AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 320

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
18%
Antonio Conte
2
12%
Massimiliano Allegri
5
29%
Gian Piero Ventura
4
24%
Fatih Terim
2
12%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 sie 2007, 17:31

Twoja odpowiedź mnie usatysfakcjonowała. Pato ma niewinną buźkę i niech taka pozostanie bo pewnie po spotkaniu z Tobą uległa by zmianie :P Całe szczęście że Galliani i Leonardo będą go trzymać krótko :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 sie 2007, 17:33

ewaacm pisze:Alexandre - bardzo dostojnie (no i to moje ulubione imię - w każdym języku).

Zaza tak Ci kazał na siebie mówić :smile2: :P

Ciekawa sprawa z tym buntem fanów. Ciekawe co na to zarząd, czy wogóle zareaguje. A w przypadku kolejnych transferów to fani będą mogli powiedzieć, że kogoś sprowadzili :lol:

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 06 sie 2007, 17:43

Łukasz_ pisze:Twoja odpowiedź mnie usatysfakcjonowała.
Cieszę się bardzo, że tak łatwo można Cię usatysfakcjonować :P
Łukasz_ pisze:Pato ma niewinną buźkę i niech taka pozostanie bo pewnie po spotkaniu z Tobą uległa by zmianie :P Całe szczęście że Galliani i Leonardo będą go trzymać krótko :D
Ale mi tu pojechałeś :P zaraz zaczną niektórzy snuć jakieś domysły :P
Łukasz_ pisze:Zaza tak Ci kazał na siebie mówić
Do Zazy mówię Karolku :P

PS. Koniec OT :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 sie 2007, 10:57

Widze cisza w temacie :wink:

Dzisiaj Rossoneri rozegrają kolejny sparingowy mecz przed rozpoczęciem sezonu.Tym razem pojechali do Hiszpani gdzie zmierzą sie z drużyną Betisu.Carlo zabrał taką kadre:
Dida, Fiori, Storari, Cafu, Oddo, Nesta, Bonera, Simic, Kaladze, Favalli, Jankulovski, Serginho, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Pirlo, Gourcuff, Seedorf, Kakà, Aubameyang i Gilardino. Natomiast odrazu Trener Milanu na konrefencji podał skład w jakim zagrają:
Dida - Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kaka ;Gilardino
Czyli skład w moim odczuciu najmocniejszy w tej chwili na kadre jaką mamy do dyspozycji.
Zobaczymy co pokażą...oprócz tego meczu został Rossonerim mecz z Juve i turniej "wielkiej trójki" :wink: .Więc powoli powinni chłopaki zaczynać pokazywać dobrą gre bo do rozpoczęcia ligi zostały 2 tygodnie :wink:

4fan_player
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 4fan_player » 09 sie 2007, 12:54

a ja sie wypowiem :D moze nie na aktualny temat ale chce podkreslic ze dla mnie choc jestem kibicem Juve to Milan to Wielki klub i bardzo ich szanuje oraz kibicow ktorzy moim zdaniem sa o niebo lepsi nic Ci z drugiej druzyny z Mediolanu :)

pozdro

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 12 sie 2007, 17:59

Może to was zainteresuje drodzy Milaniści :P
Edmílson ma jeszcze rok ważnego kontraktu z Barçą (wygasa 30 czerwca 2008r.), ale niedawno nabawił się kontuzji kolana i musiał zostać operowany. Wówczas o mało nie stał się piłkarzem Rossonerich. "Z Milanem miałem uzgodnione niemal wszystko, łącznie z okresem trwania kontraktu. Zdecydowaliśmy się na dwuletnie porozumienie. Sprawa płacy także była praktycznie zamknięta. Brakował tylko, aby Milan porozmawiał z Barçą. W każdym razie nie mogłem dołączyć do tak wielkiej organizacji w takim stanie fizycznym. Byłoby to wielce nie porządku nie tylko wobec Milanu, ale także wobec mnie samego. Nie mogłem powiedzieć Leonardo, który był i nadal jest moim wielkim przyjacielem zawsze będącym ze mną szczerym, który był w doskonałej formie: "Jadę zrobić artroskopię, nie wiem jak długo nie będę mógł grać. Jeśli chcesz, przejdę, ale nie rozegram nawet 10 spotkań. Jutro, w listopadzie, w grudniu... Nie wiem jak długo mogę wytrzymać bez operacji", powiedziałem Leonardo

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 13 sie 2007, 20:09

po wczorajszej(chyba :P ) wypowiedzi Edmilsona przyszlo mi na rozmyslanie i doszedlem do wnioskow, ktorymi chce sie podzielic, choc zdaja sie one juz chyba oczywiste :wink: ...po pierwsze nie ufaj Gallinaniemu!! :twisted: ...wiadomo Edmilson może też grać na stopera ale był raczej "nakręcany" jako pomocnik i jak tu wierzyć Łysemu który mowi , że nie kupimy pomocnika...drugi mój wniosek jest jednak bardziej bolący i nie przedstawia wszystkiego kolorowo...nigdy nie byłem zwolennikiem przeprowadzania masy transferów i zmieniania pół druzyny co sezon, ale zawsze wychodziłem z założenia, że co lato trzeba wzmocnic się 2-3 zawodnikami...mniejsza juz teraz oto , że Milan tego nie robi, tylko co innego mi przyszło na myśl, a mianowicie to, że zawsze COŚ stoi na przeszkodzie wielu transkacji np.:
-Suazo woli Inter bo obiecał Morattiemu
-Edmilson bo kontuzja
-Abidal bo woli Barcelone(sam to powiedział :!: _
-Ibrahimović bo za późno i już podopisał z Interem...
nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale czasami wydaje mi sie ze zarzad totalnie nie ma pomysłu na solidne wzmocnienie zespołu...co prawda potrafi też zaskoczyć,jak choćby Pato,, ale ten i tak będzie gral dopiwero w styuczniu wiec znow cos na przeszkodzie...przynzam szczerze ze czesto to wszytsko o czym tu pisze strasznie mnie irytuje, ale i tak darze zarzad zaufaniem, bo przeciez bez niego nie byloby 5 pucharow mistrzow :twisted: :twisted:

FORZA MILAN

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 sie 2007, 21:28

mariuszmilan pisze:Ibrahimović bo za późno i już podopisał z Interem...

co Ty Mariusz, jakie za pozno? Wiadomo czemu wybral Inter. Tam dostal poprostu wiecej kasy

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 sie 2007, 21:31

Nie zgadzam się. On marzył o grze w Interze od dzieciństwa :lol:

Przypulg
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przypulg » 13 sie 2007, 23:53

Należy ufać Galianiemu i Berlusconiemu bo wiedzą co robią i nigdy z Milanu nie zrobią finansowego posmiewiska. Jak sie komuś nie podoba to niech zostanie kibicem Interu.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 14 sie 2007, 7:51

dobra z Ibrahimoviciem to moze byl zly przyklad, ale tamta sytuacja utkwila mi w pamieci :P
Jak sie komuś nie podoba to niech zostanie kibicem Interu.
nie bluźnij proszę :wink:

i tak apropo dziś Trofeo TIM które bronimy z zeszłego roku :twisted: transmisja w Canale 5(157 kanał na Cyfrze+)

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 sie 2007, 9:06

Przypulg pisze:Należy ufać Galianiemu i Berlusconiemu bo wiedzą co robią i nigdy z Milanu nie zrobią finansowego posmiewiska. Jak sie komuś nie podoba to niech zostanie kibicem Interu.

finansowego pośmiewiska może nie, ale czemu nie wspominasz o pośmiewiskach korupcyjnych ? to jak najbardziej zafundowali. Więc daruj sobie kolego takie teksty bo nie mam zamiaru obrażać kilku szanowanych tu przeze mnie Milanist(ek)ów.

Łukasz_ pisze:Nie zgadzam się. On marzył o grze w Interze od dzieciństwa

Tak jak Ronaldo o Milanie :lol:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 14 sie 2007, 12:52

Witam po przerwie :D .Moze orientuje sie ktos czy Trofeo Tim dzisiaj bedzie relacjonowane na Rai :?:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 sie 2007, 15:17

Ja z tym samym pytaniem co Myhalek.

Każdy przecież wie że Ronaldo marzył o grze w Milanie, jak jeszcze był dzieckiem w Brazylii to wszystkie znaki na niebie na to wskazywały :P

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 sie 2007, 15:23

Bedzie.W pasmie niekodowanym :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”