Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 sie 2007, 14:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sie 2007, 16:11
Babel pisze:W fajnym towarzystwie się stawiasz. Nie ma jak fachowe opinie snookerzystów, kibiców z onetu i brytyjskich szmatławców. A nie wykorzystanie jednej setki to kosmiczny argument przeciw powołaniu kapitana reprezentacji
Moze nie bedziemy grac z uzyciem kontrataku.Babel pisze:Ja osobiście dziwie sie braku powołanie dla Jelenia
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 sie 2007, 16:34
Zajebistą masz argumentacje: kibice, snookerzyści. Chylę czoła przed takimi środowiskami opiniotwórczymi. I osobiście uważam, że Żurawski gra w kadrze ponieważ został MVP meczy z Armenia. Mów mi tak jeszcze. Yeeeeeeeeah. Wiesz co? Jakoś cenie sobie bardziej swoje obserwacje i decyzje Beenhakkera niż kibiców Celticu, onetowców, pilkapeelowców (oczywiście niektórychJarzinho pisze:Z pewnoscia szmatławce z Wysp, kibice na wszystkich serwisach, nawet na stronkach Celticu, a na końcu snookerzysci, wszyscy oni poprostu nie lubia Magica i sie nie znaja, ale co tam pamietacie został MVP spotkania z Armenia? wg. UEFA.
Czyli gracze dzielą się na takich, którzy potrafią grać albo tylko atak pozycyjny albo z kontry. Dzięki, już teraz rozumiem.Jarzinho pisze:Moze nie bedziemy grac z uzyciem kontrataku.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sie 2007, 17:28
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 sie 2007, 17:31
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 07 sie 2007, 18:56
Ludi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sie 2007, 19:08
Babel pisze:Czyli gracze dzielą się na takich, którzy potrafią grać albo tylko atak pozycyjny albo z kontry. Dzięki, już teraz rozumiem.
Piszesz to jakby to była prawda. Przecież Żurawski był krytykowany jeszcze przed kontuzja, ta pierwsza. Decyzje sa od dawna dosc kontrowersyjne, a podwazaja je trenerzy jak Jelenia, wiec dlaczego ja mam sie z nimi nie zgadzać, obserwacje, kiedy on widział Żurawskiego w akcji, skoro jego spotkania wypadały blado(sparingowe), a w pierwszej kolejce uwiez nawet gdyby strzelil, jedna jedyna bramke nie byłby noszony na rekach. Wychodzi na to, że Leo i tylko Holender ma racje, a kibice Celticu, ktorzy raczej powinni być za dobrem klubu sa poprostu zle nastawieni do Maćka, podobnie prasa, trenerzy, reszta anonimowych kibicow, a na koncu Ci snookerzysci, a tutaj chodzi mi o Higginsa, ktory chyba jest kibicem Rangers.Babel pisze:Zajebistą masz argumentacje: kibice, snookerzyści. Chylę czoła przed takimi środowiskami opiniotwórczymi. I osobiście uważam, że Żurawski gra w kadrze ponieważ został MVP meczy z Armenia. Mów mi tak jeszcze. Yeeeeeeeeah. Wiesz co? Jakoś cenie sobie bardziej swoje obserwacje i decyzje Beenhakkera niż kibiców Celticu, onetowców, pilkapeelowców (oczywiście niektórych ) , gazety w Anglii czy w Polsce.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 sie 2007, 19:24
Nie bardzo kapuje, którzy oni. Jedynie domyślam się i na swoje usprawiedliwienie dodam, że w ostatnim czasie nie czytałem argumentacji braku powołań np. dla Jelenia.Jarzinho pisze:To nie była moja teoria czy opinia, a kogo, chyba łatwo znaleźć przy wcześniejszych powołaniach. Widzisz raz ich bronisz raz podwazasz ich teorie. Bo to oni tak stwierdzili.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 07 sie 2007, 19:28
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 sie 2007, 19:40
Prawda jest taka , że liga szkocka to słaba liga , w której oprócz zespołów z Edynburga i Glassgow reszta to zespoły na poziomie naszej Orange Ekstraklasy. Więc gdzie miałby odchodzić? Do Polski?Bruno Banani pisze:Co do Żurawskiego to powinien zmienić klub na troche słabszy, żeby mógł odbudować forme i regularnie grać. Wiadomo, że Polska nie ma zbyt wielu zawotników na wysokim poziomowie, ale po co nam Maciek bez formy, siedzący na ławce albo góra grający, ale piach?
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno Banani » 07 sie 2007, 20:21
Bruno Banani
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2007, 20:40

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 sie 2007, 21:09
Jasne, mozna powiedziec nadzieja matka ...fieldy pisze:Mam nadzieje, że jego nieobecność wynika stąd, ze to tylko sparing i Leo sprawdza innych graczy. Leo jest profesjonalistą i nie powinien się kierować sympatiami, tylko umiejętnościami
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 sie 2007, 21:11
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2007, 21:20
czeher pisze:Co do ankiety to moze analogicznie ile pkt bedzie z Finami i portugalcami albo ile dostaniemy od ruskich
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio