Bo Steaua nie pozwalała rozwinąć im skrzydeł i atakowała ich już na połowie Zagłębia. Prawda że Zagłębie wyglądało na przestraszone ale gra się jak przeciwnik pozwala a Rumuni nie dali Polakom rozwinąć akcji i ci nic nie grali. Z Widzewem pewnie dziś znowu by wygrali bo nie natrafiliby na taki opór i to jednak to inna klasa. Nie powiedziałbym też że Steaua zagrała tragicznie bo w końcu nie była zmuszona do wielkiego wysiłku. Zagrała przyzwoicie bo kontrolowała mecz i przede wszystkim myślała aby nie stracić bramki, w końcu raczej przyjechali tu nie przegrać. Jak w poprzednich sezonach do Polski przyjeżdżała Barca czy Real to też wielkiej piłki jak dla mnie nie pokazywali ale mimo to wygrywali. Zależało im na korzystnym wyniku i taki też osiągali - o to właśnie chodzi. A Steaua przy okazji tej średniej gry strzeliła gola na co wg mnie zasłużyli bo wykazali więcej inicjatywy w ataku i chociaż próbowali mimo że celowniki mieli źle ustawione. Gdyby potrafili wykorzystać sytuacje które mieli to prowadziliby już w I poł a w II poł dokończyli dzieła zniszczenia. Dopiero w końcówce gdy Steaua sie cofnęła i broniła wyniku Zagłębie zaczęło przeprowadzać jakieś ataki. Dla mnie byli zdecydowanie lepsi od Zagłębia i zasłużenie wygrali o!RadoGol pisze:nie potrafię, więc wytłumaczyć, dlaczego Zagłębianie nie potrafili konstruować praktycznie żadnych składnych akcji.