Ale będzie miał zawodowy kontrakt z pierwszym zespołem a o to mu głównie chodziło $$$RealFan pisze:W Valencji chłopak też chyba sobie nie pogra za wiele.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 cze 2007, 23:45
Ale będzie miał zawodowy kontrakt z pierwszym zespołem a o to mu głównie chodziło $$$RealFan pisze:W Valencji chłopak też chyba sobie nie pogra za wiele.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lip 2007, 13:25
Jeśli nie Lucho to może... Sneijder.
Nieee, tylko nie on. Kto jak kto, ale ja nie chcę Helguery. Nie wyróżnia się niczym, jest po prostu przeciętny. Wiem, że potrzeba klasowego środkowego obrońcy (po Albiolu i Alexisie), ale oby nie był to Helugera. Zadowoli mnie każdy inny. Chodzi tu głównie o jego umiejętności i o to, że ostatnio grał w Realu. Tego faktu nie mógłbym przebolećHelguera do Valencii? Bardzo prawdopodobne
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 lip 2007, 13:34
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 lip 2007, 13:59
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 lip 2007, 14:03
lisek_chz pisze:Osobiście Lucho Gonzalez mi pasuje, ale nie za takie pieniądze jakie chce Porto. 25 milionów euro, za zawodnika takiego formatu to trochę za dużo wg. mnie. Lucho po za tym na pewno nie jest lepszy od Sneijdera, a i jeszcze Gonzalez woli grać na skrzydłach co jest dodatkowym minusem. Chociaż wobec częstych (mało powiedziane) kontuzji Vicente, możliwości gry Silvy jako OPŚ, to taki Argentyńczyk byłby nawet przydatny.
RealFan pisze:Co do rozgrywającego to jak to kest z tym Sneijderem? Miało się wszystko zakończyć fiaskiem bo cena za wysoka, a tu temat wraca? TYlko jak Sneijder za drogi to co tu robi w ogóle temat Lucho
lisek_chz pisze:Sevilla ->Bouhlarouz, Ktoś jeszcze?). Z Sevillą chyba stoimy na równi, a ja nie chcę znowu 4 miejsca
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 19 lip 2007, 20:14
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 lip 2007, 21:02
Wystarczy, że się dogada z klubem w sprawie zarobków, bo Real nie oczekuje za niego sumy odstępnego.lisek_chz pisze:Helguera, chociaż podobno transfer jest już blisko
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 20 lip 2007, 10:42
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 lip 2007, 11:05
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 lip 2007, 11:10
Bo Mata nie jest typowym lisem pola karnega. Często cofa się do drugiej linii, schodzi do skrzydła. Nie jest to gracz przywiązany do pola karnego i czekający na piłkęlisek_chz pisze:W kończących się MŚ w Kanadzie Mata zagrał w miarę dobre spotkania, choć wiele nie strzelił.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 lip 2007, 11:19
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 lip 2007, 19:36
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lip 2007, 20:24
lisek_chz pisze:Następny mecz z Interem, mam nadzieję, że Valencia zagra już pierwszym składem
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 26 lip 2007, 7:49
lisek_chz pisze:up
Valencia rozegrała sparing z Sofią. Mecz zakończył się rezultatem 0:0. wynik ten jest wynikiem niesprawiedliwym, ale kto powiedział, że piłka nożna taka jest. Villa nie strzelił znowu karnego, Joaquin nie trafił na pustą bramkę, Gavilan sobie kompletnie nie radził na pomocy. Obrona, jak i cały skład był bardzo eksperymentalny np. na środku zagrał Alexis, co nie dziwi z MarchenąNa pomocy grał Gavilan, czy nowy Sunny a po przerwie weszły inne nowe narybki, Mata, Hilderband, czy Arizmendi. Nie grał jeszcze Helguera. Następny mecz z Interem, mam nadzieję, że Valencia zagra już pierwszym składem
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 27 lip 2007, 14:19
Sammyy pisze:Nie zdziwie się jak w drużynie zobaczymy kogoś zupełnie innego, albo nikogo, bo duża szansa że zostaniemy z Albeldą, Sunnym, Baraja oraz Edu
Pisakk pisze:W sumie jedyną wadą tego sprowadzenia Helguery będą jego dość wysokie zarobki (3 mln brutto na rok Surprised ). Gość jest doświadczony, otrzaskany i do tego przychodzi za darmo. Ja też co prawda wolałbym widzieć w pierwszej drużynie Alexisa i Albiego, ale nie wiem czy to nie jest za duże ryzyko granie takimi młodymi stoperami. Dlatego przyda się ktoś doświadczony, bo co prawda jest jeszcze w klubie dość solidny Moretti, ale np. Marchena ostatnio nie zachwycał (poza tym, częściej musiał łatać dziury na pozycji defensywnego pomocnika).
Valencianista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio