Ty nie napisałeś, ale rkoeman już nas o tym zapewniałTobik33 pisze: znowu czy czy ja napisałem że Barcelona będzie najlepsza i nie do pokonania ?? ludzie nie wmawiajcie mi słów których nie powiedziałem...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 12:26
Ty nie napisałeś, ale rkoeman już nas o tym zapewniałTobik33 pisze: znowu czy czy ja napisałem że Barcelona będzie najlepsza i nie do pokonania ?? ludzie nie wmawiajcie mi słów których nie powiedziałem...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 31 lip 2007, 13:07
Krzysztof Jarzyna pisze:Barcelona powinna zmienic nazwe na FC Przemeczenie Barcelona. Naprawde macie pecha. Nie dosc, ze 80% waszych zawodnikow jest przemeczonych, straciliscie mistrzostwo przez przemeczenie, nawet sprzataczki na Camp Nou sa przemeczone podobno, to jeszcze przychodza do Was zawodnicy, ktorzy mieli kontuzje wynikajaca z przemeczenia (swoja droga - rkoeman jestem pod wrazeniem diagnozy).
Wrozenie z fusow na temat kontuzji jest tak sensowne jak na temat rozstrzygniec w lidze. No ale Henry mial tylko jedna kontuzje wiec juz do konca zycia mial jej nie bedzie.
Ty nie napisałeś, ale rkoeman już nas o tym zapewniał W pewnym sensie. Oczywiście chodziło o ligę.
Czy ktoś powiedział że Messi, Edmilson czy Puyol dostali kontuzji z przemęczenia ??
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 31 lip 2007, 13:36
Nic. Tak jak w zeszlym roku dwa razy przed GD i w koncowce sezonu. Achhh, przepraszam, przemeczona wtedy bylarkoeman pisze:zatem pytanie - co takiego powoduje ze WYPOCZETA barcelona, WZMOCNIONA 4 swietnymi pilkarzami (no moze 3 plus jeden byc moze swietny), ze WSZYSTKIMI kluczowymi pilkarzami ostatnich lat ma sie obawiac realu?
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 31 lip 2007, 13:41
robson10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 13:46
rkoeman pisze:bedzie ciezka do pokonania jako ze ma najlepszy sklad. sklad na papierze duzo silniejszy od obecnego realu ktory jest jeszcze slabszy niz przed moim ostatnim pisaniem o tym
Właśnie coś w tym stylu. Tylko jeszcze wyraziłeś swoje wręcz przekonanie, że Barcelona zdobędzie mistrzostwo bo poprzednio to tylko frajerstwo i półroczne kontuzje Eto'o i Messiego zabrały Wam tytułrkoeman pisze:zatem pytanie - co takiego powoduje ze WYPOCZETA barcelona, WZMOCNIONA 4 swietnymi pilkarzami (no moze 3 plus jeden byc moze swietny), ze WSZYSTKIMI kluczowymi pilkarzami ostatnich lat ma sie obawiac realu?
Na ten moment nic nie ma w programie więc chyba nie.robson10 pisze:Wie ktoś czy na RMTV pokazują dzisiaj na żywo mecz z Hannowerem ?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 lip 2007, 13:54
w telewizji NDR pokaza- niemiecki kanal ogolnodostepny na Astrze- live o 20.15robson10 pisze:Wie ktoś czy na RMTV pokazują dzisiaj na żywo mecz z Hannowerem ?
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 31 lip 2007, 14:10
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 14:24
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 lip 2007, 14:27
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 14:29
Przecież Raula Bravo już w Madrycie nie ma...Michał M pisze:ale wynika, że jeśli chodzi o obronę, to Schuster widzi Raula Bravo na prawej stronie
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 31 lip 2007, 14:29
To chyba Ty widzisz to co chcesz zobaczyc. Czy ktos tu pisze, ze Real gral fantastycznie w zeszlym sezonie? Gral piach przez 3/4 sezonu, ale wygral lige. Mamy z tego powodu plakac?rkoeman pisze:tak i moge to potwierdzic - tylko przez wlasne frajerstwo barcelona nie wygrala ligi z tak przecietnym realem. oraz kontuzje 2/3 ataku. nie widze nic zdroznego w tym stwierdzeniu. szybko cos zapominacie. polecam poczytanie co pisaliscie w srodku zimy na temat realu 06/07
Taaaa, w tym tak bezstronni jak Johann "Wiem Co Mowie" Cruijff. Naprawde, w tym wypadku zdanie goscia mozna uznac za obiektywne. Daj spokoj. Nie osmieszaj go bardziej przypominaniem takich tekstow. Sam wystarczajaco dal rade.rkoeman pisze:twierdze tak ja i wiele innych osob - pilkarze barcy, byli pilkarze, dziennikarze, byli trenerzy, etc, etc
No i co w zwiazku z tym? Bo naprawde nie rozumiem co chcesz osiagnac? To, ze Barcelona na papierze i w zeszlym sezonie i w tym ma lepszych pilkarzy? I dlatego tytul Realu ma byc "gorszy"? Real byl lepiej przygotowany fizycznie. Wiec?rkoeman pisze:ty naprawde nie widzisz jak duzy wplyw na gre realu i barcy mialo przygotowanie fizyczne? czy tez moze real wygral lige bo gral lepsza pilke, mial lepszy zespol, etc, etc, bla, bla bla
Jakie znowu kontrargumenty? Chchesz zebym zaczal dyskutowac z Toba kto jest blizej tytulu na miesiac przed liga? Kpisz sobie, czy Cie do reszty ponioslo? Mam deprecjonowac wartosc takich pilkarzy jak Henry czy Milito?argumenty sa i czekam na kontr. a nie bezsensowne wyszydzanie
Ale to chyba o Olympiakosie mowil.Raula Bravo na prawej stronie
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 lip 2007, 14:37
Sorry, nie zwróciłem uwagę na treść, tylko to przetłumaczyłemRealFan pisze:Przecież Raula Bravo już w Madrycie nie ma...Michał M pisze:ale wynika, że jeśli chodzi o obronę, to Schuster widzi Raula Bravo na prawej stronie
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 lip 2007, 14:48
chyba nieMichał M pisze:Czyżby Schuster nie wiedział kogo ma w drużynie?
dziennikarz i Schuster zorientowani widaćUnd wie soll sich Verteidiger Metzeler durchsetzen gegen Cannavaro, Raul Bravo und Pepe?
Schuster: Raul Bravo wird rechts spielen, dann sind es nur noch drei. Das passt.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 14:51
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 lip 2007, 15:04
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio