Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 96

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
wazza
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazza » 10 sie 2007, 15:55

Numer 32

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 16:00 przez wazza, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 10 sie 2007, 15:57

No nareszcie Tevez oficjalnie w ManU :D Uff...co za ulga widzialem juz zdjecia z prezentacji Carlitos otrzymal nr 32 czyli taki w jakim wystepowal w WHU. Szkoda ze nie ujrzymy go w pojedynku z Reading w najblizsza niedziela ale Ferguson mowi ze bedzie gotowy na Man City...Moze to i lepiej ze teraz nie wystapi a w spotkaniu derbowym pokaze wszystkim na co go stac 8) Dalej nie wiadomo z jakim nr bedzie wystepowal Anderson z tego co wiem owen dostal nr 23 a Nani 17 to moze Anderson 8 po Rooneyu? Co do Carlitosa wraz z Rooneyem powinien stworzyc swietny duet napastnikow.Na papierze wyglada to znakomicie mamy najlepszy atak w Premiership o ile nie w Europie.Mam nadzieje ze to sie przelozy na rzeczywistosc i Tevez nastrzela dla ManU duuuuuzo bramek i tego mu zycze... :)

Awatar użytkownika
wazza
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazza » 10 sie 2007, 16:02

Adas07. Jest już pełna lista numerów:
1 VAN DER SAR (GK)
2 NEVILLE
3 EVRA
4 HARGREAVES
5 FERDINAND
6 BROWN
7 RONALDO
8 ANDERSON
9 SAHA
10 ROONEY
11 GIGGS
12 FOSTER (GK)
13 J.S. PARK
14 HEINZE
15 VIDIC
16 CARRICK
17 NANI
18 SCHOLES
19 PIQUÉ
20 SOLSKJAER
21 DONG
22 O’SHEA
23 J. EVANS
24 FLETCHER
27 SILVESTRE
28 GIBSON
29 KUSZCZAK (GK)
30 MARTIN
32 TEVEZ
33 EAGLES
35 LEE
36 GRAY
37 CATHCART
38 HEATON (GK)
39 CAMPBELL

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 10 sie 2007, 16:13

No i teraz zobaczymy ile naprawdę wart jest Tevez, bo jak w Man Utd się Carlos nie sprawdzi to chyba jego marzenia o wielkości spełznął na niczym, choć akurat nie wydaję mi się żeby akurat takim scenariuszem potoczyła się jego kariera w najbliższych 2 latach 8)

A swoją drogą wie ktoś czy Ferguson wytargował jakieś prawo pierwokupu za niego i ile ma jeszcze Tevez ważny kontrakt z Młotami :?: :?: :?: :?:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 16:18 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 sie 2007, 16:13

Owen z 4 :D Powiedzcie mi co jest teraz z Owenem? Zagra w weekend? Czy jakaś kontuzja czy co, bo go w sparingach nie widziałem :/

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 10 sie 2007, 16:14

Taak wiem po newsie o Tevezie zaraz przeczytalem o nr na przyszly sezon.Czemu Owen nie wzial nr 23 ? Czy to ze ma nr 4 oznacza odejscie Heinze?Raczej nie Ferguson jest pewny ze zostanie i osobiscie tez wole zeby zostal niz odchodzil do najwiekszego rywala :)

Awatar użytkownika
wazza
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazza » 10 sie 2007, 16:23

A swoją drogą wie ktoś czy Ferguson wytargował jakieś prawo pierwokupu za niego i ile ma jeszcze Tevez ważny kontrakt z Młotami
Widzę, że nie na bieżąco jesteś.
Tevez od tygodnia był wolnym zawodnikiem, ponieważ rozwiązał za 2 mln funtów kontrakt z WHU, a Manchester zawarł umowę wypożyczenia z firmą MSI Kii Joorabchiana, która ma prawa ekonomiczne do Teveza. MU go wypożyczył na 2 lata i ma prawo pierwokupu za ustaloną i wpisaną do umowy wypożyczenia kwotę (różne się tu przewijają kwoty między 20-30mln funtów, myślę, że raczej bliżej 20 mln).

Akarin Owen grał w dwóch meczach sparingowych z ogórkami. Jest gotowy do gry. Jest w składzie na Reading, tak jak i Nani oraz Anderson. Możliwe, że Owen zagra.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 16:26 przez wazza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 sie 2007, 16:26

Z tego co wiem to Tevez jest wypożyczony na dwa sezony za 4,5 mln funtów za sezon a jeśli MU po 2 latach postanowi go zatrzymac to musi zapłacic za Argentyńczyka 30 mln funtów.

No Hargreaves z 4, zabrali numer Heinze więc pewnie liczą się z jego odejściem. Oby nie do Liverpoolu. Choc z drugiej strony dostał numer po Alanie więc to może tylko taka kara za chec odejscia do The Reds.

Anderson z 8, Carlitos z 32, Nani z 17, Hargreaves z 4. Do tego Pique z 19, Evans z 23, Eagles z 33 i Foster z 12. Na papierze paka jak marzenie. Oby to tylko miało przełożenie w rzeczywistości.

Imponujące okienko transferowe, wszystkie newralgiczne pozycje zostały poobsadzane. Można powiedziec, że w tej chwili mamy aż kłopoty bogactwa bo jeśli Sahę ominęłyby kontuzje to na każdej pozycji mamy po 2-3 świetnych zawodników. W zasadzie do pełni szczęścia brakuje tylko prawego obrońcy ale myślę, że w tym sezonie duet Neville - Brown da radę.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 sie 2007, 16:30

wazza pisze:Akarin Owen grał w dwóch meczach sparingowych z ogórkami. Jest gotowy do gry. Jest w składzie na Reading, tak jak i Nani oraz Anderson. Możliwe, że Owen zagra.
Czy ktoś inny na środku ma kontuzje? Np Scholes? Bo mnie abrdzo interesuje jak OWen wypadnie w ManU, z wiadomych powodów :wink:
I dobrze, że jest gotowy do gry, ManU będzie miało z niego pociechę :wink:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 sie 2007, 16:33

Scholes miał kontuzję ale grał już w ostatnim spargingu i wszystko wskazuje, że bedzie mógł zagrac w niedzielę. Nie ma pewności czy Owen zagra w niedzielę ale jest to całkiem możliwe. W każdym razie wraz z Nanim i Andersonem ma byc włączony do kadry meczowej.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2007, 16:33 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wazza
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazza » 10 sie 2007, 16:33

Scholes się wyleczył, więc wszyscy zdrowi. Myślę, że jeśli Scholes jest w pełni gotowy to jest nietykalny, o drugie miejsce w pomocy powalczą Owen z Carrickiem. No chyba, że Fergie zagra 4-3-3, ale nie podejrzewam takiego rozwiązania.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 sie 2007, 16:35

wazza pisze:Scholes się wyleczył, więc wszyscy zdrowi. Myślę, że jeśli Scholes jest w pełni gotowy to jest nietykalny, o drugie miejsce w pomocy powalczą Owen z Carrickiem. No chyba, że Fergie zagra 4-3-3, ale nie podejrzewam takiego rozwiązania.
A ja myślę, że jest całkiem możliwe. Tevez i Saha nie zagrają więc wariant z Carrickiem i Owenem za Rudym nie jest wcale niemożliwy.

Awatar użytkownika
wazza
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazza » 10 sie 2007, 16:40

Ja bym dał szansę Naniemu na lewym skrzydle a Giggsa za Rooneyem jako wspomagającego napastnika. Próbowali to w sparingach i nie było źle. Nani wygląda zaskakująco dojrzale i dośc pewnie się czuje w drużynie. Strzelił też kilka pięknych bramek. Dałbym mu szansę przynajmniej jedną połowę.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 10 sie 2007, 16:43

(L)oczkerson pisze:A swoją drogą wie ktoś czy Ferguson wytargował jakieś prawo pierwokupu za niego i ile ma jeszcze Tevez ważny kontrakt z Młotami Question Question Question Question

Sprawa wyglada tak ze WHU nie ma zadnych praw do zawodnika. MSI ma w calosci prawa do Teveza i zostal on wypozyczony na dwa lata z opcja kupna :]
Akarin pisze:Czy ktoś inny na środku ma kontuzje? Np Scholes? Bo mnie abrdzo interesuje jak OWen wypadnie w ManU, z wiadomych powodów Wink

Scholes mial ale powraca do gry. Raczej malo prawdopodobne ze OH wyjdzie w podstawowej jedenastce na mecz z Reading

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 sie 2007, 18:23

Oj tak , skład wyglada teraz bardzo imponujaca. Fergie ostro sie wkurzyl tamtym sezonem :wink: Gdzie przez wysyp kontuzji, odpalismy z Ligi Mistrzów, bo ja przynajmniej nie mam waptliwosci, ze gdyby nie one to Milan by popłynał. Bedzie bardzo ciekawie, i interesujaco, sam nie moge sie doczekac by dowiedziec, jak to teraz wszystko bedzie wygladało, jaka sie wykrystalizuje jedenastka, tevez rooney ronaldo giggs, carric scholes, taka pomoc i napad? a jeszcze jest nani, anderson hargreaves, wróci park, jest saha... oj bedzie ciekawie bedzie :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”