FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 446

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 lip 2007, 21:24

Widzę że nie którzy nie potrafią pojąć niektórych rzeczy ligi mistrzów nie wygrywa się od tak. Możesz mieć najlepszy skład na świecie jednak jedna głupia pomyłka, błąd sędziego czy kontuzje mogą przeszkodzić w wygraniu. I nie potrafię nadal pojąć tego syndromu Chelsea.

Barcelona nigdy nie była podobna do galaktycznego Realu czy wypchanej forsą Chelsea. Niech każdy patrzy na swój klub a nie porównuje go do innego z byle jakiego powodu.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 30 lip 2007, 16:02

Obrazek

Jedenastka Rijkaarda, cules oraz Capello :shock: :lol:

EDIT:

Fajny wywiad z Thuramem i Zambrottą :) tutaj

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 16:14

Fajnie by było, jakby to cules ustalali skład :smile2:

A z tym ustawieniem Capello to przegięcie :lol: Autobus + dwóch bramkarzy + 7 obrońców + DM :lol: Ale gwarant ani jednej straconej bramki w sezonie :D Nie wiem jak liga, ale CL byłaby Wasza, chyba że przegralibyście w karnych. To jednak niemożliwe - autokar broni wszystko :p

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2007, 16:21

Odnośnie wywiadu to najlepszy jest fragment:
T: Myślę tak samo. Kiedy grałem z tobą we Włoszech, ludzie uważali cię za najbardziej przystojnego zawodnika. Tutaj jest tak samo

Z: To nieprawda

T: Być może teraz jesteś za Beckhamem i Raulem. Prawdą jest, że to niespotykana sytuacja, iż nie jesteś pierwszy

Z: To nie jest prawda, to są żarty

T: To prawda. Zambrotta jest najbardziej przystojnym i sympatycznym piłkarzem na świecie
MD: Zambrotta, czy Thuram akceptuje fakt bycia rezerwowym?

Z: To nie jest dla niego problem, dla mnie również. Mamy szeroką kadrę. Ja będę walczył z Bellettim, Sylvinho z Abidalem, Lilian z Marquezem i Milito

T: Inaczej byśmy myśleli, gdybyśmy byli młodsi. Dla mnie ważny jest skład wyjściowej jedenastki. Musisz ciężko pracować ponieważ to trener wybiera tych najlepszych. Jeśli zaliczałbym się do tej grupy, to dla mnie nic by się nie zmieniło. Tak samo bym pracował. Nie potrzebowałbym żadnego ogłoszenia, gdyż to ja siebie reklamuję. Muszę to robić. Mam 35 lat i powoli zbliżam się do ...

Z: Czterdziestki (śmiech)
A więc nawet sam Thuram już wie, że jest stary i niedługo umrze :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 30 lip 2007, 16:22

RealFan pisze:Autobus + dwóch bramkarzy + 7 obrońców + DM
Ja to interpretuje inaczej :P

Valdes i Jorquera na bramce
Autobus :roll: , Thuram i Puyol środek obrony
Oleguer prawy obrońca
Milito lewy obrońca
Abidal lewy pomocnik
Zambrotta prawy pomocnik
Marquez Dm
Toure jedyny wysunięty napastnik :lol:

Wszystkie piłki byłby grane na Toure :P :lol: :shock:
RealFan pisze:To jednak niemożliwe - autokar broni wszystko Razz
Trza brać Capello :!: Ryjek fuera :lol: Tylko kto będzie pełnił rolę autobusu :> :twisted:

[EDIT]
Mentor pisze:A więc nawet sam Thuram już wie, że jest stary i niedługo umrze Laughing Wink
Kon2r miał racje :shock: :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 16:29

Bask pisze:Trza brać Capello Ryjek fuera Tylko kto będzie pełnił rolę autobusu
A ten klubowy, którym piłkarze jeżdżą na mecze się nie nada? :( Trochę by go poobijano i byłby mniej komfortowy, ale cos za coś. A może by się wzięło najgrubszego socio do kadry :]

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 23:00

No i Eidur nie leci do Azji. Kontuzja miała nie być taka groźna a tu proszę sporą cześć okresu przygotowawczego przegapi. Myślę że Laporta i spółka nie pozbędą się Islandczyka o czym jest obecnie wiele spekulacji. Eidur jest nam potrzebny i niech mi nikt nie mówi że Bojan jest w stanie go zastąpić bo co jak co ale doświadczeniem i jeszcze umiejętnościami bije go na łeb. W następnym sezonie pewnie odejdzie bo perspektywa siedzenia na ławce nie będzie mu sprzyjała lecz kto wie :) Może wtedy Bojan już będzie o wiele bardziej ukształtowanym zawodnikiem ??

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 lip 2007, 23:06

Potrzebny jest nam napastnik, ktory godzi sie na siedzenie na lawce. Moze to byc Guddy, badz inny napastnik grajacy na podobnym poziomie co on. Bojan obecnie nie za wiele wniesie do naszego zespolu.

P.S. Jak ktos ma polsat sport to wlasnie leci tam mecz Barcelony z Dundee.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 23:09

Zacznijmy od tego czy on właśnie sie godzi w poprzednim sezonie już mu się nie widziało siedzenie na ławce choć zagrał w wielu meczach od pierwszej minuty a co dopiero powiedzieć o zbliżającym się sezonie ?? Jednak mam nadzieje że zostanie :)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 31 lip 2007, 23:12

mistyk pisze:Moze to byc Guddy, badz inny napastnik grajacy na podobnym poziomie co on.
Niedzwiedz musi zostac i tyle. Nie widze sensu sprzedawania Islandczyka tylko po to, zeby kupowac innego zawodnika jako zapchajdziure. Gudi umiejetnosci ma i chec zostania u nas, wiec nie widze problemu, zeby cos tu zmieniac. Jestem przeciwny sprzedazy Eidura.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 lip 2007, 23:12

Tobik33 pisze:Zacznijmy od tego czy on właśnie sie godzi w poprzednim sezonie już mu się nie widziało siedzenie na ławce choć zagrał w wielu meczach od pierwszej minuty a co dopiero powiedzieć o zbliżającym się sezonie ?? Jednak mam nadzieje że zostanie :)
Pewnie, ze sie godzi. Jak w zeszlym sezonie przychodzil to wiedzial, ze czego go rola zmiennika. Zycie potoczylo sie inaczej i z powodu kontuzji Eto`o gral czesto w pierwszej 11. Wedlug mnie jesli chce odejsc to niech odejdzie. Zarzad nie bedzie mu robil wiekszych problemow. Bedzie wtedy jednak trzeba rozejrzec sie jeszcze nad jakims napastnikiem. Taki scenariusz jest jednak moim zdaniem malo prawdopodobny.
Berik pisze:
mistyk pisze:Moze to byc Guddy, badz inny napastnik grajacy na podobnym poziomie co on.
Niedzwiedz musi zostac i tyle. Nie widze sensu sprzedawania Islandczyka tylko po to, zeby kupowac innego zawodnika jako zapchajdziure. Gudi umiejetnosci ma i chec zostania u nas, wiec nie widze problemu, zeby cos tu zmieniac. Jestem przeciwny sprzedazy Eidura.
Jesli bedzie chcial u nas zostac to nikt go nie sprzeda.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 31 lip 2007, 23:36

Można podsumować już ankietę.
Prawie połowa osób(45%) opowiedziało się parą Milito – Marquez. Nie ukrywam, że też chciałbym oglądać taką parę do powrotu Puyola.
Drugie miejsce zajęła opcja Milito – Thuram. Za francusko-argentyńską obroną opowiedziało się 20% ankietowanych. O dziwo aż 17% osób biorących w ankiecie opowiedziało się za duetem Thuram – Oleguer :lol: Jestem prawie pewien, że parę tę wybierali głównie kibice Madryckiego klubu :)

Pora pomyśleć o nowej ankiecie.

Ja proponuje coś takiego:

Co według ciebie powinno nastąpić jeśli sezon 2007/2008 będzie nieudany ?
A) Zwolnienie Rijkaarda
B) Rezygnacja z funkcji prezydenta klubu Laporty
C) Sprzedaż jednej z gwiazd klubu(Ronaldinho lub Eto’o)
D) Wszystko razem

Uzasadnienia będą mile widziane :)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 23:40

Szczerze nieciekawa taka ankieta zbyt przyszłościowa :)

A co do poprzedniej ankiety to szkoda że Oleguer z Thuramem nie wygrali kibice Madryckiego klubu by mieli satysfakcję :)

Haraszo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haraszo » 31 lip 2007, 23:46

A skąd wiesz z jakiej przyczyny i w jaki sposób przegramy ten sezon? :D

Może on być nieudany z wielu powodów. Nie można na dzień dzisiejszy powiedzieć co się powinno zrobić, a co nie. Po sezonie można się zastanawiać, ale nie teraz.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2007, 23:48 przez Haraszo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 lip 2007, 23:47

Ankieta :shock: Wstawiłem ją tylko dlatego, że wyniki poprzedniej już nie ulegają zmianie i kwestia została omówiona. Teraz ustosunkuję się do tego co zaproponował nam Bask :roll:

Przede wszystkim ta ostatnia opcja jakaś słaba. Ja bym proponował 'Wszystko razem + zaoranie stadionu + Gaspart wróć + Saviola wróć' no, ale nic.

Przede wszystkim nie lubię takich ankiet z tego względu, że za daleko wybiegamy w przyszłość. Jeszcze nie rozpoczął się sezon a Bask już kmini co będziemy robić po jego zakończeniu. Oczywiście można myśleć długofalowo, ale chyba każdy zgodzi się z tym, że są do przedyskutowania bardziej aktualne kwestie :roll: Poza tym z góry założony jest pesymistyczny scenariusz mimo, że szanse na jego realizacje są na pewno mniejsze niż w przypadku wariantu optymistycznego (wygranie La Liga). Tak więc naprawdę nie rozumiem skąd akurat takie pytanie w ankiecie. Jeśli chodzi o możliwe odpowiedzi to jestem po prostu zaszokowany. Głównie chodzi mi o odpowiedź drugą oraz ostatnią. Aż nie będę tego komentował bo to jakiś pseudo-śmieszny żart chyba.

Tak w ogóle to bardzo mi się nie podoba, ale co tam. Nie wszystko musi mi się podobać.

Ja bym dodał jeszcze "Zwolnic Przemęczenie". // Fan Przemęczenia

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”