Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 28 lip 2007, 18:57
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 29 lip 2007, 19:13
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 lip 2007, 19:32
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 29 lip 2007, 19:57
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 29 lip 2007, 20:09
Diablo_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 30 lip 2007, 15:27
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 16:16
Dlaczego miałby nie podpisać? Są piłkarze przywiązani do klubówTotnik_ASR pisze:Amatino ma podpisac kontrakt ?!?!
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 30 lip 2007, 16:32
W Dortmundzie tez sie wszyscy ciesza i ulzylo namTotnik_ASR pisze:
z Dede Roma ponoc zrezygnowala.. i cale sczescie
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 30 lip 2007, 19:13
gdzies to juz widzialem...aaa, pisalem dokladnie to samo.Amatino ma podpisac kontrakt ?!?! .. to by mnie bardzej zdziwilo niz "zdrada" Chivu
nie Brazylijczycy...choc sa wyjatki, jednak baaardzo nieliczne ;FDlaczego miałby nie podpisać? Są piłkarze przywiązani do klubów
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 19:17
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 30 lip 2007, 19:32
Mi to wyglada na dzien dzisiejszy ze Panucci szykowany jest powoli na odstawke i jesli pozyskamy Cicinho tomysle ze nawet stanie sie to w tym sezonie. Inna sprawa ze jesli bedzie opcja powazna na Cicinho to prawdopodobnie odpuscimy Casettiego. A Modesto swoja droga ... za rok wygryzie Tonetto ze skladu Romy i w kadrzeMaX_ASR pisze:W Romie tez na tej stronie by nie pogral, bo Panucciego nie wygryzie....;F.
Cen nr 1 ? MODESTO !
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 30 lip 2007, 19:36
Inter ? Milan ? Juve ? Valencja ?...zawsze ktos by sie znalazl...Może Mancini jednak nie jest taki hop na kasę. A jeśli już miałby odejść to dokąd? Niewiele o tym słychać, żeby ktoś był poważnie zainteresowany?
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 30 lip 2007, 19:52
co do kasy i przywiazania uwierze jak zobacze oficjalnie ze podpisalRealFan pisze:Może Mancini jednak nie jest taki hop na kasę. A jeśli już miałby odejść to dokąd? Niewiele o tym słychać, żeby ktoś był poważnie zainteresowany?
ja mysle ze w 1 skladzie to juz chyba ostani sezon Panucciego.. nastepca by sie przydal do szykowania.. tylko nie Cicinho bo z niego zaden obroncaPanucci w odstawke ? Spokojnie 2,3 sezony moze jeszcze pograc w podstawowym...
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 30 lip 2007, 19:55
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 lip 2007, 21:10
Spokojnie solidny zmiennik o ile Cicinho nim jest też musi być bo sezon długi a Panucci już wiele wiosen ma na karku i jakaś kontuzja (tfu, tfu) zawsze może się przytrafić. Zresztą w tym sezonie liczę na minimum powtórkę z LM choć jak wiadomo wiele będzie zależało od losowania.ijeszcze jedno...po ktorej stronie gra w koncu Cicinho ? Stwierdzil, ze nie zostanie w Realu, jezeli Schuster nie ogarnie mu miejsca po stronie...prawej. W Romie tez na tej stronie by nie pogral, bo Panucciego nie wygryzie....;F.
No właśnie już prędzej się spodziewałem odejścia Manciniego co w pewnym okresie wydawało się nieuniknionegoofii pisze:Ja powiem tak ... przed mercato czulem ze stracimy kogos z trojki Mexes, Chivu albo Mancini ... ale w zyciu nie przypuszczalem ze bedzie to Rumun Rolling Eyes
Z pewnością to nie koniec, już wolę jak jest cicho niż pełno plotek i później nic z tego nie wynika bo się okazuje że większość spekulacji to między pismakami. Niech pracują sobie po cichu ale skutecznieTotnik_ASR pisze:wogole juz cicho o mercato Romy ja mam nadzieje ze to nie koniec !
Yukasz pisze:solidny zmiennik o ile Cicinho nim jest
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio