Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 15 sty 2005, 17:23
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 15 sty 2005, 17:27
Morientes zagrał JEDEN mecz i już niewypał????? Śmieszny jesteś...Axel Hammond pisze:Kompromitacja Liverpoolu po raz kolejny. Dudek pokazał, jak kiepskim jest bramkarzem. Myślę, że irkland nie miałby problemów z obroną tego strzału. Porażka boli tym bardziej, że poniesiona została na własnym boisku z przeciętną bądź co bądź drużyną. Uważam, iż podopieczni Rafaela Beniteza nie mają już szans na udział w pucharach w tym sezonie. Niewypałami okazały się transfery Nuneza, Morientesa i Alonso. Po prostu wstyd, hańba i kompromitacja. Benitez jest chyba jeszcze gorszym 'fachowcem' od nieudacznika Houlliera. Optuje za zmianą trenera.
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 sty 2005, 17:45
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 15 sty 2005, 18:44
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 15 sty 2005, 19:08
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 sty 2005, 19:57
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 15 sty 2005, 20:05
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sty 2005, 20:17
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 15 sty 2005, 20:39
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 sty 2005, 21:19
No nie, to się nadaje do programu 'Śmiechu warte'.Axel Hammond pisze:Jakbyście oglądali czasem mecze i słuchali, co mówią eksperci, to byście wiedzieli, że Morientes do tej pory w każdym (podkreślam: W KAŻDYM) klubie strzelał gola w debiucie. Teraz mu się ta sztuka nie udała, więc wnioski są oczywiste. Transfer nieudany.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 16 sty 2005, 0:07
Ale nie w tym życiuKamilo pisze: P.S Do Fanów LIverpoolu
Jeszcze przegonicie Manchester w tabeli wierze w Was i trzymam kćuki !!!
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 sty 2005, 0:15
o Boze ale ty jestes udanyAxel Hammond pisze:Jakbyście oglądali czasem mecze i słuchali, co mówią eksperci, to byście wiedzieli, że Morientes do tej pory w każdym (podkreślam: W KAŻDYM) klubie strzelał gola w debiucie. Teraz mu się ta sztuka nie udała, więc wnioski są oczywiste. Transfer nieudany.
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 16 sty 2005, 0:26
Anko. Wiem, że jako zbuntowana 12-stka chcesz się bardzo podlizać chłopcom z forum. Zwłaszcza, że są starsi i tak dużo wiedzą o piłce... Zawsze lepiej przyłączyć się do owczego pędu forumowiczów, którzy twierdzą, że Axel jest be, że Axel nie ma racji... Ja uważam, tak jak napisałem, że Morientes jest niewypałem.Anka pisze:No nie, to się nadaje do programu 'Śmiechu warte'.Axel Hammond pisze:Jakbyście oglądali czasem mecze i słuchali, co mówią eksperci, to byście wiedzieli, że Morientes do tej pory w każdym (podkreślam: W KAŻDYM) klubie strzelał gola w debiucie. Teraz mu się ta sztuka nie udała, więc wnioski są oczywiste. Transfer nieudany.Albo sobie jaja z nas robisz, albo nie masz pojęcia o futbolu - to, że nie strzelił gola oznacza, że transfer nieudany? Liverpool wykonał mało ataków na bramkę ManU, więc chyba oczywiste jest, że nie miał zbytnich szans na pokonanie Carrola...
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 sty 2005, 1:28
dobreAxel Hammond pisze: Anko. Wiem, że jako zbuntowana 12-stka chcesz się bardzo podlizać chłopcom z forum. Zwłaszcza, że są starsi i tak dużo wiedzą o piłce...
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 15:46
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio