F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 22

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 15 sty 2005, 18:35

jak tam nastroje przed meczem?? bez deco, z iniesta, trudny przeciwnik, znizka formy

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 sty 2005, 19:49

zawdi pisze:jak tam nastroje przed meczem?? bez deco, z iniesta, trudny przeciwnik, znizka formy
spoko powinni wygrac i utrzymac przewage :P napewno Eto'o cos ustrzeli!!
Visca el Barca

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 sty 2005, 23:01

zawdi pisze:jak tam nastroje przed meczem?? bez deco, z iniesta, trudny przeciwnik, znizka formy
Iniesta dogania powoli poziom Deco, więc jestem spokojna... Wydaje mi się, że RSSS nie jest aż tak trudnym przeciwnikiem... :roll:

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 16 sty 2005, 0:26

Barca spokojnie powinna poradzić sobie z RSSS. Typ: 2:0

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 sty 2005, 1:36

Anka pisze:Iniesta dogania powoli poziom Deco, więc jestem spokojna... Wydaje mi się, że RSSS nie jest aż tak trudnym przeciwnikiem... :roll:
dogania, ale goli strzelac nie potrafi, mniemam ze jakby mial mial 2 metry do pustej bramki to by strzelil nad poprzeczka (jak louqe w pamietnym meczu z barca). rsss jest trudnym przeciwnikiem, zwlaszcza napastnicy, a my mamy oleguara

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 16 sty 2005, 13:08

Anka pisze: Iniesta dogania powoli poziom Deco, więc jestem spokojna... Wydaje mi się, że RSSS nie jest aż tak trudnym przeciwnikiem... :roll:
Jak to nie jest trudnym przeciwnikiem. Teraz może i jest ligowym średniakiem ale w sezonie 2002-2003 walczyło z Realem o mistrzostwo do ostatniej kolejki . I jeszcze bardzo zgrany duet napastników Nihat-Kovacevic (13 bramek).

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 16 sty 2005, 13:31

Iniesta to chyba teraz najlepszy młody zawodnik w Hiszpanii, troszke mało doświadczony ale umiejętności chłopak ma, kojarzy mi się swego czasu z grą Overmarsa.Będzie z niego dobry zawodnik.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 sty 2005, 14:27

olek j pisze:Iniesta to chyba teraz najlepszy młody zawodnik w Hiszpanii, troszke mało doświadczony ale umiejętności chłopak ma, kojarzy mi się swego czasu z grą Overmarsa.Będzie z niego dobry zawodnik.
kompletnie cie nie rozumiem, w czym niby przypomina overmarsa??
potrafi podawac i jest kreatywny, ale jeszcze duzo nauki przed nim (przy strzelaniu powinien sobie wyobrazac ze podaje na wybieg bramkazowi :wink:)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 sty 2005, 14:44

Overmars grał całkiem inną piłke szybką a Iniesta gra powolna usypiającą pilke...tak własnie szkolą w barcelonie uśpij podaniami, ale chłopak jest dobry :) i swoją grą przypomina Xaviego lub Deco.. :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 sty 2005, 20:40

wlasnie eto'o strzelil gola na 1:0 dla barcy (z rogu)

juz koniec, zwyciestwo, moglo byc wyzsze - eto'o mial slupek karnego.

jezeli kiedys wspominalem ze valdes jest przereklamowany to cofam te slowa, gdyby nie on bylaby lipa. barca strasznie sie meczyla w tym meczu

peace

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sty 2005, 21:04

Szkoda, że Samuel nie trafił z karnego, ale się zrehabilitował... Na szczęście. 8) Mam nadzieję, że Real zremisuje swoje spotkanie z Saragossą, i Barca będzie miała dziewięciopunktową przewagę. :wink:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 16 sty 2005, 21:33

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 16 sty 2005, 21:35

cieszy kolejna wygrana Barcy; teraz wazne zeby klub zakupil jakigos zawodnika, ja mysle ze lepiej byloby zapodanie Kanoute niz Iaquinty, nasza lawka na dzisiejszy mecz jesli chodzi o ofensywe to wygladala slabo

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 16 sty 2005, 21:40

wręcz beznadziejnie powiedziałbym jedyna znana postac to Sylvinho... i Damia... mozliwosc rotacji prawie żadna, gdyby nie Valdes i nie czerwona kartka dzisiaj bysmy pewnie mieli 0 a nie 3 pkt, dobrze ze chociaz real jak na razie przegrywa

baryla_pce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baryla_pce » 16 sty 2005, 21:46

niestety jush remis ;/ zobaczymy jak siem dalej potoczy czy znowu powrocimy do 10 punktowej przewagi... oby

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”