AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 316

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 03 sie 2007, 0:58

Myślałem, że takie rzeczy to tylko w Realu. :>

Gratuluje, chociaż czy jest czego to się okaże za jakieś 5 lat jak chłopak dojrzeje. :smile2:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sie 2007, 1:02

To prawda ze cena jest wysoka.15 milionow euro.To duze ryzyko pozostaje wierzyc ze nasi dzialacze wiedza co robia i sa to wlasciwie zainwestowane srodki.
Odmladzamy sklad :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 sie 2007, 1:48

Ciesze się i to bardzo. Mam dziwne przeczucie że to był strzał w 10 i pozyskaliśmy piłkarza który będzie dla nas strzelał dużo bramek.
Dlaczego niektórzy piszą że za 5 lat ? W wieku 18-19 nie może być dobrym piłkarzem :?:

Oby tylko średnia nam za bardzo nie spadła :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2007, 2:04

Może być dobrym piłkarzem, ale szanse na to, że przynajmniej nie będzie odstawał na tle pozostałych piłkarzy w takiej lidze jak Serie A są raczej małe a już na pewno ryzyko nieadekwatne w stosunku do ceny :] Być może kiedyś będzie świetny, ale raczej nie teraz. Jak dla mnie to rzucono go na zbyt głęboką wodę, ale w sumie to nie wiem jakie zamiary ma wobec niego Milan.

A do Maldiniego będzie się zwracał per dziadku :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 sie 2007, 2:11

Najważniejsze żeby mu nie odbiło. Skoro Milan płaci za niego taką kasę to plany ma na pewno związane z nim duże. Nie liczę że zaraz od stycznia do czerwca strzeli 28 bramek i zrobi króla strzelców ale chce zobaczyć że gra pewnie i się nie boi.
Pozytywne jest to że od września trenuje normalnie z drużyną co mu pozwoli się zintegrować i Carlo będzie miał dużo czasu żeby spokojnie wytłumaczyć mu na czym polega gra Milanu i postarać się go jakoś wkomponować. Nic tylko czekać do stycznia.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 03 sie 2007, 2:16

Myślę, że może w Milanie dać sobie radę, przynajmniej jest większe prawdopodobieństo, że poradzi sobie we włoskim klubie niż w Realu. Poza tym w Milanie zapewne wiedzą, jak zająć się tak młodymi zawodnikami, w końcu bardzo dobrze zaopiekowali się dawniej Kaką, gdy ten do nich dołączył prosto z Brazylii i teraz jest on jednym z najlepszych na świecie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2007, 2:16

Ja nie wierzę nawet w to, że będzie regularnie grał a co dopiero mówić o strzelaniu bramek. Może czasem sobie wejdzie z ławki i to tyle na początek. Będę mocno zdziwiony jeżeli będzie inaczej. A plany można z nim wiązać duże, ale raczej długoterminowe bo to jeszcze dzieciak bez jakiegokolwiek ogrania w Europie a to mimo wszystko podstawa w większości przypadków.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sie 2007, 8:17

Transfer napewno przyszłościowy, ale tak jak wspominacie na tę chwilę raczej nie pomoże zbytnio w walce o Scudetto i Serie A. Bo tak naprawde ile on miał meczów w lidze brazylijskiej w których naprawde błyszczał ? miał dobry turniej o puchar Interkontynetalny, ale to narazie chyba wszystko. A cena 20 milionów dolarów i tak nie powala na kolana bo za te cudowne dzieciaki futbolu płaci się nawet więcej. Zresztą gdy Kaka był ściągany z Brazylii to ktoś spodziewał się, że będzie najlepszy ? wtedy Ricardo miał takiego rywala do miejsca w składzie jak mistrz Rui Costa, teraz Pato będzie miał Ronaldo :]

czy to koniec mercato dla Milanu :lol: :P

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 03 sie 2007, 8:27

Wstałam sobie dzisiaj z rana, przyszykowałam się do pracy...włączyłam komputer i patrzę a tu Pato w Milanie!!! Jestem mega szczęśliwa z tego tytułu. Normalnie całą noc żyłam/spałam w nieświadomości, że spełniło się moje marzenie odnośnie Pato. Mam nadzieję, że to był dobry ruch ze strony działaczy Milanu. Ja jestem dobrej myśli :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 sie 2007, 8:45

wiadomo bylo o tym wczoraj od ok 18 :P ale to szczegol

ja o czym innym - dlaczego pato to twoje marzenie i co on taiego soba reprezentuje poza tym ze jest mlody i jest z brazylii. oraz nazywa sie kaczka

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 03 sie 2007, 9:01

rkoeman

Jeszcze tego nie wyczailes? jest modny. po prostu. media rozdmuchaly jego nazwisko i tyle. Stad cala masa ludzi uwaza ze jest nowonarodzonym bogiem.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 sie 2007, 9:09

peepe pisze:jest modny. po prostu. media rozdmuchaly jego nazwisko i tyle. Stad cala masa ludzi uwaza ze jest nowonarodzonym bogiem.

Myślisz, że do Milanu biorą modnych zawodników, których wcześniej nie widzieli ? :>
Prawda jest taka, że Rossonerri już nie raz zagrali na nosie krytykom (mi jako kibicowi Interu tym ciężej do pisać) i nie zdziwie się jeśli i tym razem ich ruch w przyszłości będzie obierany za przykład do naśladowania.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 03 sie 2007, 9:12

@rkoeman i peepe - Pato jest boski ;), normalnie śnię o nim każdej nocy ;) uwielbiam tę jego niewinną buźkę ;)

a tak na poważnie...to Wy nie macie marzeń odnośnie piłkarzy? ;)
Nie podniecam się zbytnio Pato, bo nie wiem na co go jeszcze stać. Mam tylko nadzieję, że rozwinie swoje umiejętności w Milanie. Pato przyszłością Milanu? Czemu nie :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sie 2007, 9:17

Pato nie jest zadnym bogiem.

Wszystko co boskie juz gra w Realu.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 03 sie 2007, 9:19

Chlopaczek, a co Ty robisz o 9 rano na forum? Wracaj do łóżka ;)
Chłopaczek pisze:Wszystko co boskie juz gra w Realu.
To samo chciałam napisać, ale nie chciałam się narazić ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”