Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 624

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 sie 2007, 19:08

Corinthians pisze:Mam rozumieć, że Gago obija się na meczu i nie daje z siebie wszystkiego? Trudno się nie zgodzić, że bubel, że gra słabo, no ale nie posądzajmy go o brak zaangażowania w sytuacji kiedy bliżej mu do ławki rezerwowych niż do pierwszego składu.
To nie jest tak że on przechodzi obok meczu. Wczoraj to tyglądało bardziej jakby chciał a nie mógł :) Parę razy próbował przerzucać ciężar gry na drugą stronę boiska co kończyło się autem dla przeciwnika i jeszcze częściej zbyt długo przetrzymywał piłkę zamiast ją od razu podać.

Nie można jednak powiedzieć że jest to beztalencie bo końcówkę poprzedniego sezonu miał bardzo dobrą. Poza tym jeśli się nie mylę to do Realu przeszedł zaraz po ostatnim meczu Boca w lidze argentyńskiej więc jak by nie było nie miał wakacji od bardzo długiego czasu.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 10 sie 2007, 19:57

niektórzy myśleli też że Gago będzie drugim Fabregasem więc teraz są trochę zawiedzeni ponieważ Argentyńczyk to zupełnie inny typ piłkarza Gago w Realu zawodzi miał kilka dobrych zagrań i odbiorów (nawet nie meczów) pod koniec sezonu i to wszystko być może to problem aklimatyzacji zobaczymy w tym sezonie co pokaże ja bym go tak od razu nie skreślał wydaje mi się że Gago jeszcze pokaże na co go stać
co do meczu nie moge zbyt wiele powiedzieć bo oglądałem tylko skrót, zresztą napisano tu już dosyć sporo powiem tylko tyle bramka Baptista strzelił piękną bramkę a Saviola po raz kolejny (z PSV zmarnował dwie sytuacje pod koniec meczu) marnuję świetną sytuacje

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 sie 2007, 20:29

RealFan pisze:To czy daje się szanse wychowankom czy nie, nie jest zależne od polityki klubu, tylko uznania trenera. Poprzednicy nie stawiali, Schuster ma stawiać.
A łyzka na to niemożliwe.
liam pisze:niektórzy myśleli też że Gago będzie drugim Fabregasem
To ludzie o rozbudowanej fantazji :P

Co do sprawy Sneijdera czy van der Vaarta. Moim zdaniem zaden z nich nie odejdzie z obecnego zespołu przed nadchodzacym sezonem. Jeden(Rafael) chyba sam o tym mowił, że jeszczej chce zostać jeszcze jeden seozn, a pozniej odejsc, a Wesley, anwet jakby chciał to Ajax nei chce sie go pozbywać, wiec jedynie Pedja moze ich przekonać, a raczej 30 mln. :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 sie 2007, 20:32

Masz ochotę się ponapinać? :>

Transfer Sneijdera moim zdaniem mało możliwy, ale z van der Vaartem należy poczekać. Kiedy to mówił nie było oferty Realu. Zobaczymy.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2007, 22:53

Van der Vaart ma dziadkow z Katalonii, mimo ze sa z Kadyksu, a Sneijdera trenuje przeciez Ten Cate, wiec do Realu pewnie go po nocach zniecheca. Nie ma szans na zaden z tych transferow.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 sie 2007, 23:10

otoz jedno z jego tak zwanych dziadko w kadyksu nie jest (a raczej spod kadyksu co pisala ostatnio marca lub as). koles udziela wywiadow po katalonsku i mowil wiele razy, ze rodzina nie wybaczu mu przejscia do realu

ile w jego slowach prawdy tego nie wiem jako ze kazdy wolalby pojsc do realu niz grac w hsv

polecam wywiady z vdv ktore co jakis czas pojawialy sie w prasie hiszpanskiej

robson10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 10 sie 2007, 23:12

Dla mnie wszytsko jedno który z tych zawodników przejdzie bo myśle że są oni bardzo podbni do siebie a umiejętności także a więc czekam na jednego z nich

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2007, 23:18

Polecaj. Ja polecam wywiady, ktore ukazuja sie w prasie greckiej, po grecku. Tam dopiero mowi prawde.
Ja tam czytalem wywiad, w ktorym mowil ze jego rodzina chcialby zeby przyszedl do Realu bo bylby blizej nich i mogliby na zywo ogladac jego gre. No i co z tym fantem zrobimy? :think: Wpisujmy miasta moze?

A, a roznica z Kadyksu czy spod Kadyksu to faktycznie przepasc. Tym bardziej, ze sa dwa kroki od Katalonii. No chyba, ze to jednak Ty wiesz najlepiej skad ma dziakdow, co w sumie nie zdziwiloby mnie. Co wiecej - nawet nie zdzwiloby mnie gdybys to wiedzial lepiej niz on.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 10 sie 2007, 23:41

wywiad? a nie przypadkiem teorie as'a czy innej marci? z newsa ktorego tlumaczenie pojawilo sie na fioletowej?

w stylu - duze znaczenie ma tez fakt ze jego rodzina bla bla bla pochodzi z bla bla bla spod kadyksu? (co jest nie do konca prawda jak pisalem)

wywiady o ktorych mowie byly po hiszpansku a jeden z nich pojawil sie nawet w futbol mundial (czy jak sie nazywa program puszczany u nas na tv4 - wspominal o pochodzeniu swojej rodziny)

sprawdzilem kilka szczegolow -

matka pilkarza pochodzi z miasta chiclana. tu zgoda. ale juz jego dziadek (sprawdzilem) pochodzi z regionu zwanego katalonia i jest socio barcelony.

tyle wiemy. wiem rowniez co mowil w wywiadach i co pisala prasa

dopiero teraz gdy real sie zainteresowal pilkarzem zaczeto pisac o jego matce. i tyle

nie twierdze ze nie przejdzie do madrytu, ze jego dusza jest katalonska. twierdze natomias ze mowi w jezyku katalonskim i jego dziadek sie na niego obrazi jezeli wybierze real. pilkarz wspominal ze musi go zrozumiec bo to dla niego duza szansa. co jet dla mnie calkowicie normalne

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 sie 2007, 23:49

Witam wszytskich po dosc dlugiej przerwie.

Wiele sie dzialo, transfery dziwne heh... Pepe jest bardzo sredni, nie jest to najlepszy pomysl zarzadu no chyba ze o wszystkim nie wiemy do konca :wink: . Metzelder juz jest kontuzjowany :lol: heh. Najwieksze wrazenie zrobil na mnie Javier Balboa, choc nie jest jakims super wirtuozem, to potrafi namieszac, bardzo dojrzal pilkarsko, takich pilkarzy nam trzeba na lawke na pewno zostanie w kadrze. Jestem tez za tym by zostal Julio Baptista, bo to bedzie solidny rezerwowy, i pierwszy z lawki wrazie w...zapchjdziura. Sa jednak tez pilkarze ktorzy wybitnie mi nie pasuje do druzyny...Saviola...Raul...Dudek nic nie graja...dobrze ze jeszcze kilka dni sierpnia...licze na 2 holendrow :wink: obojetnie ktorych...Robben, Rafael czy Wesley to bdb gracze i takich nam potrzeba...Jednak transfery sa slabe moi m zdaniem...no ale z ocena trzeba jeszcze poczekac. Obym sie mylil.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 sie 2007, 0:40

rkoeman pisze:wywiad? a nie przypadkiem teorie as'a czy innej marci? z newsa ktorego tlumaczenie pojawilo sie na fioletowej?
Nie. To bylo na ktoryms z angielskich serwisow (nie wiem czy nie skysports.com) bo nawet nie wiem czy go nie tlumaczylem. Ale nie chce mi sie szukac, wiec chyba nie dojdziemy do konsensusu. Nie pierwszy raz zreszta :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 sie 2007, 8:23

achas. zaintersowalo mnie jego dziwne pochodzenie oraz jego rodziny i postanowilem to zbadac :D bo niezle pokrecone byly jej koleje losu

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2007, 10:17

Marca już twierdzi, że dogadaliśmy się z Ajaxem. Ciekawe co na to Sneijder, który dopiero co zdążył powiedzieć, że nie jest zainteresowany i ile w tym prawdy... Prawdą jest jednak, że za rok Ajax dostałby dużo mniejsze pieniądze według wcześniejszego porozumienia z zawodnikiem :P

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 sie 2007, 10:21

Ty weź Marci nie słuchaj. Według niej Sneijder do Valencii przechodził trzy razy dziennie. A tak poza tym, jeżeli znowu kupicie jakiegoś pomocnika, to będziecie jak Bayern czy Manchester City, który już powoli może robić 2 silne jedenastki. Drenthe, Robben, a teraz Sneijder? Niee, to niemożlwie.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2007, 10:23

Toudinho pisze:Pepe jest bardzo sredni, nie jest to najlepszy pomysl zarzadu no chyba ze o wszystkim nie wiemy do konca [/quote]

chyba o tym ze jak narazie Pepe pokazuje w springach ze wart był tych
pieniedzy widać dlaczego na niego psotawił Real.

a skoro piszesz ze Pepe średni to pytam kim miał sie wzmocnić Real
z tyłu po tym jak najelepszy obrońca mu odmówił [Chivu]:?:

nie przyjmuje Alexisa,Alexa,G.Milito,Andrade :arrow: kazddy albo za mało doświadczony albo odmówił Realowi

Toudinho pisze:Javier Balboa
na Santander, Betis, Mallorce świetny zawodnik na mecze z Barceloną
i kluczowymi klubami LM brakuje mu duuużo

zobaczymy dziś dostanie dla siebie szanse pewnie myśle ze nic wielkiego nie pokaże. jesli jednak bedzie to mecz 'Rockyego" odszczekam te słowa

Co do Gago jego trudne początki moge jeszcze jakoś przeboleć ale w kazdym meczu widze po nim ze coś go 'boli' ze jest na boisku
nie ma takiego podejsia jak Higuain walka i danie z siebie wszystkiego

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”