FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 436

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
ssjbart
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ssjbart » 16 lip 2007, 21:40

bo mama klawiature zepsuta i mi shift nie dziala a z caps lockiemmi sie dla realu nie chce bawic 8)

Awatar użytkownika
walcott
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: walcott » 17 lip 2007, 14:22

Thierry Henry rozwiodl sie z zona Nicole, wyczytalem to w The Sun a dla mnie to odpowiednik naszeg faktu wiec nie wiadomo na ile prawdziwe sa te informacje. Glownym powodem rozwodu jest podobno transfer Henryka do Barcy..jesli to prawda to poswiecil bardzo duzo, moze nawet sie tego nie spodziewal...

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 lip 2007, 14:33

a ja mysle ze rozwod i separacja raczej spowodowaly jego chec do opuszczenia londynu

bo nie sadze by ktos sie chcial rozwodzic dlatego ze druga polowa jedzie pracowac do barcelony :lol: rozumiem jakby przeniosl sie do bytomia (taki przyklad - nie mam nic zlego na mysli)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 lip 2007, 16:13

Z tym, że Nicole praktycznie całe życie spędziła albo w Londynie albo w Jego okolicach i nie ma najmniejszego zamiaru opuszczać swoich rodzinnych stron :] . Jak widzisz Kuman nie każdego ciągnie do Barcelony :P .

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 lip 2007, 16:27

modelka spedzajaca wiele czasu na wybiegach poza granicami londynu i anglii mialaby zaiste wielki problem z zamieszkaniem w slonecznej kataloniii nad pieknym wybrzezem i w pieknym miescie...

przeciez to dorabianie teorii. w separacji sa juz od jakiegos czasu i predzej to mialo wplyw na decyzje pilkarza a nie na odwrot. ja wiem ze the sun nie moze sobie ulozyc jak ktos moze pojsc grac w barcelonie zamiast walczyc o 4 miejsce w lidze ale to juz nie nasz problem :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 lip 2007, 16:36

rkoeman pisze:modelka spedzajaca wiele czasu na wybiegach poza granicami londynu i anglii mialaby zaiste wielki problem z zamieszkaniem w slonecznej kataloniii nad pieknym wybrzezem i w pieknym miescie...
Może nie chce opuszczać znajomych? Może nie chce opuszczać rodziny? Może to ze względu na czteroletnią córeczkę? Powodów może być bardzo dużo.
rkoeman pisze:jak ktos moze pojsc grac w barcelonie zamiast walczyc o 4 miejsce w lidze ale to juz nie nasz problem Razz
Lepiej walczyć o drugie miejsce w Hiszpanii :> :P .

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 17 lip 2007, 16:48

pogodz sie z tym ze arsenal nie ma szans na cokolwiek bo takie teksty sa bezsensowne teraz. porownujac sklady obu druzyn :P

laska jest zona pilkarza i modelka ktora jezdzila po swiecie. zdaje sobie sprawe jaki zawod ma jej maz i sama czesto wyjezdzala do innego kraju

wiec jaka jest szansa ze 'the sun' szuka zalosnej teorii a jaka, ze jedno nie ma nic wsoplnego z drugim badz ma ale zupelnie inaczej niz to opisali?

wg mnie odpowiedz jest banalnie prosta. henry zostal przez wengera lekko oszukany, zona nie chciala z nim byc jako ze byli w separacji od jakiegos juz czasu i pilkarz odszedl. co bylo rowniez latwo do przewidzenia bo vieira zrobil dokladnie tak samo. i tak samo zrobi za rok cesc jezeli sie wkurzy

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 lip 2007, 17:03

rkoeman pisze:pogodz sie z tym ze arsenal nie ma szans na cokolwiek bo takie teksty sa bezsensowne teraz.
Arsenal nie ma na cokolwiek? Dobre :lol: . Pogódź się z tym, że Arsenal zawsze ma szanse 'na cokolwiek'. Nawet po takich osłabieniach.
rkoeman pisze:wiec jaka jest szansa ze 'the sun' szuka zalosnej teorii a jaka, ze jedno nie ma nic wsoplnego z drugim badz ma ale zupelnie inaczej niz to opisali?
Szansa jest duża zarówno na to, że The Sun kłamie jak i na to, że ma rację. Już w poprzednim poście podałem Ci kilka spraw, które stawiam (przynajmniej ja) o wiele wyżej niż deszczowa pogoda w Anglii. I być może żona Thierry'ego ma podobne podejście do całej sprawy.
rkoeman pisze:zona nie chciala z nim byc jako ze byli w separacji od jakiegos juz czasu i pilkarz odszedl.
Ciekawi mnie tylko jak rozwiążą problem swojej córeczki :roll: .

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 18 lip 2007, 3:25

Kibice nadali ksywki parze stoperów Barcelony(Milito i Puyol):
The All-consuming ones.
The Protective Binoculars.
The Bulls.
The Tarzanitos.
The Powerful ones.
The wall.
The Puyolitos.
The Sansones.
From Leon one, by the claw and melenas.
The Mochos, by the hairs and because they will sweep everything.
Tarzan and Sansón. He does not pass nor God.
The Ricitos.
The Twin Towers.
The Wigs.
Both Tenors.
Starsky and Hutch.
The Dynamic Pair.
Torres Pelonas.
The Rock.
Tarzan Power.
The Great Pair.
The Tarzanes.
Sandra Go'mez (Lleida)
The Comedelanteros.
The Sharks.
From Leon one: fierce and forceful.
The Terroríficos.
The Savages, but said this in positive sense.
The Megacracks.
The Insurmountable Pair.
The Great Wall
Puyol i Milito = Starsky i Hutch :rotfl4:

Wczoraj Laporta na konferencji prasowej ogłosił porozumienie między Gramenet, a Barceloną. Blaugrana będzie wypożyczała niektórych piłkarzy do Gramenet, a w zamian za to ten drugi klub będzie "oddawał" najbardziej utalentowanych juniorów do Barcelony.

Laporta po raz kolejny powiedział, że Eto'o tego lata nie opuści Camp Nou :)

Txiki następnie mówił o piłkarzach, którzy mają odejść.
Bask potwierdził sprzedaż Giuliego oraz mówił o możliwościach sprzedaży Ezquerro oraz Motty. Motta podobna ma wiele ofert więc nie powinno być problemów z jego sprzedaniem. Natomiast Santi jest bardzo blisko przejścia do Athletic, sęk w tym, że drużyna z Camp Nou nie pozwoli odejść zawodnikowi za darmo :?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 lip 2007, 22:07

http://www.elmundodeportivo.es/20070718 ... 43811.html

henio juz trenuje. dostepne wideo z jego pierwszej wizyty na boisku la masia

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 lip 2007, 22:21

Dobrze, ze i Toure i henry juz trenuja, mieli przeciez dluzsze wakacje.

Wielkie dzieki dla Giuly`ego przy okazji, mam nadzieje, ze dobrze bedzie mu sie gralo w Romie.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 19 lip 2007, 11:55

Tribal ( :lol: ) i Marca ( :lol: ) uraczyły nas bardzo "ciekawym" newsem - Barca podobno zainteresowała się obrońcą Valencii, Asierem del Horno. Barca daje 3mln, Ches chcą 4. Telenowela z Chivu się kończy, trzeba więc znaleźć jakiś wypełniacz newsów :P Mercato na Camp Nou raczej się już skończyło - co prawda Laporta i Txiki wspominali coś o możliwym transferze gdyby pojawiła się jakaś okazja - ale czy miałby to być akurat del Horno :?: Zresztą, jeżeli przybył by Bask :twisted: to chyba trzeba by pożegnać się z Sylvinho - a chociaż na początku okienka mówiło się o możliwym odejściu Brazylijczyka, to jednak w kwestii jego transferu raczej panuje cisza. Zresztą, del Horno na dzień dzisiejszy to raczej niewiadoma niż solidne wzmocnienie składu.

A skoro już udało mi się dorwać chwilowo do neta to chciałbym powiedzieć: Gracias, Ludo :!:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2418
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lip 2007, 12:22

Ani Barcelona nie potrzebuje lewego obrońcy, ani Del Horno nie powinien tam iść, bo i tak to Abidal będzie grał :P

Czytałem, że Valencia chce za niego trochę więcej, bo 7 mln, ale to i tak pewnie zapychacz Mercato w mediach. Coś się musi dziać :roll:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 lip 2007, 12:36

No według mnie toby nie było złe posunięcie, od warunkiem że Del Horno zgodziłby sie na role rezerwowego. Wtedy pożegnalibyśmy się z Sylvinho. Według mnie Hiszpan byłby dobrym zmiennikiem. 26 lat czyli podobno najlepszy wiek dla piłkarza,w miare perspektywiczny, ograny w Hiszpanii, jeśli omijają go kontuzje to mógłby powalczyć o miejsce z Abidalem nawet. Pamiętam jak Asier dostał czerwień w meczu przeciwko Barcy kiedy to nie mógł uporać się z Messim, ale sądzę że młody Argentyńczyk jak i Hiszpan są profesjonalistami, i jeśli bileby razem grąc, to szybko by o tym zapomnieli :]

Qter
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qter » 19 lip 2007, 12:44

Zdaje się, że Sylvinho zostaje, zatem jeszcze w tym roku nie ma potrzeby kupować lewego obrońcy, ewentualnie jakiegoś młodego, obiecującego (Drenthe, Antunes). Tyle, że takie rozwiązanie i tak prawdopodobnie będzie wymagało kupna jakiegoś pełnowartościowego zmiennika dla Abidala w przyszłym sezonie.

Bardziej podobał mi sie news o transferze Iniesty do Realu- jakoś sobie tego nie wyobrażam :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”