Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 647

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2442
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2007, 22:55

Też mi sięwydawało, że ma taką klauzulę :badziewie:

To by było bez sensu. Nie mielibyśmy żadnego typowego killera poza van Nistelrooyem i mam nadzieję, że Schuster to widzi. Spodziewam sioę, że Soldado zagra w jutrzejszym meczu.
peepe pisze:Moze szykowane jest miejsce na kogos nowego?
Szykowane jest miejsce żeby Bestia mógł więcej grać :p

vakabayashi - Co transfer Cicinho ma do transferu Robbena? Jak Chelsea chce koniecznie kupić Alvesa to go kupi niezależnie od woli Cyca. Stać ich na to. A nikt nie powiedział, że jak kupią Daniego to puszczą automatycznie Robbena. Stać ich na to. Romciu gra na zwłokę.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 sie 2007, 23:00

Jest oferta Romy za Cicinho 12 mln euro
RealFan pisze:To by było bez sensu
mam nadzieje ze to chory wymysł dziennikarzy hiszpanskich

bo jesli mamy oddać Roberto sprowadzić kogoś to po co było przedłużać z nim kontrakt :?: mam nadzieje ze tak jak mówisz zagra jutro
i spisze sie bardzo dobrze

wole Saviole oddać aniezeli wypozyczac Żołnierza

Realfan: to ma Cicinho do Robbena ze jak pisze hiszpanska prasa Alves do Chelsea - Robben do Realu a Cicinho obnizając cene za Robbena do Sevilli - mnie nie pytaj dlaczego tak pisze fioletowa i marca

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 sie 2007, 23:05

No to sie robi Guti do Angli Soldado na wyprzyczenie co jest bardzo glupim pomyslem. O ile odejscie Gutka przyjol bym z zadowoleniem, bo druga taka okazja sie moze nie trafic jesli to prawda ze koguty daja 8 baniek, o tyle odejscia Roberto bym nie chcial. Mam tez mieszane uczucia do Robbena choc to swietny gracz ale jesli ma sie lamac to nie za taka kase...Florent poszedl za duzo mniejsze pieniadze a on trzyma poziom wysoki i caly czas na dodatek nie jest egoista. Odejscie Cicinho to kolejny glupi pomysl, bo jak Ramos ma grac na prawej obronie tak jak z Sevilla to ["].

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2007, 23:09

vakabayashi pisze:to ma Cicinho do Robbena ze jak pisze hiszpanska prasa Alves do Chelsea - Robben do Realu a Cicinho obnizając cene za Robbena do Sevilli
Tak, czytałem to, ale nie widzę związku. Nieoficjalnie się twierdzi, że Dani jest już piłkarzem Chelsea. Może nawet jutro to potwierdzą, kto wie. Nieważne. Nie uwierzę w żadnym wypadku, że Sevilla uzależnia sprzedaż Alvesa od przyjścia Cicinho :!: Zbyt konkretne były wypowiedzi zawodnika, za bardzo chce odejść i pewnie nawet do strajku lub sądu by się posunął :P Nie ma w kadrze na mecz eliminacji CL. I tak by go sprzedali i tak. I w tym momencie całą magię teorii spiskowej Marci idzie o dupę rozbić.

Toudinho - Wierzysz, że Cicinho grałby na prawej obronie lepiej od Ramosa? :> Na dodatek są jeszcze Salgado i Torres.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2007, 23:16

vakabayashi pisze:wg. Marca to trójstronna operacja Dani w Chelsea, cicinho w Sevilli, Robben w Realu
:shock:
O nieźle. Chciałbym to zobaczyć :P Już sobie wyobrażam takie negocjacje :lol:

Pedja: Del Nido! Pomóż mi!
Del Nido: Dobra, ale Ty wiesz, że to będzie drogo kosztowało :>
Pedja: Dobra dobra. Oddamy Wam Superpuchar Hiszpanii jak puścicie Alvesa do Chelsea. W przeciwnym razie Żoze nie da nam Robbena a przydałby nam się.
Del Nido: Zaczekaj moment. Niech no sobie to wszystko policzę. 30 mln z groszami od Czerwonego Romka... Superpuchar Hiszpanii... nic z tego Pedja. To za mało. Dorzuć Cicinho i będzie git.
Pedja: Dobra! : D

Tak bardziej na serio to nie sądzę, aby Cicinho odegrał tutaj kluczową rolę. Alves pójdzie do Chelsea a Robben do Realu. Kwestia tylko kiedy i za ile.

No a przede wszystkim nie róbcie sobie jaj i nie sprzedawajcie Gutka :!:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 sie 2007, 23:16

Toudinho pisze:Florent poszedl za duzo mniejsze pieniadze a on trzyma poziom wysoki i caly czas na dodatek nie jest egoista
Florenta ,szkoda mógłbyć lepszym rozwiązaniem niz Arjen dla nas

RealFan nie wiem moze Chelsea postawiłą ultimatum Realowi ze macie zaoferować Cici do Sevili :lol: moze tak graja jak my z Ajaxem :wink:

a moze jakis pijany dziennikarz Marci dziś usłyszał dwie głupie plotki od równie pijanego członka zarządu Realu (o Cicinho i o Soldado)
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, 23:23 przez vakabayashi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2007, 23:21

Mentor pisze:No a przede wszystkim nie róbcie sobie jaj i nie sprzedawajcie Gutka
Kieruje Tobą, to że będzie nam jeszcze potrzebny, czy to że nie będzie w Realu kozła ofiarnego kibiców rywala jakimi w Barcelonie są VV i Oleguer? :>
vakabayashi pisze:RealFan nie wiem moze Chelsea postawiłą ultimatum Realowi ze macie zaoferować Cici do Sevili moze tak graja jak my z Ajaxem
Tak to by było na tyle głupie, że nie jestem skłonny w to uwierzyć. Czekaj pójdę po litrowe piwo. Może pomoże :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2007, 23:28

RealFan pisze:Kieruje Tobą, to że będzie nam jeszcze potrzebny, czy to że nie będzie w Realu kozła ofiarnego kibiców rywala jakimi w Barcelonie są VV i Oleguer?
To pierwsze. Poważnie. Tak sobie pomyślałem, że jak odejdzie Guti to kogo będziecie mieli w pomocy? Ja wiem, ze Sneijder to pewniak, ale ktoś na ławce jest potrzebny a Guti bądź co bądź jest chyba lepszy od dzieciaków z Castilli.

Poza tym wszystkie Marie to fajne chłopy.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 14 sie 2007, 23:34

Mentor pisze:Ja wiem, ze Sneijder to pewniak,
kurde no nie wiem czy taki pewniak :roll:

nie wiem jak bedzie ustwiał druzyne Schuster ale jakoś cieżko mi sobie wyobrazić ze odeśle na ławke Gutiego :think:

gdby Kaka przyszedł jasne Guti nie ma szans i siedzi ale Sneijder - nie wiem, wydaje mi sie ze to Wesley musi walczyć o miejsce które dla Gutiego wydaje sie pewne
Mentor pisze:Poza tym wszystkie Marie to fajne chłopy.
:D jan maria, jose maria kto jeszcze :?:
RealFan pisze:Może pomoże
zawsze pomaga :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2007, 23:39

Trudno się tak naprawdę spodziewać, żeby Schuster łatwo zgodził się na jego transfer. Tottenham musiałby złożć bardzo atrakcyjną ofertę to wtedy kto wie, ale przy 8 mln tematu nie będzie na bank. Zapewne Niemiec powie, że Guti będzie solidnym rezerwowym i przyda się drużynie. Także ze względu na jego doświadczenie, bo zarząd w przypadku wielu transferów próbuje zrobić z Realu przedszkole. Takiemu wrażeniu trudno się oprzeć. Stajemy się drugim Arsenalem :P Są gracze doświadczeni, ale jest wielu młodych. Guti do pierwszego składu za bardzo się nie nadaje. Może być tylko solidnym zmiennikiem, wchodzić na podmęczonego rywala. Wtedy gra najlepiej, bo ma więcej swobody niż w normalnych okolicznościach, gdy gra od początku. Transfer myśle, że jest możliwy. Real nawet próbował Marię włożyć rok temu do Atletico, żeby tylko ci anulowali transfer Jurado. Tamtej szopki z Siemensem i odkręcania nigdy nie zapomnę :lol: Warunkiem jest jednak bardzo atrakcyjna oferta, a tu pojawiają się wątpliwości, czy Tottenham jest gotów taką złożyć. Dlatergo Guti pewnie zostanie, choć nawet gdyby odszedł to wielkiego dramatyzowania by chyba nie było, bo jest mogący grać na tej pozycji Baptista. Wiadomo jednak jaką sympatią Guti cieszy się u większości kibiców na Bernabeu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2007, 23:39

vakabayashi pisze:kurde no nie wiem czy taki pewniak
Nie wierzę, że Real Madryt mając słabą pomoc ściąga Sneijdera za 27 mln na ławkę rezerwowych. Poza tym nie ma takiej konkurencji, aby miał z kim walczyć o skład. Gutek jest fajny, ale nie zawsze kopie piłkę tak jak należy. Wesley robi to częściej więc raczej to on będzie tym pierwszym IMO.
vakabayashi pisze:jan maria, jose maria kto jeszcze
Jarzyna ma chyba Maria na piąte :think:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 sie 2007, 23:41

vakabayashi - Guti jest przyzwyczajony do roli rezerwowego po obecności w drużynie Zidana. Teraz trochę pomarzył i wróci szara rzeczywistość i codzienna rola Gutiego :P

EDIT:

Vianuch - To wszystko już zostało napisane. A już myśłem, że wymyślisz coś twórczego :(
Ostatnio zmieniony 15 sie 2007, 0:59 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 sie 2007, 0:57

RealFan pisze:Proste pytanie zatem. Kiedy ostatnio można było powiedzieć z czystym sumieniem zdanie: Guti jest w dobrej formie?

Chyba nie od dzis wiadomo, że Maria to piłkarz, który dziś gra pięknie a jutro w piłke nie umie trafic. Wydaje mi się, że wchodząc z ławki gra lepiej niż gdy gra od początku i chyba taka będzie jego rola. Nie po to kupowali Wesleya za 27 mln, żeby to on grzał ławę.

Sorry RealFan, że nie sprostałem Twoim oczekiwaniom. :oops:

Awatar użytkownika
jezzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jezzo » 15 sie 2007, 19:00

Pamiętajcie, że w związku z kiepską formą napastników, zawsze możemy zagrać bardziej defensywnie (4-5-1 z dwoma pivotami) lub ofensywnie (4-3-3). W tej drugiej opcji oprócz pivota, czyli Diarry wyjdzie dwóch ofensywnych pomocników (Guti, Sneijder), a napad będą tworzyć dwaj quasi skrzydłowi (Robinho, Drenthe) z jednym wysuniętym napastnikiem. Żywcem skopiowane od Barcy :)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 15 sie 2007, 20:03

jezzo pisze:a napad będą tworzyć dwaj quasi skrzydłowi (Robinho, Drenthe)
:lol: :zgon: Tak, bo Drenthe zostal kupiony po to, zeby grac na ataku :ok:

W sumie jesli bedzie grac tym calym rombem, to i Guti i Sneijder moga zagrac razem. Skrzydlowych jako takich nie ma, jest mediapunta. MOgliby sie wymieniac pozycjami. Jak dla mnie to Guti niech gra :lol: oprocz jednego dzieki niemu wygranemu meczu , przegracie nastepne 3 . Mi to pasuje :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”