Valencia CF (zbiorczy) - Strona 37

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 lip 2007, 16:00

Tobik33 pisze:No to powiedz co to znaczy doświadczony ?? To taki co ma 30 lat czy taki co zagrało 100 spotkań w lidze ??
Mam pisac jak dziecku co znaczy doświadczony :?: Takie rzeczy powinieneś już sam wiedziec.
Tobik23 pisze:To widać że jesteś ich wielkim fanem...
Kolejne słowo, którego nie znasz :?: To, że ktoś lubi popatrzeć na gre jakiegoś zespolu nie znaczy, że jest kibicem, a tym bardziej fanem....
Tobik23 pisze: ile 15,20,30 mln ??
Tak 100 odrazu... te 15-20 spokojnie.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 lip 2007, 16:07

Heh najwidoczniej sam nie wiesz. Powiedz ile musi zagrać piłkarz spotkań aby być doświadczony ??

Ja tam nie oglądam wszystkich spotkań Manchesteru United choć ich lubię oglądać. Jest tu taki ktoś kto ogląda wszystkie spotkania drużyny której nie jest nawet kibicem ?

a przypomnę że za 12-15 mln do wyciągnięcia jest Riquelme jednak co tam Romanowi do klasy Kallstroma...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 lip 2007, 16:14

Tobik33 - Za dużo rkoemana się naczytałeś?

Doświadczony może być 22 latek, jak i mało doświadczony może być 27 latek. To zależy od wielu czynników. Gdzie grał, ile grał, czy nie ma gorącej głowy itd.

Przykład? Ramosowi nikt doświadczenia nie odmówi. Cicinho już jednak po części można.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 lip 2007, 16:48

RealFan można jaśniej ??

Powiedz mi na dwa pytania czemu Albiol z Alexisem nie mogą grać razem ??
i drugie oglądasz wszystkie mecze danej drużyny która Ci się podoba jak gra ale nie jesteś ich fanem ??

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 lip 2007, 16:52

Ja nie napisałem, że Albiol z Alexisem grać nie mogą, bo mogą jak najbardziej. Rutyniarzami nie są, ale pokazali już, że są w stanie podołać na tym szczeblu rozgrywek.

A to drugie pytanie co ma do rzeczy?

I najważniejsze. Co tu trzeba Ci wyjaśniać? Nie zgrywaj durnia, który nie potrafi powiedzieć czy dany zawodnik jest doświadczony czy nie. Chyba, że naprawdę masz z tym problemy.

Ja też zadałem Ci pytanie. Nie odpowiedziałeś.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 lip 2007, 17:52

No bo go nie rozumiem, bezsensowne pytanie, bezsensowna odpowiedz...

Wiem że Ty nie napisałeś że oni grać razem nie mogą ale twój kolega wyżej tak napisał. Poszukaj a nie udzielaj się widząc jeden post. Trochę rozwagi proszę. Już nic nie pisz nie warto bo i tak nie odpisze...

To jest temat o Valencii a nie o naszych problemach...

No przed godziną właśnie ta Valencia wygrała z Interem 2-0 :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 lip 2007, 18:05

Czytałem wszystkie posty. Zawsze tak robię, zanim włączę się do dyskusji. Nie rozumiem tylko dlaczego pytanie o Albiola i Alexisa razem zostało skierowane w moją stronę :>

Nie rozumiem też Twojego ciągłego dociekania o to jakiego gracza można określić doświadczonym. Ale mniejsza o to. Nie wnikam.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 lip 2007, 23:29

Tobik33 pisze:Heh najwidoczniej sam nie wiesz. Powiedz ile musi zagrać piłkarz spotkań aby być doświadczony ??
Nie chodzi o ilośc spotkań (przynajmniej to nie jest najważniejsze), liczy się poziom rozgrywek, poziom ważnych meczy. To, ze Alexis mial udany sezon, zagral w kilku meczach z Barca czy Realem nie robi z niego cudnowego stopera. W lidze pokazał się z dobrej strony, ale poza tym nic. Więc nie róby z niego kogoś przecudnowego.
Tobik33 pisze:Ja tam nie oglądam wszystkich spotkań Manchesteru United choć ich lubię oglądać. Jest tu taki ktoś kto ogląda wszystkie spotkania drużyny której nie jest nawet kibicem ?
Tak ja jestem :)
Tobik33 pisze:a przypomnę że za 12-15 mln do wyciągnięcia jest Riquelme jednak co tam Romanowi do klasy Kallstroma...
Napisz zazalenie do zarządu Valencii. Oni wiedzą co robia i ja im ufam. WIerze, ze jesli klub zaplaci za niego tyle ile zaplaci to bedzie gral na miare tego wydatku.
Tobik33 pisze:Powiedz mi na dwa pytania czemu Albiol z Alexisem nie mogą grać razem ??
Ja nie mówie, że nie mogą, bo moga jak najbardziej, chodzi o to, ze jestem sceptycznie nastawiony na tak młodych defensorów w środku i to w pierwszym składzie. (Po prostu mi taki duet nie odpowiada)
Albiol grał dobrze u boku Ayali, mial oparcie w doświadczonym koledze, teraz tego moze zabrakąć. Ponadto bardziej doświadczony obrońca potrafi ostro krzyknąć na kolegów poustawiać ich, Albi i Ruano to raczej spokojni zawodnicy.

Rozumiesz o co mi chodzi :?:

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 29 lip 2007, 14:16

Tobik33 napisał:
a przypomnę że za 12-15 mln do wyciągnięcia jest Riquelme jednak co tam Romanowi do klasy Kallstroma...
naprawdę nie widzisz różnicy miedzy tymi 2 zawodnikami?

Kim jest wysoki, silny, z ogronma wydolnością i swietnym silnym strzalem z daleka do tegonie przekroczyl lat 25.
Roman jak jest kazdy wie istotne jest tu to ze jest zupelnie innym type zawodnika.

Aktualnie Valencia potrzebuje właśnie piłkarza jak Kim czy Lucho a nie typu JRR

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 14:23

Napisałem że nie widzę różnicy ??
Napisałem że obaj są wysocy, silni z ogromną wydolnością ??

Napisałem tylko że Riquelme jest dla mnie zdecydowanie cenniejszym zawodnikiem niż Kim.

A kogo szuka Valencia to mnie tam guzik obchodzić to nie ja jestem trenerem i to nie ja odpowiadam kogo im potrzeba a kogo nie.
Daje tylko swoją opinię i myślę że Riquelme nadawał by się do Valencii.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 lip 2007, 14:37

Tobik33 pisze:Daje tylko swoją opinię i myślę że Riquelme nadawał by się do Valencii.

Bullshit. Wlasnie dlatego z klubu wylecial Aimar, bo za duzo bylo podporzadkowane grze jednego zawodnika. Jesli taki typ zawodnika jakim jest "Pajac" nie odpowiadal Quique, to strach pomyslec co on sadzi o Riquelme.

Valencia - Inter 2:0.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 lip 2007, 15:10

Pisakk pisze:
Tobik33 pisze:Daje tylko swoją opinię i myślę że Riquelme nadawał by się do Valencii.

Bullshit. Wlasnie dlatego z klubu wylecial Aimar, bo za duzo bylo podporzadkowane grze jednego zawodnika. Jesli taki typ zawodnika jakim jest "Pajac" nie odpowiadal Quique, to strach pomyslec co on sadzi o Riquelme.

Valencia - Inter 2:0.
Aimar odszedł bo wiekszą część czasu spędzał w gabinetach lekarskich. Gdyby nie kontuzje to zapewne dalej by biegał w koszulce Nietoperzy.

Jesli chodzi o mecz z Interem. Włosi praktycznie nie istniei, poza jedną szansą Ibrahimovica i słupku Maxwella.
Gol Gavilana śliczny, Villi także.
Na środku obrony Marchena i Helguera, spisali się nieźle... mam nadzieję, ze z PSG zagra Alexis... pokaże coś ciekawego. Poprawnie zagrali Sunny i Mata, natomiast słaby mecz Arizmendiego... oby z czasem bylo lepiej.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 lip 2007, 15:15

Sammyy pisze:Aimar odszedł bo wiekszą część czasu spędzał w gabinetach lekarskich. Gdyby nie kontuzje to zapewne dalej by biegał w koszulce Nietoperzy.

Nieprawda! Quique kilka razy wypowiedzial sie, ze w jego wizji nie ma czegos takiego, ze gra zalezy od jednego pilkarza. Wieksza odpowiedzialnosc za prowadzenie gry miala spadac na innych pilkarzy i nie moglo byc sytuacji, ze Aimar w slabej formie = Valencia w slabej formie.

A czeste kontuzje Pajacyka to oczywiscie fakt niezaprzeczalny, ale nie to bylo glownym powodem jego odejscia wiec nie rozsiewaj bzdur.

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 29 lip 2007, 15:19

Pisakk pisze:
Sammyy pisze:Aimar odszedł bo wiekszą część czasu spędzał w gabinetach lekarskich. Gdyby nie kontuzje to zapewne dalej by biegał w koszulce Nietoperzy.

Nieprawda! Quique kilka razy wypowiedzial sie, ze w jego wizji nie ma czegos takiego, ze gra zalezy od jednego pilkarza. Wieksza odpowiedzialnosc za prowadzenie gry miala spadac na innych pilkarzy i nie moglo byc sytuacji, ze Aimar w slabej formie = Valencia w slabej formie.

A czeste kontuzje Pajacyka to oczywiscie fakt niezaprzeczalny, ale nie to bylo glownym powodem jego odejscia wiec nie rozsiewaj bzdur.
dokładnie .
nic dodać nic ująć.
QSF nie wielokrotnie powtarzał ze nie zamierza popełniać błędu opierania gry na jednym nawet nie wiadomo jak dobry graczu i chwała mu za to.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 lip 2007, 15:40

Pisakk pisze:

Owszem mówił o tym, ale co z tego. Kazdy wie, ze jesli bylby zdrowy to by zostal. To nie jest tak, ze skoro w składzie gra Aimar to gra musi być jemu podpozadkowana. W Saragossie jakoś to omineli.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”