Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lip 2007, 15:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lip 2007, 16:19
cloner
Dawid_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lip 2007, 18:33
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 lip 2007, 10:48
Poczatkowo mysallemze tto bedzie Plock - zamieszala mnie troxche ta sprawa z licencjamiCanal+ wizytuje Lechię
Choć decyzja w sprawie ewentualnej degradacji za korupcję Zagłębia Sosnowiec zapadnie dopiero dziś, już rozpoczęły się przygotowania do zastąpienia sosnowiczan w Orange Ekstraklasie przez Lechię Gdańsk. Dziś o 9:00 stadion w Gdańsku mają wizytować przedstawiciele Canal+.
Na spotkaniu obecni będą także m.in. dyrektor klubu Błażej Jenek oraz prezes Maciej Turnowiecki.
- Z tego co wiem, przedstawiciele Canal+ chcą obejrzeć oraz ocenić stan boiska MOSIR-u, czyli stadionu Lechii Gdańsk - wyjaśnia prezes Lechii Maciej Turnowiecki.
- Na spotkaniu pojawi się dyrektor MOSIR-u, pan Leszek Paszkowski, zastępca prezydenta Gdańska, Maciej Lisicki oraz Błażej Jenek - wymienia prezes, który sam również pojawi się na spotkaniu.
Zgodnie z uchwałą PZPN z 10 maja miejsce w Orange Ekstraklasie w przypadku zdegradowania Zagłębia Sosnowiec zajmie kolejny zespół II ligi, czyli piąta w tabeli Lechia Gdańsk.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolus25-95 » 11 sie 2007, 17:14
karolus25-95

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 17 sie 2007, 15:24
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 sie 2007, 15:30
Dlaczego w ankiecie nie ma Cracovii, Groclinukyloloko pisze:A dlaczego w ankiecie nie ma Ruchu Chorzów ?
Nadzieej mozesz meic bo napewno tak sie nie stanie na moje okokyloloko pisze:ale mam nadzieje że zagraja w barażach, które wygrają i spadną tylko do 2 ligi, jak nie lubić drużyny, która dwa razy dała awans Jadze do Ekstraklasy.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 17 sie 2007, 15:37
Pewnie masz racje... ale mimo wszystko licze na barażowe miejsce i bezpośredni spadek do 2 ligi...czeher pisze: Nie orientuje sie na 100% ale jak beda na miejscu barazowym to leca i nie rozgrywaja barazu i automatycznie awansuje zespol z 2ligi![]()
Inaczej byloby to bezsensu rozgrywac ten mecz - bo Sosnowiec i tak zleci, a 2ligowiec awansuje
Chodzi mi oto, dlaczego Ruch jako beniaminek nie pojawił się na liście, a jest na niej 9 zespół zeszłego sezonu (fakt, że rozkupiony i nie tak mocny) i Widzew, który na pewno nie jest słabszy od Niebieskich...Dlaczego w ankiecie nie ma Cracovii, Groclinu![]()
Ale chyba w opcji inni sie nie meiszcza
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 sie 2007, 15:45
Ja mam nadzieje, ze spadna do 3ligi bo inaczej tylko by na tym zarobili, a zadnej kary nie bylobykyloloko pisze:bezpośredni spadek do 2 ligi...
Co z tego kto jakie meijsce zajal w poprzednim sezonie skoro aktualnie w oceniu wielu bedzie mial nie lada klopotykyloloko pisze:Chodzi mi oto, dlaczego Ruch jako beniaminek nie pojawił się na liście, a jest na niej 9 zespół zeszłego sezonu (fakt, że rozkupiony i nie tak mocny) i Widzew, który na pewno nie jest słabszy od Niebieskich...
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 17 sie 2007, 15:59
Wiesz... Korona Kielce obecnie też nie jest za wysoko w tabeli...Co z tego kto jakie meijsce zajal w poprzednim sezonie skoro aktualnie w oceniu wielu bedzie mial nie lada klopoty![]()
Poza tym zobacz gdzie aktualnie jest Ruch a tabeli a gdzie LKS
Czy jezeli ktos jest beniaminkiem musi byc kandydtaem do spadkuJezeli tak to Juve jest
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 sie 2007, 16:32
Tu jest pilka.pl a nie pilka noznakyloloko pisze:mówie o dziennikarzach z "Piłka Nożna"...
chyba przez wielu "fachowcow" bo skoro Ruch bedzie walczyc o utrzymanie a Jaga ma pewnie utrzymac to ja dziekujekyloloko pisze:Przez wielu fachowców Ruch Chorzów miał walczyć o utrzymanie
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 sie 2007, 17:12
Teraz może i nie jest za wysoko, tylko zauważ, że ankieta była konstruowana przed rozpoczęciem sezonu. Trudno było wtedy przypuszczać, że Korona będzie walczyć o utrzymanie. Pomijam już fakt, że tak pewnie nie będzie i Korona spokojnie uplasuje się w górnej połowie tabeli. Nie ma też Górnika, który zanotował najgorszy start ze wszystkich drużyn, ale przed sezonem pozyskał sponsora i kilku wartościowych piłkarzy. Ruchu nie ma w ankiecie bo ze wszystkich beniaminków wyglądał najsolidniej, a trzeba było zrobić miejsce dla łódzkich klubów.kyloloko pisze:Wiesz... Korona Kielce obecnie też nie jest za wysoko w tabeli...
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 22:08
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 mar 2008, 0:17
Jak najbardziej. Jak by zajęło miejsce spadkowe to by spadło do III ligi, więc zajęcie miejsca pucharowego też będzie premiowane.kaczy pisze:Powiedzcie co się stanie jeśli zdegradowane już do 2 ligi Zagłebie zajmie pucharowe miejsce na koniec sezonu? Będzie grało w P Uefa czy nie ?
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio