Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 691
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 12 sie 2007, 22:18

Lakier pisze:Miedzy stopa a noga jest pewna roznica

dokładnie, nie ma co na razie panikować.

Carlos dostanie szanse na gre i to wszystko jeśli chodzi o zmiennika Rooneya.

Dzisiejszy mecz?Straszna nieskuteczność no i troche zaskakująca formacja. Giggs w ataku a Evra w pomocy, tego jeszcze nie widziałem. Nie wyszło to za dobrze bo z wielu strzałów żaden nie wpadł do bramki mimo usilnych starań (słupek Giggsa). Reading natomiast pokazał że nie jest już beniaminkiem i klubem do bicia tylko rywalem umiejącym walczyć jak równy z równym-zresztą tamten sezon też niczego sobie. Spodobała mi się poukładana gra defensywna no i kapitalna forma Hahnemanna dzięki któremu dzisiejsze popołudnie nie było tak udane dla mnie i reszty fanów United. Szkoda że Alex nie zaryzykował i nie posadził na ławce Teveza ale nie wnikam w jego decyzje. Jeśli natomiast chodzi o drugi nabytek ManU - Naniego jako zmiennik Rooneya pokazał jak świetnie rozumie się w grze z Ronaldo i brakło dokładności aby któraś ich akcja z rzędu nie dała prowadzenia. Nie moża się w zasadzie przyczeczepić do gry Czerwonych Diabłów bo robili oni co mogli i poza brakiem gola wszystko było ok. Nie pomogła nawet czerwona kartka dla gracza Reading (zapomniałem jak sie nazwya) szturmy na bramkę kończyły się poza nią. Teraz na trenignach pewnie wszyscy będą ćwiczyc strzały żeby w kolejnym meczu nie było chały (YO!) Mnie osobiście mecz się podobał ale jak to już ktoś napisał zabrakło w nim szczęscia dla United i zakończył się bezbramkowym remisem. Falstart? Nie sądzę. Co najwyżej pechowy dzien i oby takich dni już więcej nie było a Rooney pozbierał się szybko choć IMO tragedii nie ma bo jest arentyśnki snajper no i Anderson. W tamtym sezonie załamywał bym ręce i modlił się o cud w tym wyraże się jak w FM 2007 "Rooney to b.ważny element zespoły ale nawet takiego piłkarza jak on mamy kim zastąpić" :D Czas się skupić na kojenym meczu w który United będzie chciało pokazać że obrona tytłułu w tym roku jest jak najbardziej realna.

A tak nawiasaem to patrząc na wyniki 1 kolejki moża powiedzieć że ten sezon będzie zacięty i emocjonujący - zresztą jak zawsze :P

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!

Wróć do „Anglia”