Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 648

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 15 sie 2007, 20:44

Jak dla mnie to Guti niech gra Laughing oprocz jednego dzieki niemu wygranemu meczu , przegracie nastepne 3 . Mi to pasuje Razz
Przez Gutiego Real meczy nie przegrywa, moze je co najwyzej remisowac. Marian przeciez nie jest graczem linii defensywnej, oddajacym pilke przeciwnikowi. On przeciez "tylko" rozpieprza caly potencjal ofensywny Realu :lol: [/quote]

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 sie 2007, 20:49

jezzo Drenthe najprawdopodobniej będzie grał na obronie!
Swoją drogą nie mamy żadnego prawdziwego skrzydłowego i nie wiem jak to będzie wyglądało. Jeśli kupią Robbena to lewe skrzydło będzie ładnie obstawione [Drenthe i Robben], ale na prawej kto? Robinho najprawdopodobniej. A jakoś nie wydaje mi się, że jest to jego ulubiona pozycja. A już wole nie myślec jak Robben złapie kontuzje - okazem zdrowia to on nie jest.

A tymczasem dziś mecz o kolejne ważne trofeum - Trofeo Ramón de Carranza. Dlaczego sie nikt nie wypowiada! 22 półfinał z Betisem, a tu zero dyskusji. A tak na serio to mnie najbardziej interesuje, czy zagra RvN od pierwszej minuty i jak sie zaprezentuje. Co prawda ciężko coś zdziałac, jesli za jego plecami byc może będą grac takie potęgi jak De la Red,Gago, Adrian i Granero, ale przynajmniej rozegra 1 spara przed meczem z Sevillą i chyba to jest najważniejsze.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sie 2007, 21:21

Vianuch pisze:czy zagra RvN od pierwszej minuty
nie wiem ale wydaje mi sie ze nie, raczej RVN szykowany jest na Seville
Vianuch pisze: De la Red,Gago, Adrian i Granero,
oni dziś chyba nie zagrają, jedynie Gago

hiszpanska prasa pisze ze minuty dostaną dziś i Drenthe i Sneijder i ze pograją troche - logiczne bo obaj mają od pierwsze grać rewanż z Sevilla

AS wykombinował coś takiego (Diarra odpoczywa chyba dziś)

Casillias-Drenthe-Cannavaro-Pepe-Ramos-Gago-Sneijder-Guti-Robinho-Raul-Saviola

1-4-1-3-2 :?: nam z tego wychodzi, nie jestem ekspertem od taktyki ale tak mi sie to jakoś układa - Robinho na prawej Guti na lewej Snejider w środku - o takim składzie pisał dziś AS
Berik pisze:Tak, bo Drenthe zostal kupiony po to, zeby grac na ataku
tak naprawde to Drenthe nie jest obrońcą, a ofensywnym pomocnikem takim młodszym Robbenem. Jego pozycja lewoskrzydłowy ale moze też grać w ustawieniu 4-3-3 lewego fałszywego napastnika o ile sie nie myle

EDIT: jest już oficjalny skład na dziś:

Casillas, Míchel Salgado, Pepe, Cannavaro, Torres, Gago, Sneijder, Drenthe, Balboa, Raúl y Van Nistelrooy

dziwny szczególnie w obronie Salgado-Torres a Drenthe lewe skrzydło
Ramos - miał jakieś zatrucie no i myliłem sie co do RVN - oby sie nie odnowiła mu kontuzja :?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 sie 2007, 23:48

90 +1: Haha! Dudek wchodzi za Casillasa na konkurs rzutów karnych! Komentator hiszpański nazwał tą zmianę "kuriozalną
looooll

91 +2: Gol dla Betisu. Dudek sobie nie pobroni karnych. Gola strzelił Caffa.
loooooooll 2

Źródło / fioletowe

kurna NołKoments :idea:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 sie 2007, 23:58

:lol:

Dudek wszedł na minute i stracił bramkę :brawo: Szkoda gadac po prostu. Wątpie, aby były to jeszcze eksperymenty Schustera, po prostu gramy SŁABIUTKO. Z ciekawych rzeczy, to zadebiutowali nie tylko Drenthe i Sneijder ale również Metzelder :wink:

W zasadzie to z dwojga złego wole, żeby kryzys Real miał w lecie, niż w sezonie ;) Tylko niech on sie do soboty skończy :pray:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2007, 0:57

Abstrahując od meczu pragnę podzielić się moim spostrzeżeniem. Wygląda mi na to, że aktualna strategia marketingowa klubu zakłada podobicie Hollywood. W klubie stworzono doskonałe warunki do nakręcenia sequelu Alien vs. Predator.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

W takim układzie 30 mln za Pepe nabiera zupełnie innego wymiaru.

casper89
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: casper89 » 16 sie 2007, 1:31

a tu masz odpowiedz skąd barca miała hajs na Henry'ego, koniu w Hoolywoodzie fuchę dorwał.

http://c5.wrzuta.pl/wi12150/b6c07310002 ... FIFXp&ft=f

berik już wiem dlaczego lubisz barce i star wars :P :wink:

A tak popularny to nawet beks nie był, żeby swoją rasę psów wymyślić ......
ach te lay"sy :roll:

http://desmadresydesbarres.no-ip.org/im ... ldinho.JPG
Ostatnio zmieniony 16 sie 2007, 1:46 przez casper89, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 sie 2007, 2:09

Mentor pisze:Abstrahując od meczu pragnę podzielić się moim spostrzeżeniem. Wygląda mi na to, że aktualna strategia marketingowa klubu zakłada podobicie Hollywood. W klubie stworzono doskonałe warunki do nakręcenia sequelu Alien vs. Predator.

W takim układzie 30 mln za Pepe nabiera zupełnie innego wymiaru.
Ja slyszalem natomiast ze Barca podiela kolejna akcje, ktora jak by to inaczej byc moglo pomaga swiatu, tym razem zwierzat, jak wiemy biale goryle sa na wyginieciu, wiec Mes que un club podjol bardzo powazne kroki by ocalic populacje bialych goryli. Oto dowod

Obrazek :lol:

Zeby nie bylo OT to Drenthe zagral calkiem calkiem, ale Dudek dal zmiane zycia :lol:

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 sie 2007, 7:32

Dudek pozamiatal [*]. Jeden wniosek dla Schustera powinien pozostac po meczach sparingowych: niech na rzuty wolne wpuszcza Ikera

SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 16 sie 2007, 10:19

Mentor - chciales byc zabawny, a wyszlo jak zwykle? :P

Dudek bogiem - tylko on potrafi straic bramke minute po wejsciu z lawki ;D

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 sie 2007, 11:47

Ciekawe jak on teraz pokaże się na treningu Realu... Wyobrażam sobie co działo się w szatni...Szkoda chłopa-ale jemu kariery w Madrycie się zachciało no więc ją ma. Zamiast przejść do jakiegoś średniaka zaczyna robić z siebie błazna. Eh szkoda gadać. I jeszcze ten jego tragiczny blog który prowadzi jak jakaś Ania z Zielonego Wzgórza. Może pisarzem zostanie? Brak słów...

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 16 sie 2007, 11:59

zacznijmy od tego że Dudek w Madrycie będzie tylko zmiennikiem.Wystapi góra w jednym meczu LM (chyba że Casillas nabawi się kontuzji czy dostanie czerwoną kartkę) w paru PD i być może troszkę więcej sobie pogra w Pucharze Króla. Na pewno Dudek nie zagra więcej spotkań niż w Liverpoolu to chyba każdy wie. Związku z tym nie rozumiem tej paniki że puścił taką bramkę z Betisem czy PSV. Gorzej by było gdyby takie bramki puszczał Casilla a że Dudek przecież i tak nie będzie grał w kluczowych spotkaniach ;)

robson10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 16 sie 2007, 12:40

Wie ktoś o której dzisiaj na RM TV pokazują mecz Realu z Cadiz?

Awatar użytkownika
Feniks
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 16 sie 2007, 12:50

Mam pytanie. Czy ktoś uważa, że Casillas obroniłby ten strzał?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2007, 12:58

Trudno to ocenić. Można jednak przypuszczać, że podjąłby taką próbę zamiast kręcenia tyłkiem w miejscu. Nie zakwalifikowałbym tego strzału do gatunku tych absolutnie nie do obrony. Był dobry, ale przy doskonałej interwencji byłby do wyjęcia moim zdaniem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”