Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 sie 2007, 23:01
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 sie 2007, 23:03
nie wiedzieli czy Capello zostanieKarmazyn pisze:Heh w zimie oferowali Realowi Sneidera za 14 czy 15 mln to odmówili... tak jakbyśmy wtedy cierpieli na nadmiar środkowych pomocników...
nigdy nie było szansy na jego sprowadzeniekaczy pisze:A więc już nie ma złudzeń ... co do transferu Kaki
trudno zeby inne kluby były głupie i nie wiedziały ze Real jest w desperacjiToudinho pisze:Sa to rowniez ogromne pieniadze ale co zrobic...doja nas jak krowy.
Drenthe bedzie grał na lewej obronieRealFan pisze:Liczę, że w takiej sytuacji na skrzydło powędruje Drenthe, a nie Sneijder.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 12 sie 2007, 23:03
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 sie 2007, 23:05
vakabayashi pisze:Snejider idzie do nas jako dubler Gutiego choć wg. mnie szybko go zastąpi
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 sie 2007, 23:11
Mowa o sytuacji kiedy nie ma Robbena. Można się spodziewać, że przejdzie, ale sprawa długo się ciągnie.vakabayashi pisze:Drenthe bedzie grał na lewej obronie
na skrzydle bedzie grał Robben
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 12 sie 2007, 23:11
robson10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 sie 2007, 23:11
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Ogolnie mam mieszane uczucia, bo lubie tego pilkarza, a przechodzi on do znienawidzonego klubu, natomiast nie sadze zeby byl dla Realu wystarczajacym wzmocnieniem. Ergo: ambiwalencja. Choc od Gutka jest na pewno lepszy, wiec cieszcie sie mierdki Lol
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 12 sie 2007, 23:20
Zebys wiedzial, ze mi sie [ch**] pisze. I to jeszcze w momencie, kiedy chce mi sie troche pisac na forum. Jak bylem na kompie to mi sie nie chcialo. Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie maLakier pisze:Zapomniales napisac, ze fallusowato pisze Ci sie na laptopie![]()
![]()
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmazyn » 12 sie 2007, 23:22
tak jak napisaleś, płonne to były nadzieje, a teraz za nie słono płacimy. Weasley jest jednak na tyle uniwersalnym zawodnikiem, że za 14 czy 15 milionów w mojej opinii i tak warto byłoby go sprowadzic, dałoby sie go podpasować w strategię każdego treneravakabayashi pisze:nie wiedzieli czy Capello zostanieKarmazyn pisze:Heh w zimie oferowali Realowi Sneidera za 14 czy 15 mln to odmówili... tak jakbyśmy wtedy cierpieli na nadmiar środkowych pomocników...
myśleli ze przyjdzie Kaka
nigdy nie było szansy na jego sprowadzeniekaczy pisze:A więc już nie ma złudzeń ... co do transferu Kaki
tzn. była i jest nadal nadzieja ze Kaka sie obudzi i rano sobie powie do lustra przy goleniu - mam w nosie Milan chce do Realu![]()
Karmazyn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sie 2007, 23:30
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 12 sie 2007, 23:33
robson10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 12 sie 2007, 23:39
Dwie sprawy. Na cholere wam bylby potrzebny Sneijder, skoro macie IMO obok FCB i Czelsi najlepsza pomoc na swiecie? Seedorf istotnie jest juz wiekowy, ale Pirlo, Gattuso czy Kaka to zawodnicy, ktorzy jeszcze troche pograja na najwyzszym swiatowym poziomie. A jak na razie sa sporo lepsi od Wesleya. Ja wiem, ze mlody, moze byc coraz lepszy, rozwinac sie w Milanie i potem zastapic ww. pomocnikow, ale naprawde po co plakac majac taka pomoc? Tego nie wiem.Łukasz_ pisze:Snejider w Realu. Nie będę ukrywał że wiadomość ta mnie nie cieszy bo liczyłem że młody utalentowany Holender trafi na San Siro w następnym okienku. Real zapłacił sporo ale myślę że warto. Jeszcze Van Der Vart i macie bardzo silną ekipę.
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 12 sie 2007, 23:45
peepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 12 sie 2007, 23:56
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmazyn » 12 sie 2007, 23:59
Czytaj ze zrozumieniemrobson10 pisze:Karmazyn moim zdaniem Kaka nie jest jakimś ułomem żeby sam mówił do lustra
Karmazyn
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio