FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 447

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 sie 2007, 0:34

A skąd wiesz z jakiej przyczyny i w jaki sposób przegramy ten sezon? Very Happy
Trzeba myśleć o wszystkim :lol: Tak samo jak możliwe jest piękne zwycięstwo w La Liga i Lidze Mistrzów tak Barcelona może nic nie wygrać. Wszystko jest możliwe na tym świecie :lol:
Haraszo pisze:Może on być nieudany z wielu powodów. Nie można na dzień dzisiejszy powiedzieć co się powinno zrobić, a co nie. Po sezonie można się zastanawiać, ale nie teraz.
Racja, ale to tylko ankieta i chce zobaczyć jak na dzień dzisiejszy kibice Blaugrany zapatrują się na porażkę w sezonie 2007/2008.
Za rok będzie można "odkopać" tą ankietę i porównać. To będzie ciekawe zjawisko :) Może na forum objawi się nam nowy Nostradamus jak swego czasu knockout :lol: Oczywiście jeśli sezon będzie przegrany bo jeśli będzie udany to można będzie o tej ankiecie zapomnieć 8)
Mentor pisze:zaoranie stadionu + Gaspart wróć + Saviola wróć'
Jasne. Nadinterpretacja :spoko: Dodałbym sprzedanie Camp Nou i kupienie za te pieniądze Kaki :roll:
Mentor pisze:za daleko wybiegamy w przyszłość
Zgadzam się, ale napisałem już powyżej jaki jest tego powód.
Mentor pisze:Jeśli chodzi o możliwe odpowiedzi to jestem po prostu zaszokowany. Głównie chodzi mi o odpowiedź drugą oraz ostatnią. Aż nie będę tego komentował bo to jakiś pseudo-śmieszny żart chyba.
Moim zdaniem właśnie po słabym sezonie dymisja Laporty będzie najlepszą opcją z możliwych.
oraz ostatnią
Laporta mówił, że ostatni sezon to po części wina każdego :lol: W tej opcji powinno być zwolnienie lekarzy, dyrektora sportowego, dyrektora finansowego itd. :lol:
Tak w ogóle to bardzo mi się nie podoba, ale co tam. Nie wszystko musi mi się podobać.
Jak ci się nie podoba to mogłeś nie wstawiać. Proste :roll:
Mentor pisze:Fan Przemęczenia
:roll:

Tak w ogóle to ankieta była robiona na "prędce" i nie jest w ogóle dopracowana. Jak wam się tak bardzo nie podoba to nie trzeba było jej wstawiać. Była to tylko propozycja z mojej strony :lol:

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 0:40

Bask pisze:Moim zdaniem właśnie po słabym sezonie dymisja Laporty będzie najlepszą opcją z możliwych.
chyba nie mówisz poważnie ??

EDIT

ja zagłosowałem na opcje numer 4 zawsze tak głosuje jak widzę głupią ankietę
Ostatnio zmieniony 01 sie 2007, 0:51 przez Tobik33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 0:42

Bask pisze:Trzeba myśleć o wszystkim Laughing Tak samo jak możliwe jest piękne zwycięstwo w La Liga i Lidze Mistrzów tak Barcelona może nic nie wygrać. Wszystko jest możliwe na tym świecie
To prawda, ale nie powiesz chyba, że wszystko da się omówić? Nie da się a wobec tego trzeba się kierować jakimiś kryteriami. IMO należy skupiać się na bardziej aktualnych kwestiach. Piłkarze nie myślą o tym co będzie za rok tylko o najbliższym meczu i my powinniśmy postępować podobnie moim zdaniem.
Bask pisze:Racja, ale to tylko ankieta i chce zobaczyć jak na dzień dzisiejszy kibice Blaugrany zapatrują się na porażkę w sezonie 2007/2008.
My z kolei bardzo chcielibyśmy zobaczyć odpowiedź samego autora ankiety. Jaką opcję wybrałeś + uzasadnienie skoro uważasz, że ankieta jest stosowna :]
Bask pisze:Nadinterpretacja
To prawda. W takim razie jednak jak nazwać opcję z wyrzuceniem Laporty a co za tym idzie zarządu? Ja nawet nie potrafiłbym znaleźć dobrego określenia więc wstrzymałem się od komentarza.
Bask pisze:Jak ci się nie podoba to mogłeś nie wstawiać. Proste
Trudne. Akurat to, że jestem modem nie oznacza, że mam wstawiać tylko te ankiety, które mi odpowiadają. Forum jest przede wszystkim dla userów a ja nie wiem czy ktoś jeszcze ma podobne odczucia do mnie. Proste?

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 01 sie 2007, 0:49

Przyznam się bez bicia, że to ja głosowałem na opcję: 'wyrzucenie Laporty' :smile2:. IMO najgłupsza z proponowanych odpowiedzi i totalnie nieprawdopodobna. Ogólnie jest strasznie głupia i, szczerze mówiąc, wolałbym [chociaż zbyt często tu nie zaglądam] w jej miejsce widzieć starą, bo starą, ale przynajmniej jakąś poważną alternatywę.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 sie 2007, 0:51

A ja prosty kibic najnudniejszej ,,skatenaczjowanej" ligi się spytam, dlaczego w ankiecie nie ma czegoś w stylu ,,Nic nie zmieniac" :?:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 sie 2007, 0:52

Ja nie głosowałem w tej ankiecie bo żadna z odpowiedzi mi nie pasuje :P

To skoro jesteśmy juz przy ankiecie i ta zrobiła dużo szumu, to najlepiej ją zmienić na :
"Który z cracków powinien usiąść an ławce"
R10
Eto'o
Messi
Henry

Taka chyba jest w miarę spoko :]
olson pisze:i totalnie nieprawdopodobna.
Najbardziej nieprawdopodobna jest chyba ostatnia odpowiedź :lol:
Ostatnio zmieniony 01 sie 2007, 0:54 przez Moofasa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 0:53

Póki co niech pozostanie jeszcze ta (zobaczymy jak długo będzie zainteresowanie) a potem mogę wstawić taką jak zaproponował Moofasa tylko może w nieco innej formie.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 sie 2007, 0:59

Ja bym proponował dorzucić do ankiety opcję "Wybatożyć Baska" i byłoby po sprawie. :twisted:
A tak w ogóle, to ankieta na dzień dzisiejszy głupia - sezon się jeszcze nie zaczął, a tu już czarnowidztwo. Nawet jak sezon pójdzie źle, to może tak się stać z różnych przyczyn :arrow: nawału kontuzji, złej pracy Rijkarda czy tez wzrostu ceny gęsiego smalcu używanego w Barcelonie zamiast Altacetu. I dopiero zależnie od przyczyn będzie się szukać rozwiązań.Ogólnie, Basku, to strasznie pojechałeś po bandzie :?
A tak w ogóle, to zdefiniuj nieudany sezon :arrow: bo dla jednego to może być zajęcie drugiego miejsca w lidze i odpadnięcie w 1/4 LM a dla innego kiepski sezon to 3 albo 4 miejsce w PD i odpadnięcie w fazie grupowej. Jak już coś, to można zrobić taką ankietę - kto czego spodziewa się po nadchodzącym sezonie.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 sie 2007, 1:37

Mentor pisze:Proste?
Trudne. Równie dobrze mogłeś poczekać na propozycję ankiety np. Tobika czy Icealda. Nie musiałeś od razu wstawiać ankiety :)
Mentor pisze:IMO należy skupiać się na bardziej aktualnych kwestiach
Napisałem już co kierowało mnie przy napisaniu ankiety. Szukam nowego Nostradamusa.
olson pisze:Ogólnie jest strasznie głupia
olson pisze:'wyrzucenie Laporty' Smile2. IMO najgłupsza z proponowanych odpowiedzi i totalnie nieprawdopodobna
Pamiętaj o tym, że w przypadku porażki ktoś za to odpowie. Jesteś kibicem Bayernu więc może nie wiesz o tym, ale w naszym pięknym kochanym kraju oraz w Katalonii mimo wielu sukcesów za ery Laporty jest wielu jego przeciwników. Powodów jest wielu m.in. reklama Unicef na koszulkach i kolejne zwycięstwo w LM opinii o Joanie nie zmieni.
iceald pisze:Ogólnie, Basku, to strasznie pojechałeś po bandzie Confused
Nie martw się. Nic mi się nie stało. Tylko drobne siniaki :)
iceald pisze:Jak już coś, to można zrobić taką ankietę - kto czego spodziewa się po nadchodzącym sezonie.
Świetny pomysł. Taka ankieta byłaby najlepsza.
iceald pisze:A tak w ogóle, to zdefiniuj nieudany sezon
Przy tak dobrej drużynie o takich nazwiskach pozycje numer 2 w La Liga będzie porażką. Liga Mistrzów to co innego. Wiadomo jak jest. Zawieszenia, złe decyzje sędziego lub zwykłe szczęście itd. mogą zadecydować o wyniku w LM.

Drodzy forumowicze nie odróżniacie jednej bardzo prostej rzeczy :] To, że zapodałem takie,a nie inne opcje to chyba nie oznacza, że tak uważam. "Każda potwora znajdzie swojego amatora" i równie dobrze jeśli ankieta byłaby rozszerzona mogły by padać tak absurdalne odpowiedzi jak sprzedaż Camp Nou czy powrót Gasparta do rządów :) To tyle ode mnie.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 sie 2007, 1:38

Łączę się w bólu z innymi nabijaczami gdy widzę taką ankietę :wink: Tym bardziej że gdyby w ankiecie było postawione pytanie kto wygra La Liga to zagłosowałbym na Barcę :P Osobiście zaznaczył opcję ostatnią ale najchętniej wybrałbym taką która zawierałaby w sobie zwolnienie trenera i sprzedaż jakiejś gwiazdy. Chociaż pomysł ze zburzeniem Camp Nou nie jest taki zły :think: Ale do rzeczy :arrow: za Laporty ten zespół znowu ożył i ja bym go nie wywalał. Po tym jak przyszedł też chciano jego dymisji bo początkowo nie było wyników a później wszystko bardzo dobrze się ułożyło i tu liczę że byłoby tak samo o ile dano by mu nową szansę. A nowy prezesunio naopowiadałby bajek że ściągnie Kakę i nic z tego by nie wyszło. No i ewentualne znowu drugie miejsce czy nawet niższe może mieć różne przyczyny a mistrz w sezonie 2007/08 może na to miano zasługiwać a nie jak ostatnio że cała czołówka zawodziła swoją grą :roll: Zresztą co tu mówić o ankiecie jak ona dziwna jest. Właśnie po to są te wielkie transfery żeby zapobiec takiej sytuacji jak w tym roku a nie na zapas się martwić. Lepiej niech martwi się Real dzisiejszym sparingiem :lol: Rozumiem gdyby nie było wzmocnień ale one na papierze są o! I nie rozumiem takich czarnych wizji. No chyba że nauczeni ostatnim sezonem nie chcecie być znowu rozczarowani a ewentualnie mile zaskoczeni.
Moofasa pisze:Ja nie głosowałem w tej ankiecie bo żadna z odpowiedzi mi nie pasuje Razz
Zawsze się głosuje żeby później niepotrzebnie nie klikać jak chcesz poznać wyniki ankiety :P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 01 sie 2007, 2:20

Obrazek
Nawet po super udanym sezonie nie sądzę, żeby ludzie obecni na obrazku powyżej zmienili zdanie na temat prezesa Barcelony :] Tym bardziej jeśli sezon będzie nieudany.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 01 sie 2007, 8:42

Bask w każdym klubie są kibice tacy że nie szanują prezesa nie ważne co zrobić czy sprowadzi się Henrego czy wygra ligę mistrzów ich to guzik obchodzi. Zrobili im na przekór bo koszulka miała być czysta a tu zonk Unicef się pojawił. Powinniśmy być dumni że jako jedyna drużyna na świecie mamy reklamę na koszulkę i nic za to nie dostajemy. Pomagamy fundacji Unicefu i wiele przez to dzieci, dorosłych może liczyć na chociażby jeden posiłek dziennie. No ale wiadomo lepiej mieć czystą koszulkę i mieć wszystkich w dupie.

A co do ankiety to niech zostanie nikomu przecież problemu nie robi, a że jest totalnie bezsensowna to już inna sprawa. Przecież nie głosuje się za każdym razem. Jak komuś przyjdzie jakiś fajny pomysł na ankietę niech napiszę tutaj.

EDIT

Już poprawiłem, moje niedopatrzenie
Ostatnio zmieniony 01 sie 2007, 9:59 przez Tobik33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 sie 2007, 9:49

Tobik33 pisze:Zrobili im na przekrój
:shock:
Chyba chodziło Ci o "zrobili im na przekór". Przepraszam, że się czepiam, ale jak widzę coś takiego to apopleksji dostaję :?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 sie 2007, 10:12

bask do czorta. wkleiles zdjecie boixosow. ludzi z ktorymi laporta walczy

jak wielu laporta ma przeciwnikow pokazal zeszly rok gdy zaden z kontrkandydatow nie zebral niewiele ponad 1000 podpisow. mialem okazje byc wtedy pod camp nou - laporta chodzil i rozmawial z ludzmi a jego przeciwnicy stali w swoich namiotach i nikt nie chcial z nimi miecz do czynienia

ogolnie byl to smiech na sali

teraz skomentuje fotke ktora wkleiles -

boixos nois to chuligani barcy. pochodza glownie z marginesu spolecznego badz sa rekrutowani wsrod bylycg wyrokowcow. wg nich na camp nou powinni chodzic tylko oni a kazdy 'niekatalonczyk' nie jest godzien kibicowania ich klubowi. to przez ich zachowanie istniala realna grozba zamkniecia camp nou i to ich w pierwszej kolejnosci pozbyl sie laporta. grozono mu pozniej smiercia ale malo sie przejal ta malo znaczaca grupka imbecyli

to nie sa zadni przeciwnicy a grupka niewiele ponad 500 osob, ktorzy zostali odstawieni na boczny tor. ich poparcie staraja sie zdobyc roznego rodzaju populisci badz ludzie ktorzy tez chca rzadzic (rossell, oryginalny tarzan)

nie byli w stanie jednak znalezc niewiele ponad 1000 osob dysponujacych wazna karta socio. a to dosc marnie

ps - wiesz ze w barcelonie nienawidzi sie druzyny athletic bilbao? (tak na marginesie bo mi sie przypomnialo) i jest ona traktowana niewiele lepiej niz real czy espanyol?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sie 2007, 14:23

Wieczorem pewnie zmienię ankietę na taką jak zaproponował iceald. Zmontuję jakieś propozycje odpowiedzi albo niech zrobi to sam pomysłodawca i wyśle mi na priv :wink:

Tymczasem ja mam lepsze zdjęcie:

Obrazek

:hahaha:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”