Premier League Fantasy Football - Strona 10

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.

Punkty liczymy od 2 kolejki ?

Tak
15
39%
Nie
23
61%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 sie 2007, 22:23

Krążą plotki, że Seba się wypalił :P

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 sie 2007, 22:29

A ja narazie trzecia lokata. Za poźno przypomniałem sobie o kontuzji Givena i zbyt pochopnie wymieniłem Obe na Yakubu. Wybacz Oba, że w nie wierzyłem w ciebie. To byłby nokaut.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 12 sie 2007, 23:02

eee ja tam nie narzekam narazie ... :twisted:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sie 2007, 12:35

Cris7 pisze:. Mój team to ManUnited7777
Sorki, że nie zmieniłem nicka, ale myślałem że wystarczy jak podam nazwę teamu, żeby mnie nie wywalić.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2007, 13:13

Zdobylem aż 34 pointy :x Piernicze takie cos ... Drogba gral u mnie w 1 skladzie i ogólnie to patologia ...

Od dzis skupiam się tylko na Laliga FF

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 sie 2007, 13:47

Jak ja zobaczyłem że mam 38 pkt to myślałem że będę w czołówce a tu zonk. Taka zdobycz punktowa w champions League dawała wysokie miejsce a tu nawet w pierwszej połówce się nie znalazłem :roll: Przynajmniej radę dali Bentley, Van Persie, Vidic i Milner reszta ['] A Drogba mój kapitan zdobył 2 pkt (2x1) :lol2: Ale jak na wybranie składu tylko jeden raz i nie robienie żadnych korekt (chociaż z tym Drogbą to porażka na maksa :angry2: ) to nie jest aż tak źle :wink:

Teraz mam dobrą pozycję do ataku lidera :lol:

Steve Randle
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Steve Randle » 13 sie 2007, 13:58

Ja na obecną chwilę 43pkt. i 19 lokta. Nawet nieźle, spodziewałem się 9pkt mniej a tu taka miła niespodzianka. Fabregas zdobył dla mnie 16 pkt. (8x2) a o reszcie to już lepiej nie wspominać. Jedyny, który się wyróżnił to van der Sar (6pkt.) i Anichebe- tak samo. Mellberg, Campbell, Distin- porażka na całej linii. Obstawialem remis bezbramkowy ManU z Reading co by mnie bardzo urządzało i sie nie zawiodłem, po 3 pkt do Ronaldo, Hunta i Harpera i 6 od Evry, bardzo dobrze. Z niecierpliwością czekam na kolejną kolejkę, która rusza juz niedugo. Wild card poszła, od 2 kolejki gram nowym składem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2007, 14:20

Yukasz to ty nie wiedziałeś, że Didier jest po kontuzji i nei zagra od początku ?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 sie 2007, 14:31

Wiedziałem, nawet pytałem się czy w ogóle zagra i sam mi odpowiadałeś że nie wiadomo ale jakoś zapomniałem że jest moim kapitanem i nie wpadłem na to by go zamienić :oops:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 sie 2007, 14:46

pfffffff, zapomnailem hasla i stad caly ambaras :!: Sklad wydelegowalem zaraz po0 zalogowaniu sie wiec przynajumniej 2tyg temu albo i wiecej. Wtedy Tevez byl mlotem i tam mial grac :maruda:

Ogolnie to na szybko zebralem ale teraz zobacyzlem za haslo mam na mailu i transfery poszly :!: wiec jestem w grze :smile2: tylko ze -16pkt na transfery :?

I tak kazdy wie ze najwazniejsza jest LM :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2007, 15:26

czeher pisze:I tak kazdy wie ze najwazniejsza jest LM
dobra, dobra - zobaczymy co powiesz, jak po I kolejce CLFF bedzesz na szarym końcu.

Dla niezorientowanych - jutro już rusza II kolejka Premier League, wiec jak ktoś coś chce skorygować, to ma czas tylko do jutra do wieczora.
Żeby potem nie było, że nikt nie powiedział. Potem czehu znów przegra ze mną na koniec sezonu i bedzie miał wymówke. [choć widze, ze już ma - zgubił hasło :badziewie:]

mozna zrobić 1 darmową zmianę przed każdą kolejką - każda kolejna to - 4 pkt :!:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 sie 2007, 15:26

Cris7 pisze:Sorki, że nie zmieniłem nicka, ale myślałem że wystarczy jak podam nazwę teamu, żeby mnie nie wywalić.
:oops: mój błąd - sorki. Wejdź jeszcze raz do ligi :wink:

11 miejsce po pierwszej kolejce to całkiem niezła pozycja do ataku, więc jestem zadowolony 8)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 sie 2007, 15:35

czeher pisze:pfffffff, zapomnailem hasla i stad caly ambaras Exclamation Sklad wydelegowalem zaraz po0 zalogowaniu sie wiec przynajumniej 2tyg temu albo i wiecej. Wtedy Tevez byl mlotem i tam mial grac Maruda
Jakbym słuchał Baska :lol2: Też zgubił hasło i też ma tę grę gdzieś :lol2:
Ja też skład wybrałem od razu po zarejestrowaniu się i później go nie dotykałem a tak jak wam też najlepiej mi nie poszło (choć trochę lepiej :smile2: ) ale zachowuję twarz i będę walczył dalej :twisted: Panowie no, bądźmy poważni :lol: Seba ile ty masz lat :?: :lol2:
Steve Randle pisze:Wild card poszła
O czym on mówi :?: Chodzi o zwykłe transfery czy jakąś tajemniczą opcję o której nie wiem :warrior: :glass:

Steve Randle
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Steve Randle » 13 sie 2007, 15:44

Yukasz pisze:Steve Randle napisał:
Wild card poszła

O czym on mówi Chodzi o zwykłe transfery czy jakąś tajemniczą opcję o której nie wiem
To są transfery, z tym, że takiej opcji można użyć tylko raz w ciągu całego sezonu. Tak mi się przynajmniej wydaje, jeśli sie myle to niech ktoś mnie oświeci, ja za pomocą wild card zmieniłem prawie cały skład bo graj tu Mellbergiem czy Distinem. :x

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 sie 2007, 15:45

Yukasz pisze:O czym on mówi Question Chodzi o zwykłe transfery czy jakąś tajemniczą opcję o której nie wiem
normalnie możesz dokonać 1 darmowego transferu - każdy kolejny kosztuje 4 pkt.

wild card - 1 raz w sezonie możesz zmienić tyle zawodników ile chcesz, bez straty pkt. Aby to wykorzystać, trzeba po dokonaniu zmian kliknąć w 'wild card' [czy tez 'use wild card' - nie pamietam dokładnie] zamiast w potwierdzenie trasnferów.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2007, 15:46 przez fieldy, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”