Nie wiem o co miałbym się Ciebie pytać. Mam kilka uwag:wania89 pisze:Jak masz jeszcze jakieś pytania kolego Corinthians to wal;)
No pewnie. 7 straconych goli najlepiej wytłumaczyć trudnymi przeciwnkiami i błędami sędziego, jak to przystało na przyszłego ćwierćfinaliste MŚ. Argentyna też niestety jest trudnym przeciwnikiem. Grupowych rywali Argentyny nie masz co wymieniać, bo chyba z każdej grupy by wyszła, a to, że nie straciła gola to swego rodzaju bonus, bo oni nie chcą bić tu rekordów.wania89 pisze:Taa... ale to Argentyna miała przeciwników... WIELKA PANAMA, boska Korea Północna i genialne Czechy... nic tylko tracić gole... Co tam Brazylia czy USA... Poza tym Polska 6 straciła w jednym, przyznam, fatalnym meczu - my graliśmy źle, USA bajecznie, ich trener wypowiadał się, iż nigdy nie widział tak grającej swojej drużyny... Gol z Koreą padł po faulu na bramkarzu - bramkarz w "piątce" jest nietykalny...
Zachowaj dla siebie takie uwagi.wania89 pisze:naucz się kolego czytać
Jakoś nie uważam FMów za odpowiednią kopalnie wiedzy dla człowieka, dlatego powstrzymam się od głupich uwag.wania89 pisze:Managery nie dają ogólnej wiedzy o umiejętnościach piłkarza, ale dzięki nim zapamiętałem przykładowo podstawowy skład Cypru czy Armenii, pamiętam też kilku piłkarzy z Antyli Holenderskich, choćby Leon Kantelberg czy Anton Joogsma, bodajże Eldrige Roojer... uważam, że manager daje wiedzę odnośnie nazwisk, a z Argentyny jakoś niewiele zapamiętałem... Za to dużo z Brazylii. Nie chodzi mi o to że gram w FM2007 to znam się na piłce, chodzi mi o to że znam masę nazwisk i MNIEJ WIĘCEJ ich umiejętności... Powiem to jeszcze inaczej - znam wielu piłkarzy, a ich nie bardzo...
Nie trzeba rozmawiać z trenerem, żeby dojść do wniosku, że jak z klubu odchodzi środkowy obrońca, to trzeba szukać zastępcy.wania89 pisze:Hmm... czyżbyś rozmawiał z ich trenerem, że masz takie informacje...?
No przecież. Ci Argentyńczycy to herosi, nadludzie, którzy w wieku 20 lat powinni być pierwszoplanowymi postaciami w klubach.wania89 pisze:Poza tym z twojej informacji wynika, że w tym sezonie też byli rezerwowymi...
Nie mam zamiaru pisać Ci o moich stosunkach co do Polski, ale nie zamierzam zrzec się obywatelstwa czy coś takiego. Są różne postawy wobec kraju, a póki jest u nas jeszcze demokracja i pownienieś je uszanować.wania89 pisze:traktują Polaków, jakby żałowali, iż sami są Polakami..
Acha, Di Maria zagra.