Degradowac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lip 2007, 10:55
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 lip 2007, 11:38
hE? We Wloszech tez w sumie ukarali jeden klub. Zaglebie to cos w rodzaju Violi, Lazio czy Milanu, ktorzy tez braki udzial w machlojkach a sie im upieklo.cloner pisze:Wszystkie kluby skorumpowane powinni srogo ukarac. W Italii z tym sie nie patyczkowali, potrafili nawet Juve ukarac, a u nas ? Conajwyzej Arke i Leczna, ktora zapewne i tak wroci![]()
Degradowac
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 lip 2007, 10:51
Nie powiedziałbym, że to nagroda. Przecież dla nich te minus dziesięć punktów oznacza praktycznie pewny spadek. Zastanawia mnie też, dlaczego tak cicho o ewentualnej karze dla drugiego Zagłębia. Czyżby ich sprawiedliwość miała ominąć?czeher pisze:Bo popatrzcie, jezlei oni dostana jedynie minusowe pkt to i tak zostana nagrodzenii za swoje machlojki
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lip 2007, 15:04
No i co z tegoZico_FCI pisze:Nie powiedziałbym, że to nagroda. Przecież dla nich te minus dziesięć punktów oznacza praktycznie pewny spadek
trudno tu w ogole mowic o sprawiedliwosciZico_FCI pisze:Czyżby ich sprawiedliwość miała ominąć?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 17:47
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2007, 17:55
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 18:02
Jestes pewny ze Ekstraklasacloner pisze:Ja gdzies wczoraj czytalem, ze Ekstraklasa SA nie ma zamiaru uwzgledniac decyzji Trybunalu przy PKOL i zdecydowalo, ze sklad bedzie niezmieniony.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lip 2007, 18:30
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lip 2007, 18:32
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2007, 20:22
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 24 lip 2007, 23:31
Oni są tak pewni swego, jak decyzja z Ruchem. Oczywiście do Ruchu nic nie mam, bo zasłużyli na awans, ale bawią mnie poczynania polskich władz w piłkarskiej centrali. Raz mówią dumnie, że Ruch Chorzów został zdegradowany, bo jest to decyzja ostateczna, ale najwidoczniej ostatecznie nie była to decyzja ostatecznacloner pisze:Hehehe, prawidlowo. Gorole do 3 ligiJuz sie nie moge doczekac tej decyzji WD PZPN
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 24 lip 2007, 23:56
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lip 2007, 0:19
Jakiegocloner bój się Boga
Predzej Plock, dlatego zdecydowanie jestem za ukaraniem Zaglebia poprzez kare finansowa oraz minusowe punkty, najlepiej w ilosci 10 sztukTak zdegradują Zagłębie, a na jego miejsce przywrócą Łęczną.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 lip 2007, 0:28
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 25 lip 2007, 0:35
To byl chyba ten Tomczyk z wydzialu dyscyplinarnego pzpn ... cos mi sie kojarzy ze widzialem jego podobna wypowiedzYukasz pisze:PS To chyba był ktoś na stanowisku
goofii
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio