Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 14

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 sty 2005, 16:01

Bednarz powiadasz??

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 17:24

no tak sie nazywa menedzer zurawia i szymka ??

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 13 sty 2005, 17:50

Mazi pisze:Axel>>> weź chłopie idź stad bo sie gasisz tylko... nic niewiesz o klubie a sie wtrącasz..zebyś jeszcze prawde mówił...wierz sobie PN a zobaczymy jak na tym wyjdziesz....nie twierdze ze jest całe złe bo sam czasem czytam, ale kilkakrotnie pisza głupoty zeby tylko miec temat.

pewnie Basałajowi czy Cupiałowi też byc mówił ze ma Wisła 12 mln dziure i nawet jak oni by cie mowili inaczej to ty w zaparte bo głupio sie przyznac do błędu....lol jestes i tyle...
Widzę, że wszyscy mają tu jakiś problem związany z moją osobą. Żadasz mojego odejścia (żądać to ty sobie możesz dziewiątek w makao), bo zacytowałem informację, którą wyczytałem w najbardziej poczytnym magazynie o piłce. Jakbym podał z głowy, też by było źle. Zawsze będzie źle, Axel jest zły. Bo wy wszyscy rozmawialiście z Cupiałem i on wam powiedział, że gazety kłamią. To ciekawe podejście, nie powiem...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 17:55

Axel Hammond pisze: Widzę, że wszyscy mają tu jakiś problem związany z moją osobą. Żadasz mojego odejścia (żądać to ty sobie możesz dziewiątek w makao), bo zacytowałem informację, którą wyczytałem w najbardziej poczytnym magazynie o piłce. Jakbym podał z głowy, też by było źle. Zawsze będzie źle, Axel jest zły. Bo wy wszyscy rozmawialiście z Cupiałem i on wam powiedział, że gazety kłamią. To ciekawe podejście, nie powiem...

ej no, czy ja ostatnimi czasy powiedzialem ze mam do ciebie jakies pretensje ? wiec nie mow ze wszystkim cos nie pasuje, ze wszyscy maja problem z twoja osoba :P szczerze to ostatnio nawet jakos spodobalo mi sie to co piszesz :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 sty 2005, 18:01

Axel>>> niemowie ze jestes zły, ale nie kibicujesz WIsle ani innemu klubowi i opierasz sie na informacjach z gazety chociaz inne(bardziej wiarygodne źródła) podają co innego...niemam nic do ciebie pozatym ze wygadujesz głupstwa...

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 13 sty 2005, 19:51

Ja najbardziej lubię z Wisły:
:arrow: Mirka Szymkowiaka
:arrow: Maćka Żurawskiego
:arrow: Tomka Frankowskiego
:arrow: Maura Cantora

:arrow: Henryka Kasperczaka :(

:arrow: A ponieważ nie znam jeszcze Wernera Liczki to więc nie bedę sie źle o nim wypowiadał, chociaż wiem że nigdy nie dokona tego, co Pan Henryk.... :cry: :cry:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 19:58

sirtomaszo pisze:Ja najbardziej lubię z Wisły:
:arrow: Mirka Szymkowiaka
:arrow: Maćka Żurawskiego
:arrow: Tomka Frankowskiego
:arrow: Maura Cantora

:arrow: Henryka Kasperczaka :(

:arrow: A ponieważ nie znam jeszcze Wernera Liczki to więc nie bedę sie źle o nim wypowiadał, chociaż wiem że nigdy nie dokona tego, co Pan Henryk.... :cry: :cry:

i co chciales sensownego i wnoszacego cos do tematu tym przekazac ?!?!!?!

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 13 sty 2005, 19:59

sirtomaszo pisze:
No mam nadzieję, że Liczka nie dokona tego co Kasperczak. Mam nadzieję, że jego zespół nie przegra w Pucharze Uefa z norweskim zespołem broniącym się przed spadkiem. Mam nadzieję, że nie ulegnie w potyczce z Gruzinami, którzy z fazie grupowej PUefa zdobyli okrągłe 0 punktów. Mam nadzieję, że nie będzie się tak buńczucznie o sobie wypowiadał w wywiadach prasowych, że "bez niego to może Cupiał o LM zapomnieć". Mam nadzieję, że jak będzie możliwość ściągnięcia Kosowskiego to on go ściągnie. Mam nadzieję, że będzie stosował rozsądną rotację w składzie. Mam nadzieję, że dokona dobrych transferów piłkarzy, których będzie szukał "pod kątem pasowania do jego wizji zespołu". Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda...
Ostatnio zmieniony 14 sty 2005, 0:50 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 13 sty 2005, 20:03

Do Smithu:
Ponieważ jest to temat o Wiśle Kraków napisałem to co uznałem za słuszne.

Do pisaka:
Mam identyczne zdanie co ty. :D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 20:06

Pisakk pisze:
No ja też mam nadzieję, że Liczka nie dokona tego co Kasperczak. Mam nadzieję, że jego zespół nie przegra w Pucharze Uefa z norweskim zespołem broniącym się przed spadkiem. Mam nadzieję, że nie ulegnie w potyczce z Gruzinami, którzy z fazie grupowej PUefa zdobyli okrągłe 0 punktów. Mam nadzieję, że nie będzie się tak buńczucznie o sobie wypowiadał w wywiadach prasowych, że "bez niego to może Cupiał o LM zapomnieć". Mam nadzieję, że jak będzie możliwość ściągnięcia Kosowskiego to on go ściągnie. Mam nadzieję, że będzie stosował rozsądną rotację w składzie. Mam nadzieję, że dokona dobrych transferów piłkarzy, których będzie szukał "pod kątem pasowania do jego wizji zespołu". Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda...

ja bym dodal do tego jeszcze:

mam nadzieje ze dojddzie do cwiercfinalu LM

mam nadzieje ze sprowadza swietnych pilkarzy

mam nadzieje ze przez najblizsze 3 lata bedzie zdobedzie mistrza polski

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 13 sty 2005, 20:21

smitu pisze:no to ladnie wlasnie w necie pojawila sie wiadomosc ze Szymek i Zuraw wyjada do Turcji :( i nawet Bednarz sie oburzyl tym ze taka informacja wyplynela, wiec bardzo mozliwe ze juz niedlugo Wisla sprzeda dwoch pilkarzy ???
Odsylam do glownejs torny pilka.pl gdzie kwestia Turcji została juz wyjasniona w oswiadczeniu rzecznika Wisły.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 13 sty 2005, 20:24

Wiggles pisze:
smitu pisze:no to ladnie wlasnie w necie pojawila sie wiadomosc ze Szymek i Zuraw wyjada do Turcji :( i nawet Bednarz sie oburzyl tym ze taka informacja wyplynela, wiec bardzo mozliwe ze juz niedlugo Wisla sprzeda dwoch pilkarzy ???
Odsylam do glownejs torny pilka.pl gdzie kwestia Turcji została juz wyjasniona w oswiadczeniu rzecznika Wisły.

juz widzialem, ale dzieki :P

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sty 2005, 14:52

ja Cię już smitu nierozumie...;]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 sty 2005, 15:22

because

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 14 sty 2005, 15:46

niewiem, moze sie myle, ale wydaje mi sie ze masz z deka rozdwojenie jaźni...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”