Jacio pisze:Dlatego oglądałem mecz na Eurosporcie Cool
Na jakim Eurosporcie oglądałeś Polaków?? Bo ja na E1 miałem jakieś bzdety, a na E2 Zambia-Nigeria.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player3_91 » 13 lip 2007, 13:33
Jacio pisze:Dlatego oglądałem mecz na Eurosporcie Cool
player3_91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 lip 2007, 13:39
Jakie bzdety? Na Eurosporcie był mecz Polska - Argentyna. Też tam właśnie oglądałemplayer3_91 pisze:Na jakim Eurosporcie oglądałeś Polaków?? Bo ja na E1 miałem jakieś bzdety, a na E2 Zambia-Nigeria.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2007, 14:13
Ty ... dziecko CM i FM'a - uspokoj sie. Napisalem, ze to chyba dobrze, iz Janczyk odreagowal wszelkie faule i prowokacje dopiero w doliczonym czasie, a nie wczesniej. Poza tym naucz sie pisac, bo juz wiekszosc forum nauczyla sie pisac "w ogóle". Ty nadal masz problemy.Wiesz. Jakos nigdy nic do Ciebie nie miałem. Wielu ludzi jedzie tutaj po tobie, wogole miesza Cie czesto z blotem, ale myslalem ze poprostu się uwzieli i znaleźli sobie barana do nasmiewanie się. Teraz wiem jednak, że po kolei w głowie to ty tak calkiem nie masz o czym swiadczą Twoje wypowiedzi jak ta powyzsza...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2007, 14:25
Nie wazne czy wczesiniej czy pozniej zachował się jak prostak i tyle. Te jego kartki odebrałem jako mały lans...cloner pisze:Napisalem, ze to chyba dobrze, iz Janczyk odreagowal wszelkie faule i prowokacje dopiero w doliczonym czasie, a nie wczesniej.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 lip 2007, 14:31
Heh, dziecko CM i FM. Dobre. Dobry sposob na rozpoczęcie forumowej rozmowy. To ze kiedys gralem czesto w piłkarskie managery (przypomnij sobie, ze ty tez udzielales sie w stosownym temacie) nic nie znaczy, poza tym, ze gra i pomaganie innym sprawialy mi przyjemnosc. No, ale zostawmy juz ten watek. Żeby nie było niejasności. Dzieckiem jestem, ale moich rodzicowcloner pisze:Ty ... dziecko CM i FM'a - uspokoj sie. Napisalem, ze to chyba dobrze, iz Janczyk odreagowal wszelkie faule i prowokacje dopiero w doliczonym czasie, a nie wczesniej. Poza tym naucz sie pisac, bo juz wiekszosc forum nauczyla sie pisac "w ogóle". Ty nadal masz problemy.
A co do wysmiewania - to malo mnie to interesuje, nikt mnie "na zywo" nie zna, a tutaj moge sobie dowolnie siac napinke i tyle![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 13 lip 2007, 14:32
Masz coś do FMa??? Pewnie jesteś dzieckiem Fify, to nic już nie mówię...dziecko CM i FM'a
wania89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2007, 14:43
Nie znam takiego zawodnika.RoRo pisze:Jańczyk
Jesli mnie pamiec nie myli, to jakis czas temu wkleilem foto, gdzie nie mam brody, masz nieaktualne informacje.RoRo pisze:Ja mógłbym poradzić Ci, żebyś zgolił brodę bo twa facjata sprawia w niej wrażenie nieestetycznej i odrażającej. Nie robie tego jednak ponieważ jest to dla mnie błahostka i pierdoła.
A moze dlatego, ze byl naprawde mocno kopniety na poczatku meczu, a takze uderzony w twarz, chyba ok. 10 minuty.RoRo pisze:Pewnie dla tego
Nie, gralem w FM'a.RoRo pisze:oglądałeś mecz ?
No proste, zawsze mam przy sobie fifkePewnie jesteś dzieckiem Fify, to nic już nie mówię...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 lip 2007, 14:58
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lip 2007, 15:27
Jakbys Ty wiedzial, co to jest rozbieranie, ehhhhhh.Nie rozbieraj mi już posta bo sie chłop zawstydzi

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 13 lip 2007, 15:37
Tu też niestety muszę trochę sprostować... Grają dlatego, że byli gospodarzami turnieju finałowego ME gdzie było 8 drużyn, a 6 z tego turnieju wchodziło i nie dość, że mieliśmy słabą grupę, to wykonaliśmy tylko plan minimum, czyli 1 zwycięstwo - wystarczające nam do zajęcia 6 pozycji na tych ME... dodatkowo jak wspomniałem turniej ten był wyjątkowo słabo obsadzony... Ale trzeba przyznać, że na MŚ grała właściwie zupełnie nowa drużyna, pół składu zostało wzmocnione;)a to jednak nasi juniorzy, a nie na przyklad z Anglii, Wloch, Francji czy Niemiec graja na tym mundialu.
I tu też się nie zgodzę, o dziwo to IMO była największa nasza wada na tych MŚ, coś co uniemożliwiło nam grać otwarty futbol (nie mieli siły grać wysokim pressingiem). Ale to tylko moje skromne zdanie.ale nadrabiamy to sila, szybkoscia
wania89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 13 lip 2007, 15:40
Trzeba polskich graczy pochwalić za postawę no bo w końcu poza reaktywacją Catenaccio, zaprezentowali jeszcze kilka ciekawych wykopów na oślep, których nie powstydziliby się najlepsi gracze NFL
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 lip 2007, 15:42
ytat:
ale nadrabiamy to sila, szybkoscia
I tu też się nie zgodzę, o dziwo to IMO była największa nasza wada na tych MŚ, coś co uniemożliwiło nam grać otwarty futbol (nie mieli siły grać wysokim pressingiem). Ale to tylko moje skromne zdanie.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 lip 2007, 15:43
Rossi pisze:Nie wazne czy wczesiniej czy pozniej zachował się jak prostak i tyle. Te jego kartki odebrałem jako mały lans... Smile
BRAWO POLSKA
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 lip 2007, 15:52
Człowiek próbuje nawiązać z takim odszczepieńcem normalną, luźną rozmowę na temat, a ten ni z tego ni z owego wali tutaj takie teksty. Nie no. Żenada stary. Z pogaduchy z tobą chyba jednak nici...cloner pisze:Jakbys Ty wiedzial, co to jest rozbieranie, ehhhhhh.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2007, 15:52
No własnie ale niktórym wydaje sie że jest kolorowoMates pisze:Postawa polakow tylko potwierdza ze szkolenie mlodzierzy u nas zatrzymalo sie na tym co bylo obowiazujace w poczatkach lat 90 ubieglego wieku. I to jest ogromny problem ktory trzeba w miare sprawnie rozwiazac
Rossi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio