daj sobie spokój ja mam 7 i żyje.. też moim zdaniem niesłusznych pare miałem (na szczęscie sie usuneły) albo nawet mam teraz.. i nic..
pamiętaj mody mają zawsze racja nawet wtedy gdy jej nie mają
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 16:38
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 16:43
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 16:57
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 sty 2005, 17:01
Chlopaczek z punktu widzenia regulaminowego nie masz racji. Wytluszczone zdaniejest w moim odczuciu warte zauwazenia.Chlopaczek pisze:Raczej powod dlaczego to ostrzezenie ma nie byc cofniete mi podajcie.Napisalem ze Ajax to zydowski klub i nie obrazilem ich bo jest to zgodne z prawda a kibice Ajaxu sa z tego dumni.Wiec za co to ostrzezenie?Bo Kotek tak sobie wymyslil i dla niego okreslenie zydowski jest obrazliwe?To juz chyba nie moj problem tylko jego.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 17:46
Człowieku ja Cie w ogóle nie rozumiem. Chciałeś wyjaśnienia od admina, dostałeś je w wyjaśnieniu od A do Z, a Ty sie dalej kłócisz. Spodziewałeś sie, że Dzidziuś przyzna Ci racje i innej opcji nie może być bo Ty masz racje? najwidoczniej nie. Ja w to nie bede wnikał kto jest winny, a kto nie bo to nie mój problem i tym bardziej mnie nie dotyczy. Jeśli Kotek dał Ci ostrzeżenie, a Dzidziuś to potwierdził znaczy, że Kotek miał racje i jest po sprawie. Nic już nie zrobisz więc lepiej będzie zakończyć to wszystko. Przeczytałeś słowo przepraszam od Kotka choć jak sam napisał to puste słowo, ale jest. Zresztą było troche wymuszone. Więc czego Ci jeszcze potrzeba skoro Twoje WP i tak nie będzie skasowane? tylko nie pisz, że sprawiedliwości o jeśli moderator nie ma racji to jest to omawiane na boku i WP jest kasowane jeśli dany użytkownik ma racje. W Twoim przypadku tak nie było. Pozdrawiam.Chlopaczek pisze:No to sie lepiej modlmy zeby nigdy w Polsce tak prawo nie dzialalo.Starczy ze tutaj mamy indoktrynacje i iscie Orwellowskie zasady.bellus pisze:Chlopaczek z punktu widzenia regulaminowego nie masz racji. Wytluszczone zdaniejest w moim odczuciu warte zauwazenia.Chlopaczek pisze:Raczej powod dlaczego to ostrzezenie ma nie byc cofniete mi podajcie.Napisalem ze Ajax to zydowski klub i nie obrazilem ich bo jest to zgodne z prawda a kibice Ajaxu sa z tego dumni.Wiec za co to ostrzezenie?Bo Kotek tak sobie wymyslil i dla niego okreslenie zydowski jest obrazliwe?To juz chyba nie moj problem tylko jego.
Tak dostajesz ostrzezenie dlatego ze Kotek tak chciał i ma do tego prawo. regulamin tego forum dziala na zasadach arbitrażowych. Nigdzie nie ma czegos takiego jak lista okreslen uznawanych za obraźliwe O tym czy coś jest obraźliwe decydują uprawnione osoby i taką osobą jest między innymi Kotek. Oni - moderatorzy administratorzy są tymi arbitrami, którzy decydują co jest obraźliwe a co nie.
Z punktu regulaminu mozna kazda osobe usunac z tego forum bardzo szybko nie patrzac czy ma racje czy jej nie ma.Ja udowodnilem ze dla kibicow Ajaxu okreslenie zydowski nie jest obraza i ze oni sa dumni jak ktos nazywa ich zydowskim klubem.To ostrzezenie to widzimisie Kotka.
Ale dobra wybaczam mu bo ma 14 lat jest dzieckiem i jeszcze wielu rzeczy nie pojmuje.
Czasami trzeba chrzanic regulamin i spojrzec na to trzezwym okiem.Moim zdaniem tak skonstruowany regulamin jest beznadziejny i powinien ulec gruntownym zmianom.Ciekawe czy inni uzytkownicy mnie w tym popra?Ciekawe czy jak mnie popra to to cos zmieni czy dalej uzytkownik bedzie na samym koncu i jak tylko wychyli sie przed szereg to dostanie po lapach?Bo chyba modzi sa dla uzytkownikow a nie na odwrot?
I zawsze sie bede klocil jesli uznam ze ostrzezenie dla mnie jest niesprawiedliwe.Trzeba walczyc o swoje chociaz widze ze to syzyfowa praca.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 17:47
ja Cię popieram. regulamin jest za bardzo ogólnyMoim zdaniem tak skonstruowany regulamin jest beznadziejny i powinien ulec gruntownym zmianom.Ciekawe czy inni uzytkownicy mnie w tym popra?
raczej nicCiekawe czy jak mnie popra to to cos zmieni
chyba takczy dalej uzytkownik bedzie na samym koncu
takjak tylko wychyli sie przed szereg to dostanie po lapach
tak powinno być a nie zawsze tak jestBo chyba modzi sa dla uzytkownikow a nie na odwrot?
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 12 sty 2005, 17:57
maju
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 18:01
Po pierwsze regulamin stworzyli Administratorzy dla porządku na forum, ale nie wszyscy ten porządek jak widać utrzymują, a później mają pretensje. Po drugie nikt nie bedzie bronił Kotka jeśli popełni błąd. Po trzecie wątpie zebyś chciałbyć w Iraku za czasów dyktatury Husajna.maju pisze:Pasztet pisze:ja Cię popieram. regulamin jest za bardzo ogólnyMoim zdaniem tak skonstruowany regulamin jest beznadziejny i powinien ulec gruntownym zmianom.Ciekawe czy inni uzytkownicy mnie w tym popra?raczej nicCiekawe czy jak mnie popra to to cos zmienichyba takczy dalej uzytkownik bedzie na samym koncutakjak tylko wychyli sie przed szereg to dostanie po lapachtak powinno być a nie zawsze tak jestBo chyba modzi sa dla uzytkownikow a nie na odwrot?
100% poparcia!!! Ja też dostałem ostrzeżenie za widzimisie Kotka!!! Ale co będę tu tłumaczył, jak admini i moderatorzy będą go bronić. Regulamin jest do dupy, ten kto go wymyślił próbuje wprowadzić swoje zasady i myśli, że sprawi mu przyjemność to, że może rządzić użytkownikami. Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna. Przez ten regulamin i widzimisie, niektórych modów wynikają własnie takie chore sytuacje.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 18:08
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 18:18
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 18:22
Tu bym polemizował. Jeśli zrobiłbyś regulamin pod użytkowników wyglądałby tak:Chlopaczek pisze:Regulamin powinien byc stworzony pod uzytkownikow a nie pod modow.
Zastanów się troszeczkę nad tym co piszesz, bo to zdanie jest jak najbardziej chybione. Regulamin musi być pod jednych i drugich - taka jest prawda.Regulamin forum:
1. Nie spamuj
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 18:26
Za niecenzuralny komentarz tak? To nie masz co mieć teraz pretensji do mnie, że masz ostrzeżenie a raczej powinieneś się cieszyć że nie masz ich trzech. Ale nie wiem czy to akurat o Ciebie chodzi...maju pisze:100% poparcia dla Chłopaczka!!! Ja też dostałem ostrzeżenie za widzimisie Kotka!!! Ale co będę tu tłumaczył, jak admini i moderatorzy będą go bronić. Regulamin jest do dupy, ten kto go wymyślił próbuje wprowadzić swoje zasady i myśli, że sprawi mu przyjemność to, że może rządzić użytkownikami. Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna. Przez ten regulamin i widzimisie, niektórych modów wynikają własnie takie chore sytuacje.
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 sty 2005, 18:32
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 12 sty 2005, 19:29
maju
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 20:19
Tak jest, zaraz spadną na Twój dom/blok bomby, jutro będą tam kwitły piękne kwiaty a po Tobie nie będzie najmniejszego śladu.maju pisze:Tu panuje dyktatura, rygor większy niż w Iraku za Hussajna.
dzidzius
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio