Real Madryt (zbiorczy) - Strona 19

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 17:46

Nie jest słaby, ale na ManU zacienki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 14 sty 2005, 18:59

no ManU ma lepszych np. Djemba-Djemba 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 sty 2005, 19:03

Poko pisze:
RVN10 pisze:No ciekawe jak Gravesen sie sprawdzi wsrod gwiazd, dobrze ze nie przeszedł do ManU, bo jest zacienki :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
]

Skoro jest taki cienki to czemu ma przejść do Realu :?: Klub chyba nie kupuje słabych zawodników :?.
Kupuje - masz Samuela czy Woodgate'a za przykład... :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 sty 2005, 19:32

Widziałes Woodgate'a w akcji :twisted: zresztą Samuel też nie jest slaby narazie ma problemy z adaptacją ale zobacz jak wymiatał w Romie :!:
Jak narazie to jest najlepsza para klubowych obrońców tylko na papierze czas pokaże że są najlepsi w praktyce...Nie skreślajmy ich jako slabeuszy bo są o niebo lepsi od Belletiego czy Gio lub O'shea 8)

A Gravesen na pewno jest lepszy od Djemba-Djemba (ferguson powiedzial zrobie z niego Vieire a zrobil clowna :lol: )

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 20:00

Figo11 pisze:Widziałes Woodgate'a w akcji :twisted: zresztą Samuel też nie jest slaby narazie ma problemy z adaptacją ale zobacz jak wymiatał w Romie :!:
a ty widziales?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Figo11 pisze:Jak narazie to jest najlepsza para klubowych obrońców tylko na papierze czas pokaże że są najlepsi w praktyce...Nie skreślajmy ich jako slabeuszy bo są o niebo lepsi od Belletiego czy Gio lub O'shea 8)
napewno tym bardziej ze gio i belleti to boczni, a tych dwoch cieniasow to srodkowi. a co do gio i belletiego to sa najlepszymi bocznymi w hiszpani, ziom. i nawet na papierze nie sa najlepsi(woody i walter) stary
Figo11 pisze:A Gravesen na pewno jest lepszy od Djemba-Djemba (ferguson powiedzial zrobie z niego Vieire a zrobil clowna :lol: )
no z tym sie zgodze

pozdro

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 sty 2005, 20:37

zawdi pisze:
Figo11 pisze:Widziałes Woodgate'a w akcji :twisted: zresztą Samuel też nie jest slaby narazie ma problemy z adaptacją ale zobacz jak wymiatał w Romie :!:
Figo11 pisze:Jak narazie to jest najlepsza para klubowych obrońców tylko na papierze czas pokaże że są najlepsi w praktyce...Nie skreślajmy ich jako slabeuszy bo są o niebo lepsi od Belletiego czy Gio lub O'shea 8)
napewno tym bardziej ze gio i belleti to boczni, a tych dwoch cieniasow to srodkowi. a co do gio i belletiego to sa najlepszymi bocznymi w hiszpani, ziom. i nawet na papierze nie sa najlepsi(woody i walter) stary
Figo11 pisze:A Gravesen na pewno jest lepszy od Djemba-Djemba (ferguson powiedzial zrobie z niego Vieire a zrobil clowna :lol: )
no z tym sie zgodze

pozdro
Widzialem Woodgate w meczach Leeds oraz Newcastle nie byle jaki załapuje się do rep. kraju ejzszcze takiego jak Anglia
I nie wiem czy Gio i Belletti są najlepsi bo R.Carlos i Salgado są dla mnie lepsi...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 sty 2005, 20:44

Figo11 pisze:
zawdi pisze:
no z tym sie zgodze

pozdro
Widzialem Woodgate w meczach Leeds oraz Newcastle nie byle jaki załapuje się do rep. kraju ejzszcze takiego jak Anglia
I nie wiem czy Gio i Belletti są najlepsi bo R.Carlos i Salgado są dla mnie lepsi...
Zdziwiłbym sie gdyby kibic realu powiedział ze Barca ma leprzych bocznych obrońców :P popatrz obiektywnie carlos to juz nie ten sam zawodnik co kiedys, latka lecą i gra coraz gorzej w obronie a o salgado nie wspomne!!! a co do transferu gravesena to poczekamy troch i wtedy ocenimu slusznosc transferu!!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 20:46

Figo11 pisze:Widzialem Woodgate w meczach Leeds oraz Newcastle nie byle jaki załapuje się do rep. kraju ejzszcze takiego jak Anglia
co do tego czy widziales woody'ego, nabijalem sie po prodtu z jego kontuzji. :D
carlos i salgado moze kiedys i byli niezli, ale chyba nie teraz. nie bede kontynuowal tematu "gio & belleti vs. carlos & salgado", bo widac kto gra teraz lepiej.

ps moze zalozysz temat "gio & belleti vs. carlos & salgado" ciekawe czy beda pisac??

pozdro

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 14 sty 2005, 21:21

co do Samuela to gra coraz lepiej i powolutku adaptuje się w Realu,
co do Woodgate'a to wraca w styczniu i zobaczymy ile jest wart,
co do Gravesena to myśle że nic nie zmieni, bo żeby on grał naławke musi zejdzie Guti(bo chyba nie sądzicie że Perez pozwoli posadzić na ławce Beckhama :()

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 21:38

A Gravesen na pewno jest lepszy od Djemba-Djemba (ferguson powiedzial zrobie z niego Vieire a zrobil clowna )
Od Djemby jest lepszy, ale Djemba jest 3 defensywnym obrońcą w ManU po Royu Keanie i Liamie Millerze :twisted:

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 14 sty 2005, 22:13

Roy Kean-10/08/1971
no cóż niemłody...

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 22:13

Ale lepszy od Gravesena :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 14 sty 2005, 22:18

zobaczymy jak Gravesen sprawdzi się w Realu i w tedy pogadamy 8)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 14 sty 2005, 22:35

analizujac gre gravesena w evertonie i keana to w tym momencie mozna stwierdzic ze to dunczyk prezentuje sie lepiej przynajmniej takie jest moje zdanie, a ogladalem ostatio kilka meczy ligi angielskiej :P na pilce sie znam i slepy nie jestem wiec wydaje mi sie ze mam racje, teraz kwestia tego jak sie zadomowi 8)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 sty 2005, 22:50

Dla mnie Kean to jest niby kapitan MU a świeci tym co niepowinno się robić .....brutalnie fauluje np faul na zawodniku Derby na ktory czekał kilka miesięcy aby złamać mu noge i jeszcze powiedział ze specjalnie to zrobil i to ejst pilkarz :twisted: Świniak czy tam szrek jak tam wolicie z MU też się taki robi :evil:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”