Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 16 sie 2007, 13:12
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmazyn » 16 sie 2007, 13:37
Karmazyn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rav_master » 16 sie 2007, 14:07
Rav_master

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 sie 2007, 14:42
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robson10 » 16 sie 2007, 14:56
robson10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 sie 2007, 15:01
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 16 sie 2007, 15:06
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sie 2007, 15:20
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 sie 2007, 18:08
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 sie 2007, 20:57
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sie 2007, 21:51
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 sie 2007, 21:54
peepe pisze:Ja niestety zobaczylem wynik przez przypadek i stracilem przyjemnosc ogladania meczu ;/
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmazyn » 16 sie 2007, 23:11
Gol typowy a'la Ruud, dosłownie z metra głową do pustej bramki, przedłuzył strzał bodajze MetzelderaVianuch pisze:peepe pisze:Ja niestety zobaczylem wynik przez przypadek i stracilem przyjemnosc ogladania meczu ;/
Nie czaje. Real wygrał 3-1 a Ty niezadowolony. Van Nisterloy już strzela i to mnie najbardziej cieszy. Co do meczu nie bede sie wypowiadał, bo go nie widziałem. Chyba jest postęp w każdym razie, przynajmniej takie wrażenie daje wynikDudek stał w bramce i znów puścił bramkę.
Karmazyn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 17 sie 2007, 1:07
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 sie 2007, 2:08
Jeśli mecz z Sevillą potraktujemy jako mecz o punkty to odpowiedź może być tylko jedna. TakGeorge Jung pisze:popełnia je w meczach o punkty?
Z gry sprowadzonego za 30 mln zawodnika, który 'kopie się w czoło' zamiast grać w piłkę na przyzwoitym poziomie?George Jung pisze:z czego ta radośc w ogóle ? bom ciekaw Very Happy
Pamiętam to wszystko i pamiętam też wiele innych sytuacji z udziałem Puyola, Marqueza czy Thurama. Różnica między nimi a Pepe jest póki co właśnie taka, że podczas dotychczasowej gry w swoim klubie zrobili dużo więcej dobrego niż złego czego nie można powiedzieć o PepeGeorge Jung pisze:pamietacie jak rok temu Puerta w superpucharze urzadzał sobie slalom a za tyczki miał obrońców Barcy? to był dla mnie większy obciach .
pamietacie siatke założona Puyolowi przez Pato?
pamietacie Drogbe ośmieszajacego Marqueza?
pamietacie Marqueza podajacego piłki przeciwnkom?
pamietacie Thurama asystującego przy bramce RvN?
Pomijając już tę nieszczęsną Sevillę gotów jestem przygotować dla Pepe czystą kartę. Tabula rasaGeorge Jung pisze:widzę też błędy Pepe ale na litośc boską błędy Pepe nijak maja się do błędów superhiperitd obrońców Barcy gdyż popełnia je w meczach o nic
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio