Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 30 lip 2007, 22:58
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 23:05
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 30 lip 2007, 23:08
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 23:20
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 30 lip 2007, 23:24
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 30 lip 2007, 23:24
tak tylko możliwe że juz w czasie sezonu wraz z Schusterem zrobili pewien plan drużyny i możliwe że w tym planie nie było miejsca dla Reyesa zresztą to tylko taka moja teoria bo wydaje mi się to troche dziwne że za takiego piłkarza jak Reyes żal im wydać ok 12 mln euroRealFan pisze:Fajnie, ale kto decyduje o transferach? Schuster czy Mijatovic? Jeśli Pedja to jest to paranoja.
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 23:31
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 30 lip 2007, 23:37
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 23:41
Nie rozumiem tego. Co Robben przeszkadzałby Reyesowi? Musimy mieć jakieś alternatywy na skrzydło. Robben nie grałby cały czas. Dokładając do tego jego predyspozycje zdrowotne to jest to człowiek zagadka i nie wiadomo czy przejdzie. I tak można będzie zmontować skład w razie kontuzji (jeśli Arjen przejdzie), ale nie uważam, żeby on i Jose sobie przeskadzali. W żadnym wypadku.RadoGol pisze:i gdyby Holender zawitał w Madrycie to prędzej czy później Jose musiałby odejść.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 30 lip 2007, 23:41
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 30 lip 2007, 23:46
Może i masz rację, ale z tego, co pamiętam, to źle się zazwyczaj kończyło, gdy jakiś gwiazdor musiał siadać na ławce, obawiam się, że w tym przypadku mogłoby się to tak samo skończyć, czyli drugi zawodnik, jeśli musiałby uznać wyższość rywala zapewne starałby się jak najszybciej odejść z klubu, co źle może wpłynąć na resztę. Ja akurat jestem zdania, że jeden z tej dwójki by wystarczył, a rezerwowego mógłby odegrać ktoś mniej znany, a kupiony za małe pieniądze lub, któryś z wychowanków.RealFan pisze:Nie rozumiem tego. Co Robben przeszkadzałby Reyesowi? Musimy mieć jakieś alternatywy na skrzydło. Robben nie grałby cały czas. Dokładając do tego jego predyspozycje zdrowotne to jest to człowiek zagadka i nie wiadomo czy przejdzie. I tak można będzie zmontować skład w razie kontuzji (jeśli Arjen przejdzie), ale nie uważam, żeby on i Jose sobie przeskadzali. W żadnym wypadku.RadoGol pisze:i gdyby Holender zawitał w Madrycie to prędzej czy później Jose musiałby odejść.
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lip 2007, 23:47
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 30 lip 2007, 23:54
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 0:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 31 lip 2007, 1:52
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin