Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 14 sie 2007, 3:20

Czyli w Hiszpanii tylko atak przyczynia się do mistrzostwa, a obrona jest nieważna? Łypiący
Wyjaśnij mi jak to możliwe że w Hiszpanii bez obrony wygrywa się mecze bo nie mogę tego zrozumieć co miałeś na myśli. W Hiszpanii nie ma dobrych a nawet lepszych obrońców ?
Niemal te same cytaty...Po pierwsze Hiszpania lepszych obronców? gdzie kiedy w jakiej dyscyplinie?:D

PO drugie nie napisałem, ze tam moga grac sami szmaciarze, napisałem ze nie musza byc fantastyczni, obrona Realu w tamtym sezonie popełniła mnóstwo mnóstwo klopsów, Cannavaro krytykowany przez prawie wszystkich, a mimo to maja mistrza, wiec stwierdziłem jedynie fakt.
Z tego co napisał fieldy wynika, że ilość strzelonych bramek przemawia jednak za stoperami Arsenalu.
Ty mówisz człowieku powaznie? to ze strzelili wiecej goli to co to oznacza? jakie to ma znaczenie dlatego czy sa lepsza para obronców czy nie?
Chcesz statystyk, zagladnij do liczby straconych goli. Reszty mi sie szukac nie chce.
Raczej bardziej ustabilizowaną obronę. Nie przypominam sobie aby któryś z pomocników United musiał występować na pozycji stopera, w Arsenalu taka sytuacja miała niestety miejsce...
i to co mówiłem, wczesniej sami podajecie argumenty na to ze para toure-gallas jest gorsza od rio-vida, bo jak moze byc lepsza, skoro rzadko ze soba grali, nie sa zgrani, nie rozumieje sie bez słow, to odrazu po waszych wpisach to widac;]
w tym momencie oceniam przydatnosć tych graczy w ataku. Nie jest to oczywiście najważniejsze przy ocenie obrońcy, ale jak napisałem - nie chce mi się teraz przeglądać meczów z minionego sezonu, aby znaleźć która para stoperów czesciej kończyła mecz bez straconej bramki - jak ci sie chce to szukaj. Ja takimi statystykami nie dysponuje, wiec ich nie podaje. Może później.
Obrona a juz srodkowy jest od tego zeby bronic, bronic i jeszcze raz bronic, wole miec obronce swietnego i zeby mis trzelił 0 goli, niz typa co mis trzeli 10 a w obronie odstawia kaszane. Przydatonosc obronców ocenia sie jedynie od ich postawy w obronie, gol to tylko bonus, nic dodatkowego nie wpływajacego na ocena obrony.
w tym momencie oceniam przydatnosć tych graczy w ataku. Nie jest to oczywiście najważniejsze przy ocenie obrońcy, ale jak napisałem - nie chce mi się teraz przeglądać meczów z minionego sezonu, aby znaleźć która para stoperów czesciej kończyła mecz bez straconej bramki - jak ci sie chce to szukaj. Ja takimi statystykami nie dysponuje, wiec ich nie podaje. Może później.
to co napisałem wczesniej do kolegi wyzej;] jak moga byc lepsi skoro razem nie grali czesto? widziałes wogole jak rio z vida sa zgrani? oni tam bez spojrzenia nawet na siebie wiedza maja zrobic i wiedza co jeden zrobi a co drugi.

Wróć do „Anglia”