Ciebie chodzi... :roll:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 sty 2005, 18:32

Kotek walneles 2 posty pod rzad...odstep 4 min powinienes sam se klepnac WP...jeden MOD joz se walnal WP za identyczne cos...... http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#33244

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 12 sty 2005, 19:29

[quote="Kotek"][quote="maju"]100% poparcia dla Chłopaczka!!! Ja też dostałem ostrzeżenie za widzimisie Kotka!!! Ale co będę tu tłumaczył, jak admini i moderatorzy będą go bronić. Regulamin jest do dupy, ten kto go wymyślił próbuje wprowadzić swoje zasady i myśli, że sprawi mu przyjemność to, że może rządzić użytkownikami. Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna. Przez ten regulamin i widzimisie, niektórych modów wynikają własnie takie chore sytuacje.[/quote]

Za niecenzuralny komentarz tak? To nie masz co mieć teraz pretensji do mnie, że masz ostrzeżenie a raczej powinieneś się cieszyć że nie masz ich trzech. Ale nie wiem czy to akurat o Ciebie chodzi... :roll:[/quote]

dokladnie a komentarz brzmiał tak:" Mam w d**** puchary i inne trofea" - i gwiazdki były zamieszczone!!!

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 20:19

maju pisze:Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna.
Tak jest, zaraz spadną na Twój dom/blok bomby, jutro będą tam kwitły piękne kwiaty a po Tobie nie będzie najmniejszego śladu.

Maju, źle Ci tutaj? możesz sobie iść, nikt Cie tu nie trzyma. Nie podoba się regulamin? Zaproponuj coś lepszego (pewnie nic nie zaproponujesz ale warto skrytykować - tak dla mody, żeby "górze" dowalić).
Podobna uwaga dla Paszteta, skoro regulamin jest "zbyt ogólny" nic nie stoi na przeszkodzie by zaproponować własny - konstruktywna krytyka mile widziana.

Piszecie o zmianach, rewolucji, poprawkach. A gdzie są propozycje jakiekolwiek? Jedyne co narazie potraficie to pisać, że to jest złe bo jest złe i jak komuś się wydaje, że komukolwiek cokolwiek w ten sposób udowadnia to jest w głębokim błędzie. Zresztą niech sie nikomu nie wydaje, że się coś udowodnilo, jakby tak było zostałoby przyznana racja.

Przypomne też, że każdy rejestrując się na zaakceptował taki a nie inny regulamin. Skoro mu on nie odpowiada może opuścić nasze tyraniczne, żądne włądzy progi i znaleźć swoją oazę wolności gdzie wszyscy się miłują, kochają, piszą wiersze chwalebne i wzajemnie radują spokojnym życiem.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”