Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lip 2007, 23:20
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 lip 2007, 23:21
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lip 2007, 23:22
Tylko Drenthe coś mówił, że nie godzi się na coś takiego. Jak już zmieni barwy, to żadne wypożyczenia nie wchodzą w grę i napewno zarząda podobnej klauzuli w kontrakcie. W Realu Soldado nalegał na taki zapis, Drenthe na pewno mógłby zrobić to samo.Qter pisze:dla mnie nie głupio byłoby kupić go i pozostawić w Feyenoordzie na wypożyczeniu przez ten rok
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 lip 2007, 23:38
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lip 2007, 23:46
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 24 lip 2007, 15:28
Z tego co czytałem wynikało, że oprócz powrotu do Athletic Del Horno zgodzi się jedynie na transfer do Barcelony lub Realu Madryt. Najlepiej jednak będzie jak wróci do AthleticTobik33 pisze:Tak też powiedział że tylko do Bilbao wróci.
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lip 2007, 18:32

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 24 lip 2007, 21:32
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lip 2007, 22:25
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 lip 2007, 22:32
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lip 2007, 22:42
Nie chcę być czepialski, ale jak myślisz, dlaczego Barcelona nie była nawet zainteresowana Crespo?cru pisze:Gdyby nie transfer Henry'ego, a jakiegos solidnego napastnika, nie-gwiazdy, np. Crespo (dziwie sie ze rok temu go nie wzieliscie)
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 24 lip 2007, 23:31
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 lip 2007, 0:38
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 lip 2007, 0:41
rkoeman pisze:prosze zatem o porownanie galaktycznych pereza d obecnej barcelony. punkty wspolne. a ja podam roznice
Pocałuj mnie w nosRealFan pisze:Ja wiem, że ta drużyna trochę różni się od Galcticos. Inna obrona i takie tam.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 25 lip 2007, 0:48
Tu cię chyba trochę poniosło. Musisz być bezgranicznym optymistą, sądząc że Henry usiądzie grzecznie na ławce i podziękuje Barcelonie za możliwość bycia jej częścią, bez względu na reguralne występy.rkoeman pisze:poza henrym ktory przychodzi jako superrezerwowy, chcacy wygrac w koncu cos w europie
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio