Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 139

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 21 sie 2007, 18:13

maciek_88 pisze:Nie rozumiem za bardzo czerwonych wstawek i numerów, bo takie podobno mają byc.
Krwawa jatka się szykuje, rzeź przeciwników, stąd ten czerwony kolor. Serie A bój się , nadchodzimy... a raczej powracamy!!!!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 sie 2007, 21:19

Budzimy sie z letargu trakto... pfff Juventini :P

Pierwsze debiutanckie 45min w sezonie 2007/08 za wami, jak narazie wyglada to dosc przecietnie, zeby nie napisac dosadniej - slabiutko :!: Sparingi sparingami ...

Na dobra sprawe Juve nie stworzyly a raczej nie zagrozilo niczym z gry, gra jakby sie nie klei, taki letarg prezentowany na tle przecietna\iaka ligi, jedyne zagrozenia z strony Juve to stale fragmenty - i sa one konkretne :!: Po krotkim rozegraniu rogu i pozniejszym dosrodkowaniu bramke zdobyl Trezegol, pozniej z 26m groznie uderzal Del Piero ale z gry to pustynia

Niezbyt dobrze wyglada rowniez formacja defensywa, trudno cokolwiek wyrokowac jezeli chodzi o miejsce Juve w tym sezonie, bo moze to pojsc w rozne kierunki, napewno przed nimi duzo, a wrecz bardzo duzo pracy :!:

Ale w sumie mnie taki Juve pasuje :P Z drugiej strony czego oczekiwac od beniaminka SerieA :think: :>
Ostatnio zmieniony 25 sie 2007, 21:20 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 25 sie 2007, 21:20

po 45 minutach BENIAMINEK (jak to brzmi :D ) z Turynu prowadzi 1-0 po bramce Trezegola.

Przewagę mamy cały czas. Naprawdę nie jest źle. Bramka to wyuczony schemat od początku do końca, ale jakby nie patrzeć ładna była. David mógł wcześniej też strzelić bramę praktycznie miał przed sobą tylko Amelie ale wlutował prosto mu w nogi :( Ustawienie jest co najmniej dziwne. Nocerino na skrzydle?? to nie jego pozycja widać że grę ciągnął tam Hasan a Włoch zbiegał do środka bo tam czuje się lepiej.

Strasznie cieszy mnie ta ławka rezerwowych bo jakby nie patrzeć jest mocna . Ciekawe czy Camor wejdzie bo na pewno by dodał nam trochę gazu. Może później zobaczymy Vincenzo lub Palladinho.

No i jeszcze ten strzał Giorgio przywalił tak że mógłby domy burzyć :D :D

A koszulki naprawdę nie są złe. Jednak Logo Ferrari wyglądało by lepiej :D :D (w końcu to też Fiat Group)

p.s. przez pewien klub z Londynu mój kupon poszedł się dymać;/

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 sie 2007, 21:25

Juve nie gra tak źle. Livorno praktycznie nie stworzyło żadnej groźnej sytuacji , wszystko kończy się na stoperach Juventusu. Gorzej w ataku , dośrodkowanie 'na aferę' to jedyny sposób na grę , nie układa się atak pozycyjny. Średni występ Almirona , największe zagrożenie po wrzutkach Brazzo. Gol po ładnym uderzeniu Trezegola , kilka chwil później mogło być 2:0 , ale świetna interwencja Amelii. Strzelał bodajże Alex z rzutu wolnego.
Myślę , że w drugiej połowie Juve będzie kontrolować grę i dowiezie 1:0 do końca

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 sie 2007, 22:11

Ta druga polowa gorsza od pierwszej, w sumie juz nieogladam 2:0 i chyba nic sie nie wydarzy a mecz ogolnie przecietny :!:

I jak tu nie wierzyc w zlosliwa teorie dziejow - wraca Juve do serieA i na dzien dobry ma karny z kapelusza :smile2: - to juz bardziej karny dla livorno sie nalezal

Zwyciestwo niby okazale ale po tym co zaprezentowali zbyt optymistycznie podchodzic nie mozna - ciezko widze ich w emczu z Cagliari gdzie nie gra im sie zbyt dorbze

edit
4:0 :shock: Livorno peklo - wynik zludny -

edit
5:0 :zgon: Livorno na lezaco - Treze hattrick - klub 100 coraz blizej -

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2007, 22:16

czeher pisze:2:0 i chyba nic sie nie wydarzy

Masz cos jeszcze do powiedzienia ? 8)

czeher pisze:4:0 Livorno peklo

Do widzenia

Widzialem niestety tylko pierwsza polowe :? Jak na pierwszy mecz to bardzo ładne, wynik i gra ... potrzeba jeszcze paru meczow :) do Zgrania.

O i 5:0 prosze bardzo :!:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 sie 2007, 22:21

Ale dupa , gra średnia a wynik wręcz hokejowy [*] . Obrona Livorno w końcówce woła o pomstę do nieba. A Iaquinta zdobył chyba swoje dwie najłatwiejsze bramki w karierze :P .
Mimo to skuteczność zasługuje na medal , a Trezegol to klasa sama dla siebie.
Mecz szczerze mówiąc do końcówki średni , gdzieś koło 60m. zasypiałem i dopiero karny z dupy mnie obudził.

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 25 sie 2007, 22:23

czeher pisze:I jak tu nie wierzyc w zlosliwa teorie dziejow - wraca Juve do serieA i na dzien dobry ma karny z kapelusza Smile2

Ale co ma jedna bramka przy pięciu zdobytych przez Juve?? :D

2 połowa to już Livorno na kolanach. Skończyło się na 5-1 a gol Livorno naprawdę ładny. Facet przywalił z 20 metrów Gigi bez szans.

Vincenzo I. - 35 min na boisku 2 gole 1 asysta

Sawyer pisze:potrzeba jeszcze paru meczow Smile do Zgrania.

i wówczas będzie dobrze. Niech tylko nasze nowe nabytki sie wczują i np. taki Hasan będzie pięknie Hasa(ł)(n) po skrzydle :D

ktoś wie gdzie mecz pucharowy z Parma będzie leciał??

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2007, 22:23

Diamen23 pisze:Ale dupa , gra średnia a wynik wręcz hokejowy [*] . Obrona Livorno w końcówce woła o pomstę do nieba. A Iaquinta zdobył chyba swoje dwie najłatwiejsze bramki w karierze :P .
Mecz szczerze mówiąc do końcówki średni , gdzieś koło 60m. zasypiałem i dopiero karny z dupy mnie obudził.
Ale was ciśnie nie ?? ahhahah fajnie czytać takie posty 8) Nie spodziewaliscie sie 5:1 w pierwszym meczu beniaminka z zespolem Serie A :?: hahaha

Pozdrawiam

Aloha :twisted:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 25 sie 2007, 22:26

Sawyer pisze:
Diamen23 pisze:Ale dupa , gra średnia a wynik wręcz hokejowy [*] . Obrona Livorno w końcówce woła o pomstę do nieba. A Iaquinta zdobył chyba swoje dwie najłatwiejsze bramki w karierze :P .
Ale was ciśnie nie ?? ahhahah fajnie czytać takie posty 8) Nie spodziewaliscie sie 5:1 w pierwszym meczu beniaminka z zespolem Serie A :?: hahaha

Pozdrawiam

Aloha :twisted:
O co ci chodzi :?: Przecież nic takiego nie napisał...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 sie 2007, 22:27

mejgus pisze:Ale co ma jedna bramka przy pięciu zdobytych przez Juve??
wszytsko :!: To byl moment przelomowy - nie podyktowanie karnego na 1:1 dla Livorno (po ew strzeleniu) a podyktownaie dla Juve - reszta byla konsekwencja bo Livorno zalamalo sie na tyle ze dogralo mecz na lezaco :!@:

Sawyer - w glowce ci sie zagotowalo po sledzeniu wyniku 2polowy na livescorze - zreszta fajne rzucasz sady ze gra ladna po obejrzeniu tylko 1polowy

Ciekawe co bediesz pisac za tydizen bo na dizen dzisiejszy trudno wrocyz
Ostatnio zmieniony 25 sie 2007, 22:29 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 sie 2007, 22:28

Oj ciśnie ich ciśnie, Juve wraca w wielkim stylu hehe mam nadzieję, że to nie jest falstart. Z tego co czytałem (mecz na necie tak mi ciął, że wyłączyłem) to gra była średnia... Ale co mi tam...

Czekamy na Wasz mecz, panowie z Medialanu :witam: :P

edit:

arek ahig napisał:
Krwawa jatka się szykuje, rzeź przeciwników, stąd ten czerwony kolor.
prorok jaki czy co? :D
Ostatnio zmieniony 25 sie 2007, 22:34 przez Boromir, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 25 sie 2007, 22:33

Ta Czeher juz sie nie podniecaj. Juve bylo o klase lepsze od Livorno. Komuchy pokazaly tylko cos w pierwszych trzech minutach i w ostatniej.

Wiadomo, ze Twoja niechec do starej damy jest ogromna. Juz sie klociles 2 lata temu przed meczem z Viola o to jaki zespol jest lepszy, a wiadomo kto wygral ;]

czeher pisze:I jak tu nie wierzyc w zlosliwa teorie dziejow - wraca Juve do serieA i na dzien dobry ma karny z kapelusza

Tak Moggi kupil ten mecz.

czeher pisze:Zwyciestwo niby okazale ale po tym co zaprezentowali zbyt optymistycznie podchodzic nie mozna

Oj wiem, ze nie mozna. W koncu Viola bedzie skazana na UEFA CUP :(

UNO DUO TREZEGUET!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 sie 2007, 22:43

Ludzie co wy w ogole piszecie :?: sporo nowych zawodnikow, pierwszy powazny mecz, druzyna nie zgrana wynik 5:1, ale panowie maja "zastrzezenia" rozśmiesza mnie to, ale dobra .... jak kto woli :lol:

Nikt mi humory nie popsuje, liczylem na 1:0 jest 5:1 DO widzenia :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 sie 2007, 22:44

potrzeba ogrania, zgrania, bo naprawde wynik nie odzwierciedla do konca tego, co sie dzialo na boisku. mecz z gatunku tych, o ktorych trzeba zapomniec - zapisac trzy punkty i zapomniec. malo kto mi sie podobal, fajnie ze nedved walczyl, obrona nie miala zbyt wielu okazji, by sie pokazac, a te, w ktorych mogla raczej nic wielkiego nie zrobila. bo przeciez jak mozna przy 1:0 pozwolic oddac strzal rossinie w takiej sytuacji? nocerino to zdecydowanie do srodka, trzeba kogos dynamiczniejszego na skrzydlo. oby mauro zlapal forme. iaquinta wejscie smoka, ale z takim livorno to i zalayeta by je mogl miec. czeher troche przesadza, ale ma tez i swoje racje. perspektywy sa, ale gdybysmy dzis nie grali z livorno, a z zespolem o pol klase lepszym byloby ciezko. kto wie, czy mielibysmy jakies punkty na koncie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”