Twoja sprawa. Angielska piłka owszem ma w sobie trochę więcej ostrości, ale jest też bardzo szybka i to mi się bardzo podoba w tej lidzeTotnik_ASR pisze:tak te mecze uwazam za "flaki z olejem"

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 15:27
Twoja sprawa. Angielska piłka owszem ma w sobie trochę więcej ostrości, ale jest też bardzo szybka i to mi się bardzo podoba w tej lidzeTotnik_ASR pisze:tak te mecze uwazam za "flaki z olejem"
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 31 lip 2007, 15:30
Nie ja nie ZACZALEM od catenaccioŁukasz_ pisze:
Nic w tym złego że nie lubisz stylu jaki prezentuje liga włoska, przecież każdy lubi co innego i nie mogę mieć za złe komuś tego że styl Calcio mu nie odpowiada ale podaj jakieś argumenty które przemawiają Tobie że styl Serie A Ci nie odpowiada. Zacząłeś od catanacchio... teraz kończysz na pierwiastku więc w końcu jak ?
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 31 lip 2007, 16:04
nawiazujesz do catanacchio... cale te twoje pierwiastki i nie popierasz tego zadnym merytorycznym argumentemrebuzz pisze:
dlaczego ignoranctwem....
mowimy o druzynach ktore definuja ta lige.. o tych ktore reprezentuja ja w Europie wiec mozna snuc wnoski o lidze.. slabsze kluby w kazdej lidze zachowuja sie tak samo4-5 druzyn nie swiadczy o calej lidze
a pozatym to WY napisaliscie o catenaccio
akurat prawie wszyscy kibice pilkarscy oprocz tych klubow z ktorymi mialem stycznosc narzekali na te mecz ale racja kazdy ma swoj gust.. dla mnie w lidze angielskiej nie ma nic ciekawego jest przereklamowana ale mniejsza z tym .. w kazdm razie takiego catanacchio jak rywalizacja tych dwoch angielskich druyzn w Europie dawno nikt nie zaprezentowal ale to tylko na wloskie kluby sie narzekaTwoja sprawa. Angielska piłka owszem ma w sobie trochę więcej ostrości, ale jest też bardzo szybka i to mi się bardzo podoba w tej lidze Nie wszystkie drużyny grają też "typowy angielski futbol". Mi sie takie mecze Chelsea z Liverpoolem podobają, ale tu znowu stałe zdanie - o gustach się nie dyskutuje
nie napisales tego wprost ale dziwnym trafem twoje wypowiedzi kazdy jednoznacznie zrozumialgdzie tu o catenaccio ? ? ? ?
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 31 lip 2007, 16:10
gruba przesada...Totnik_ASR pisze:dla mnie w lidze angielskiej nie ma nic ciekawego jest przereklamowana ale mniejsza z tym
finał LM 2003, choć nie wiem jak szeroki zakres ma dla ciebie słowo dawnoTotnik_ASR pisze:w kazdm razie takiego catanacchio jak rywalizacja tych dwoch angielskich druyzn w Europie dawno nikt nie zaprezentowal
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 16:15
Wielka szkoda, bo bardzo daleki byłbym od zgodzenia się z tymTotnik_ASR pisze:dla mnie w lidze angielskiej nie ma nic ciekawego jest przereklamowana ale mniejsza z tym ..
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 31 lip 2007, 17:04
to nie bylo az tak straszne moim zdaniem... i w wypadku Liv - Che dwa razy mialo miejsce to zjawiskoarek_ahig pisze: finał LM 2003, choć nie wiem jak szeroki zakres ma dla ciebie słowo dawno
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 31 lip 2007, 17:41
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 31 lip 2007, 17:44
mam sobie w podpisie zmienic ze nie nawiazuje ?Totnik_ASR pisze:
nawiazujesz do catanacchio... cale te twoje pierwiastki i nie popierasz tego zadnym merytorycznym argumentem
chwila, chwila ... skoro sami to napisaliscie zeby to sami obalic to jaki ja mam w tym interesTotnik_ASR pisze:
zeby obalic to zjawisko a Ty prezentujesz odmienne podejscie..
Totnik_ASR pisze:
nie napisales tego wprost ale dziwnym trafem twoje wypowiedzi kazdy jednoznacznie zrozumial
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 31 lip 2007, 18:01
po prostsu smieszy Nas ten stereotyprebuzz pisze: ? gdybym tak jak mowisz reprezentowal odmienne podejscie to albo bym niechcial obalenia catennacio albo bym twierdzil ze to wystepuje a TEGO nigdzie nie pisalem, wiec ....[ /quote]
tylko napisales ze wystepuje jakis pierwiastek z tego![]()
nie wiem czy zauwazyles ale taki temat jest jedenwidocznie nie pierwszy raz przyszlo wam bronic Serie A i teraz kazdy kto powie ze jednak mu ta liga nie pasuje zostaje oskarzony o to ze nawiazuje do catennacio
ParanojaJestescie chyba przewrazliwieni na tym punkcie i tyle
![]()
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 31 lip 2007, 18:06
TakTotnik_ASR pisze: tylko napisales ze wystepuje jakis pierwiastek z tego![]()
chodzilo mi o to ze czesto w komentarzach na stronce mozna zauwazyc tego typu rozmowy, nie tylko na pilka.pl ale takze na innych.Totnik_ASR pisze: nie wiem czy zauwazyles ale taki temat jest jeden
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 31 lip 2007, 18:10
no wiec sam sie przyznajesz do niewiedzyrebuzz pisze:argumentow za moimi odczuciami brak
znawcow i ignorantow nigdy nie brakujechodzilo mi o to ze czesto w komentarzach na stronce mozna zauwazyc tego typu rozmowy, nie tylko na pilka.pl ale takze na innych.
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 31 lip 2007, 19:07
to znowu zla interpretacja,Totnik_ASR pisze:
no wiec sam sie przyznajesz do niewiedzy
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 31 lip 2007, 19:24
ale Ty kreciszrebuzz pisze:
to znowu zla interpretacja,
wspomnialem o stylu, to byl jedyny argument i tak zostanie, reszty niema, pozostale to odczucia![]()
gdzie ja wogole poruszalem takie kwestie ?!jak jednak nie rozpoznajesz roznicy STYLOW jaka prezentuje Serie A, czy chocby OE albo Bundesliga
nie chce wykazac zadnych racji.. to Ty na sile co chwila cos piszesz a potem przekonujesz ze miales cos innego na mysli.. proponuje przemyslec argumenty zanim sie stwierdza jakies teze typu "pierwiastek catanacchio"na sile chcesz wykazac swoja racje ale ci sie to nie uda bo nie mozesz mi wmowic ze sam siebie oszukuje![]()
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 19:32
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 31 lip 2007, 19:42
Totnik_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio