Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 10 sie 2007, 21:19
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 10 sie 2007, 22:02
robson10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 sie 2007, 23:49
Żartujesz, prawdaAdas07 pisze:Na papierze wyglada to znakomicie mamy najlepszy atak w Premiership o ile nie w Europie.
A ja mam wątpliwości i to spore. Milan grając tak jak w tamtym meczu pokonałby każdego.Kamil232 pisze:Gdzie przez wysyp kontuzji, odpalismy z Ligi Mistrzów, bo ja przynajmniej nie mam waptliwosci, ze gdyby nie one to Milan by popłynał.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2007, 1:27
Manchesterowi grajacemu tak jak np. z Boltonem na wyjeździe czy z Roma nikt by nie podskoczył. Zreszta od sierpnia do gdzies poczatku marca(poźniej zaczeły sie kontuzje) prezentowali wysmienity poziom, zdarzały sie wpadki, ale na taki mecz bedac w takiej formie by sie sprezyli.A ja mam wątpliwości i to spore. Milan grając tak jak w tamtym meczu pokonałby każdego.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2007, 9:42
To raczej Manchester grał tak jak Milan im pozwolił, a właściwie to nie pozwoliłKamil232 pisze:Milan grał tak jak przeciwnik pozwoilił,
Arsenalowi grającemy tak jak z Liverpoolem nikt by nie podskoczył. A jednak zajęliśmy czwarte miejsce w lidze...Kamil232 pisze:Manchesterowi grajacemu tak jak np. z Boltonem na wyjeździe czy z Roma nikt by nie podskoczył.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 11 sie 2007, 10:06
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 11 sie 2007, 10:08
carekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2007, 10:09
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2007, 10:12
Ja przynajmniej mam jakiekolwiek argumenty, Wy natomiast cały czas jako wmawiacie sobie że przegraliście przez Kontuzje... prawda jest taka, że Milan zagrał w tamtym meczu wręcz idealnie i nie mieliście z nimi ŻADNYCH szans.Sir Keano pisze:Tak wal dalej te swoje durne argumenty.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 11 sie 2007, 10:16
Sir Keano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 11 sie 2007, 10:20
Typowy argument desperataSir Keano pisze:Ta pewnie nawet meczu nie oglondałeś.
Załóżmy,m że te stracone bramki to wina kontuzji (Sir Keano pisze:Przegraliśmy przez kontuzję co nie znaczy że to niebyła słabość MU właśnie wąska kadra.
Czy ja gdzieś coś takiego napisałemSir Keano pisze:Tak masz racje Manu jest tak słabe że powinni w III lidze kopać się w czoło.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2007, 10:28
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 11 sie 2007, 10:47
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 11 sie 2007, 11:16
no tak a ile wy takich meczów zagraliscie w tamtym sezonie? 1? bo my mielismy kapitalnych powyzej 20.Arsenalowi grającemy tak jak z Liverpoolem nikt by nie podskoczył. A jednak zajęliśmy czwarte miejsce w lidze...
Dlaczego? bo my walczylismy o potrójna korone. Kiedy 9 piłkarzy milanu sobie odpoczywało w lidze przed meczem, my gralismy mecz o zycie z Evertonem przegrywajac 2-0. I jak stwierdził Fergie, chciał w tym meczu dac odpoczac Ronaldo, to musial go wprowadzic i przez to grał z kontuzja kostki. I to sa własnei głownie przyczyny porażki kontuzje+ to ze walczymy o potrojne korone a nie odpoczywalismy.Załóżmy,m że te stracone bramki to wina kontuzji ( Laughing ). W takim razie dlaczego zagraliście tak miernie w ofensywie? Przecież tam szczególnych braków nie było...
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 11 sie 2007, 11:19
Przeciez to Milan miał atakować. Milan miał odrabiać straty. To Milan rzucił się do ataku. Racja, grali świetnie w obronie, nie pozwalali na nic, ale bramki, które strzelili to ewidentne błędy obrony. Brak Ferdinanda, Evry, Nevilla i gra z lewdo wracającym po kontuzji Vidicem moim zdaniem zadecydował o łatwości Milanu w zdobywaniu bramek.Skład Manchesteru w tamtym meczu. Braki w defensywie, a to nie usprawiedliwia zera stworzonych sytuacji pod bramką Milanu.
muszeq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio