Polski Zidane a może Bechkam? - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Marcin 14
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 24 wrz 2004, 17:16

Radeek pisze:
markus_w pisze:
Radeek pisze:
Nawet nie chciałbym Polskiego Beckhama :lol:
Do Radeek: jestes debil!! Polskiej pilce przydalby sie pilkarz klasy beckhama!!!
Nie obrazaj mnie :evil: :!: W Polsce mamy wielu piłkarzy klasy Beckhama . Beckham ma tylko nazwisko :!:

Beckham to wielki piłkarz musi mieć jakieś umiejętności skoro gra/ł w takich zespołach jak Mun Utd czy Real Madryt zdobył Chempions League i gra w reprezentacji Angli.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 wrz 2004, 21:43

Markus_w - 3 WP za obrażanie Radeek.

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 24 wrz 2004, 23:13

w polsce jest wiele brylantow ktore trzeba szlifowac zeby sie nie zmarnowaly ale powiedzmy sobie prawde gdzie je mamy szlifowac nie ma boisk z prawdziwego zdarzenia do trenowania, mam grac na bramce ktora chopaki namalowali na murze !!?? nie ma trenerow, nie ma pieniedzy, nie ma niczego!!

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 wrz 2004, 0:23

Oczywiście ze szkoleniem piłkarskiej młodzieży w naszym kraju jest krucho to wiedzą wszyscy, ale (mam nadzieję, że nie jest to gra pod wybory) PZPN coś tam chyba kombinuje w tym kierunku. Oto news, który może wnieść coś do tematu:

Szansa dla piłkarskich talentów

W poniedziałek, w Bydgoszczy odbyła się centralna inauguracja Wojewódzkich Ośrodków Szkolenia Młodzieży. Z tej okazji przeprowadzono treningi i mecze pokazowe z udziałem klas sportowych z ośrodków w Bydgoszczy i Olsztynie. W uroczystej inauguracji wzięli udział: podsekretarz stanu w MENiS Adam Giersz oraz Prezes PZPN Michał Listkiewicz.

- Cieszymy się, że najpopularniejsza dyscyplina w naszym kraju wraca do szkolnictwa sportowego. To dobrze rokuje dla piłki nożnej na przyszłość - powiedział Adam Giersz.

Wojewódzkie Ośrodki Szkolenia Młodzieży powstały dzięki Ministerstwu Edukacji Narodowej i Sportu oraz Wydział Piłkarstwa Młodzieżowego PZPN.

Celem programu jest stworzenie klas piłkarskich dla wyszkolenia w okresie kilku lat wszechstronnego, uniwersalnego pod względem techniczno-taktycznym, motorycznym i wolicjonalnym zawodnika, który po zakończeniu kategorii juniora przygotowany byłby do gry na poziomie I czy II ligi. Najzdolniejsza młodzież (w wieku 13-16 lat) w poszczególnych ZPN-ach będzie miała zapewnioną: bazę szkoleniową, odpowiednio wykwalifikowanych trenerów, właściwy proces szkoleniowy, prawidłowe żywienie oraz odnowę biologiczną.

- Jest to dla nas niezwykle istotny projekt. Realizacja koncepcji ośrodków piłkarskich to jeden z priorytetów Związku na najbliższe latach. Jestem przekonany, że program szkolenia przygotowany przez PZPN pozwoli odkryć nowe talenty. Wierzę, że chłopcy, którzy trafili do tych szkół już za kilka lat będą stanowić o sile polskich klubów i reprezentacji - uważa Prezes PZPN Michał Listkiewicz.

pilka.pl z 21.09.2004.

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 25 wrz 2004, 11:10

Beckham ma dwie słownie dwie Umiejętności.
1. Umie dobrze wykonać rzuty wolne
2. Potrafi dobrze podać
Ma też wady ktąre ogólnie operają sie o lenistwie czy to na boisku w defensywie czy tez na terningach. A jego potęga to potega medialna jaka wykreowały mu media nakręcajac Beckchamowanie w innych krajach i brukowcach.
Do Zidana nić nie mam morze tylko to ze gra w Realu.
Wracajac do tematu w polsce nie ma Zidana czy Beckhama i to nawet dobrze bo poterzbny jest nam NEDVED

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 27 wrz 2004, 15:19

(L)oczkers pisze: Wracajac do tematu w polsce nie ma Zidana czy Beckhama i to nawet dobrze bo poterzbny jest nam NEDVED
a moze jednak i Zidane by sie przydał??? nadal gra świetnie ale juz nie te lata...

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 27 wrz 2004, 16:20

nam ie potrzeba ani Becksa, ani Zizou ani Nedveda sami nie pograja ani nic n wygraja bo musieliby miec dobrych pilkarzy. nam otrzeba wiekszego zainwestowania w mlodziez i wiekszej kasy dla klubow

Awatar użytkownika
doli
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 15 lis 2004, 14:44

Poczekajcie na mnie!! Ja bede Polskim "Zidanem albo Beckhamem" Za pare lat

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 15 lis 2004, 14:47

doli pisze:Poczekajcie na mnie!! Ja bede Polskim "Zidanem albo Beckhamem" Za pare lat
Skromność Cię rozpiera... A tak do tematu to czas pokaże... :wink: :twisted:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 gru 2004, 18:04

To proste nie będziemy mieli wielkich gwiazd dopuki będą te złodzieje z PZPN siedziały na swoich stołkach i dopóki niepowstanie osobne ministerstwo sportu a nie kasa na sport idzie z ministerstwa edukacji i sportu . I jeszcze gdy poprostu Polska będzie bogatszym krajem ... czyli napewno nie za naszego życia :( :<

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 sty 2005, 13:40

Marcin 14 pisze:
Radeek pisze:
markus_w pisze:
Do Radeek: jestes debil!! Polskiej pilce przydalby sie pilkarz klasy beckhama!!!
Nie obrazaj mnie :evil: :!: W Polsce mamy wielu piłkarzy klasy Beckhama . Beckham ma tylko nazwisko :!:

Beckham to wielki piłkarz musi mieć jakieś umiejętności skoro gra/ł w takich zespołach jak Mun Utd czy Real Madryt zdobył Chempions League i gra w reprezentacji Angli.
Beckham to wytwór Angielskich mediów tak jak Owen. owszem morze coś tam umie ale w tym czasie kiedy był królem całej piłki na wyspach byli od niego lepsi i o wiele mniej powarzani w mediach i to jest problem. TO TAK JAK BY PISAĆ ŻE RASIAK TO NASZ NAJLEPSZY NAPASTNIK

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 sty 2005, 13:57

Polskim Zidanem jest według mnie Krzynówek, a Beckhamem.....Nie wiem. Nikt nie tak dobrego strzału u nas z wolnego jak Beckham.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”