Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 628

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 11 sie 2007, 21:34

Co do taktyki, nie wiem jak kibice Realu, ale ja osobiscie powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że Capello jest mentorem Schustera i ten nic nie zmieni w taktyce. ogolnie na dobre wyszłoby pozostawienie Włocha. Jakosciowo i w efektowności raczej sie nie zmieni, zobaczymy co bedzie z efektywnoscia.
No coz - jesli bedziemy grac tak, jak to bylo w ostatnim sezonie, za rzadow Capello, to z pewnoscia malo kto bedzie zadowolony. Ale jesli uda sie ponownie zdobyc mistrzostwo, to ja jestem sklonny Schusterowi wszystko wybaczyc, tak jak to bylo w przypadku Fabio :)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2007, 21:52

Jarzinho pisze:ale ja osobiscie powoli zaczynam dochodzić do wniosku, że Capello jest mentorem Schustera i ten nic nie zmieni w taktyce
musi inaczej go Calderon kibice zlinczują

mentorem Schustera - Capello :arrow: nie sądze :?

tak jak pisał RealFan pomysł Schustera na Seville wydaje sie słuszny zobaczymy jak to bedzie działało

Schuster jest w madrycie by Real czesto posiadał piłke i grał ofensywnie
i miał cały czas inicjatywe w meczu

natomiast Real Capello czekał na rywala i kontrował niezaleznie czy na SB czy na wyjezdzie takżę nie wiem co ich łaczy

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 sie 2007, 22:27

vakabayashi pisze:RealFan pomysł Schustera na Seville wydaje sie słuszny zobaczymy jak to bedzie działało

Jak narazie po huju słuszny :roll: Komentator ma rację - nie mamy piłkarzy żeby realizowac ten pomysł. Co tam wogóle Gago robi!? On chyba ani jednego dobrego zagrania nie miał. I tak sie dziwie, że jak narazie tylko 1-0 :roll:

2 wp // fieldy

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 11 sie 2007, 22:35

Po pol godziny gry w pierwszym powaznym meczu musze przyznac ze ten sezon zapowiada sie koszmarnie. Guti gra bardzo slabo-chyba jak zwykle niestety. Pepe fauluje i niecelnie podaje. Skrzydel nie ma- Balboa przy mocniejszych przeciwnikach po prostu wymieka. A Gago ciagle chyba sie przystosowuje do gry w Hiszpanii :roll:
Jesli chcemy grac jednym napastnikiem i wspomagac go skrzydlami to nie mamy do tego wykonawcow tak jak nie mamy wykonawcow do kreatywnej gry srodkiem.
Jasne punkty? Jak zwykle Casillas i mimo bledu przy bramce Sergio Ramos
Ale to tylko pol godziny...

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2007, 22:42

Vianuch pisze:Komentator
[`] tyle powiem

obydawj panowie powinni komentować podwórkową ligę 13 latków sponsorowaną przez mega-sport

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 11 sie 2007, 22:44

vakabayashi pisze:Vianuch napisał:
Komentator

[`] tyle powiem

obydawj panowie powinni komentować podwórkową ligę 13 latków sponsorowaną przez mega-sport

mowicie o trzeciaku i tym drugim specjaliscie?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2007, 22:47

Miałem pisać beż choćby odrobiny napinki, ale nie wytrzymam.

Pepe \o/ :rotfl4:

Zdecydowanie wart każdych pieniędzy. W pierwszej połowie zaprezentował nam grę nie z tej planety. Z jednej strony chciałbym, aby grał tak dalej, ale z drugiej strony kiedyś zrobi komuś krzywdę swoim debilnymi faulami [']

Wynik po pierwszej połowie to minimalnym wymiar kary. Zresztą nie jestem tym zaskoczony bo jakby Real nie grał to i tak wielkiego lania nie dostanie.

Komentatorzy co jakiś czas rzeczywiście się popisują, ale to też żadne zaskoczenie :]

Myślę, że w drugiej połowie zobaczymy lepszy Real bo szczerze mówiąc uważam, że gorzej być nie może :]

O ile brak jakiegokolwiek stylu mnie nie dziwi (bo i wykonawców brakuje), ale to, że nawet Diarra miewa problemy z podaniem do najbliższego piłkarza to już dla mnie zaskoczenie.

Gago jest dobry. Ukrywa się tak skutecznie, że można śmiało poddać pod wątpliwość jego obecność na murawie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sie 2007, 22:47

vakabayashi pisze:tak jak pisał RealFan pomysł Schustera na Seville wydaje sie słuszny zobaczymy jak to bedzie działało

Schuster jest w madrycie by Real czesto posiadał piłke i grał ofensywnie
i miał cały czas inicjatywe w meczu

:P :P :P :P :P :P

Capello nadal obecny.

Wiele sie nie zmieniło, mzoe nazwiska na koszulkach, a moze jednak Helguera zmienil gorszy moze o klase na dzien dzisiejszy Pepe.
Ktos tu wspominał, ze tylko fauluje, ja do tego dodam od siebie gubienie krycia i kompletny brak umiejetnosci wyprowadzania pilki. Faule ma naprawde niezłe, jeden ciekawszy sedzia wywalilby go po 15 minutach za dwa żółtka. Skrzydłą nie itnieja, mzoe Robinho jeszcze wyszedł ze dwa razy poza linie boczna, ale z pilka... bo Balboa bez pilki wylatuje na aut. :P Maria nie ma swojego dnia jak przez 350 dni w roku.
Sevilli brakuje narazie jedynie skutecznosci i moze Poulsena.
Ogolnie dobrze, że jest Trzeciak mozna sie pośmiac przy okazji z jego chorej wyobrazni.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sie 2007, 22:48

Maria :lol:

W pierwszej polowie Real zagral bardzo slabo, zeby nie powiedziec piach. Zero pomyslu na gre, Guti potyka sie o wlasne nogi, Gago same straty, nawet Casillas sie pomylil. Pierwszy strzal na bramke Real oddal w 35 minucie :shock: (nie liczac wczesniejszej proby minecie Palopa, jednak to nie byl strzal). Wynik mogl byc spokojnie wyzszy na korzysc Sevilli.

Nie stawiajcie Trzeciakowi swieczki. Troche prawdy w tym jest co gada. Mi osobiscie najbardzij podobal sie tekst: Guti? On jest niezroznowazony :o

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sie 2007, 22:49

No właśnie nie rozumiem dlaczego Pepe nie ma jeszcze żółtka na koncie. Zapracował solidnie.

No i zgodnie z przewidywaniami transfer Dudka wywołuje reakcje typu:
Niestety Real przegrywa
Po golu dla Sevilli :]

No i jeszcze:
Guti - piłkarz niezrównoważony
A co do Ikera czy mi się przewidziało czy popełnił drobny błąd :> Sytuacja nie była łatwa, ale to nie była dobra interwencja i tylko fart go uratował. Gdyby padła bramka byłaby inna gadka.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2007, 22:51 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 11 sie 2007, 22:50

Mentor pisze:Gago jest dobry. Ukrywa się tak skutecznie, że można śmiało poddać pod wątpliwość jego obecność na murawie.

Przejal role Raula bo ten jakby cos tam dzialal z przodu o.O

Wiem ze to dopiero jedna polowka ale ja juz jestem pesymista mimo ze bylem bardzo optymistycznie nastawiony do Schustera, Pepe i reszty ferajny. Po prostu mi sie taka gra nie podoba. U Capello przynajmniej wiadomo bylo co gramy

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2426
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 sie 2007, 22:51

Panika nie jest tu wskazana. Wiecie czego brakuje Ralowi? Czym przegrywamy? Nie radzimy sobie z pressingiem rywala. I nic więcej. Nie mamy na ławce zbytnio piłkarzy kreatywnych, dlatego wyjście jest tylko jedno. Wprowadzenie siły fizycznej. Musi wejść Bestia. Innej opcji nie widzę. A kolejna rzecz będzie najśmieszniejsza. Wiecie kogo nam najbardziej brakuje w tym meczu? Emersona. Byłby idealnym człowiekiem, który mógłby wejść na boisko w miejsce Gago. Poważnie. Teraz trochę mnie boli (nie spodziewałe się, że kiedyś do tego dojdzie), że Emerson w tym meczu zagrać nie może. On za Gago, Baptista za Raula to by były dwie najlepsze zmiany, jakie mógłby w tym momencie zrobić Schuster. A tak podejrzewam, że niedługo zaczniemy grać dwójką napastników, ale mam nadzieję, że Schuster widzi, czym to przegrywamy i wprowadzi Baptistę. Bardzo brakuje nam Emersona.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2007, 22:53

Jarzinho pisze:Capello nadal obecny.
w tym cytacie powiedziałem jakie są załozenie Schustera NIE przewidywałem jak Real bedzie grał dziś

Capello by zagrał dziś zupełnie inaczej

peepe pisze:mowicie o trzeciaku i tym drugim specjaliscie?
szkoda ze mirek zakonczył kariere bo Real by z chęcią go kupił

moze nawet Barcelona by sie skusiła choć nie wiadomo bo jest obawa ze Trzeciak posadziłby Ronaldinho na ławce
:D

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 sie 2007, 22:55

[`] tyle powiem

Może komentatorzy nie są najwyższej klasy, ale nt Realu wypowiadają się w moim przekonaniu słusznie. vakabayashi
Prawda boli po prostu.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 sie 2007, 22:57

Vianuch iroznizujesz czy mówisz serio :?: :!:

ciekawe czy też "wypatrujesz jak realizator szuka na ławce J. Dudka"

a Juande Ramos wg Ciebie miałbyć trenerem Chelsea

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”