Komentatorzy - Strona 22

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2007, 13:12

Olson ale przynajmiej wie co mówi :P Dobre było jak na początku meczu mówi że mecz Valencia Barca to danie główne a co jest po obiedzie ? a no deser [...] Kosecki mówi że miał możliwośc wyboru meczu ktróy chce komentowac i wybrał Sevilla - Atletico a ten koles z takim żalem "No ja mozliwość wyboru nie miałem" :lol: Jest wesoło to fakt, kilka tekstów było niezłych :)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 19 lut 2007, 13:16

Jeszcze wczorajszy mecz to jakos mozna bylo ogladac. Troche zarcikow, malo zenujacych bledow. Na skrotach UEFA nie wytrzymalem. Dawno nie slyszalem czlowieka z telewizji, siedziacego w pilce, zeby takie glupoty gadal. Wstyd :lol:.

Awatar użytkownika
adezo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adezo » 01 mar 2007, 22:06

Komentatorzy z Eurosprtu zawsze sobie jaja robią. Nie dziwcie sie

Awatar użytkownika
Quaresma #7
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quaresma #7 » 11 maja 2007, 0:46

hehehe... ale kazdemu sie zdarza...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2007, 23:08

dziś Szpaq na Arbolede powiedział Arbeloa :lol2:
a Andre Nunes wg Szpaqa to Nuno Gomez :badziewie:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 lip 2007, 23:20

Ja tam się cieszę że nie komentował Cezar Kucharski który mówi jakby go zamknięto w szafie i w ogóle się go słuchać nie da jak już się coś usłyszy. Reszta choć trzyma mierny poziom to jakoś są do przeżycia. Tak, tak bo co nam Polakom zostało jak w szczególnie publicznych TV komentatorzy pomylili zawody :pogrzeb:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 lip 2007, 23:22

Cytat z zCzuba wystarczy

Tak sobie często słuchamy Mielcarskiego w C+ i spoko, różnie to bywa, ale spoko. Ale gdy usiadł koło Szpakowskiego, to jest jak Rambo przy I Wojnie Światowej.

I to oddaje chyba wszystko :wink:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 31 lip 2007, 23:26

Mi jedna kwestia się podobała u szpaka :) No i ładny przerzut Arboledy ciekawe czy dojdzie Goliński (piłka już przeszła linie) no i niestety nie udało się (kamera zwrócona na Bartczaka który właśnie starał się dojść do tej górnej piłki) chwila ciszy i Darek no i teraz na naszych ekranach Mateusz Bartczak.

I się wtedy zaśmiałem ironicznie. Może i nie jest najlepszym komentatorem ale przyznać się do błędu by mógł... ale w końcu to Szpakowski człowiek legenda :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 31 lip 2007, 23:43

Zostawcie Szpaka. To co wysmarzyl Patyra stawia go na pierwszym miejscu do konca swiata.

"Riu Miguel to dzisiaj nie jest zawodnik, na którym można polegać jak na portugalskim Zawiszy."

Czy jakos tak. Urwal mi glowe razem z kawalkiem ramion. Miszcz!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2007, 23:45

Nie słyszłem tego :lol2: pewnie już wyłączyłem odbiornik.

Co do Kucharskiego - potwierdzam zdanie Yukasza. Komentował chyba poprzedni mecz Zagłebia. Mówił, jakby to była dla niego niewyobrażalnie ciężka kara :D
Albo jakby mial potężnego kaca.

Ogólnie szkoda gadać :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 lip 2007, 23:48

A ja oglądałem mecz, a nie słuchałem co panowie gadają :P No i dobrze bo pewnie parę razy by mnie wytrącili z równowagi psychicznej. Raz z resztą im się udało bo Arboleda = Arbeloa dziwnym trafem usłyszałem :lol:

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 01 sie 2007, 9:44

Mnie wczoraj rozbroiło powiedzenie Szpaka "Sporo czasu". Ok. 40 minuta - "Jeszcze sporo czasu na strzelenie bramki". Po zakonczeniu 1 połowy ta sama kwestia :D 60 minuta i dalej "sporo czasu". 70 minuta a Szpak jakby się zaciął i "sporo czasu" nadal. Ale i tak wszystko przebiła 92 minuta. W tedy to Szpak naprawdę dał czadu - 2 minuty do końca a Szpaku dalej swoje : "jeszcze sporo czasu na wyrównanie" :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 paź 2007, 21:22

Wczoraj trochę oglądałem skróty meczów eliminacyjnych do Euro (oczywiście późno w nocy bo TVP kibiców ma w głęboko co już nie raz pokazała). I najlepiej z tych skrótów zapamiętałem Cezara Kucharskiego, który coraz bardziej działa mi na nerwy. Te jego jąkania tak mnie irytowały że nawet nie słyszałem o czym on gada :? Sposób wypowiadania Cezara można porównać do reklamy Maxa Kolanko w której jakiś ubezpieczyciel wchodzący na polski rynek ma ceny tańsze o 30% (czy jakoś tak bo z kolei ja mam reklamy głęboko o!) a Kolanko powtarza swoją kwestię bez 30% wyrazów przez co nie idzie nic zrozumieć – i tak samo Cezar zatyka się w mniej więcej 30% długości całej swojej wypowiedzi. Już 100 razy wolałbym Steca z gniazdem na głowie bo ten przynajmniej umie się wypowiadać i nadaje się do TV, w przeciwieństwie do Cezara, który albo się jąka, gada jak na zwolnionym filmie lub tak cicho jakby zamknęli go w szafie. Czy kibicom nie wystarczą już dziadki – ekspertY i jego wysokość Dario Szpakowski i trzeba angażować kolejnych ludzi nie nadających się do TV? :roll:

I dziś w TVP Warszawa vel INFO z meczu hokeja którego widziałem dosłownie niecałe 10 sek: '…[tu pewnie nazwisko] który strzelał gole na drużyny dla której przed chwilą gola strzelił' :warrior:

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 17 paź 2007, 19:53

Szkoda ze nie mam cyfrowego polsatu bo chcialbym ogladac mecze w ktorych komentuje Borek a takze kolton.Uwzam go/ich za dobrych komentatorow ktorzy mowia ciekawie i potrafia oddac klimat meczu.Czasami wkurza mnie Darek Szpaku ale wole go niz tych Iwanskich badz Jasinow.Ci to dopiero zamulaja :lol:

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 21 lut 2008, 8:37

Pan Kalinowski i Pan Jagoda (ponoć były bramkarz - chociaż nie kojarzę gościa) komentowali wczoraj mecz Milanu z Arsenalem na n-sport. Wiele "ciekawych" rzeczy się dowiedziałam i to głównie od pana Kalinowskiego. Na przykład: "Obserwowałem ostatnio trening czterech bramkarzy Milanu i muszę powiedzieć, że Fiori i Bonera nie mają szansy na grę w pierwszym zespole" albo "Dotychczas uważałem Kalaca za australijską wersję Pinokia grającego w Mediolanie". Jak dla mnie żenujący komentarz. Nie wiem skąd n-ka bierze takich "profesjonalnych" komentatorów. To już nie pierwszy raz wyskakują z takim komentarzem.

Narzekają ludzie na Szpakowskiego, Borka czy Kołtonia, ale to, co wyprawiają panowie komentatorzy z n-ki jest żenujące. Lepiej niech oni się już nie biorą za komentowanie i oszczędzą widzom nerwów...

pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”