Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sie 2007, 11:50
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 sie 2007, 12:01
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JcK » 21 sie 2007, 12:04
JcK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2007, 16:22
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 21 sie 2007, 16:53
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 sie 2007, 17:58
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2007, 14:02
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ??? » 22 sie 2007, 15:06
???
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 22 sie 2007, 16:44
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Feniks » 22 sie 2007, 17:49
Wszystkie znaki na niebie i ziemi podają, że Real wyścig wygrał. 12 milionów to dużo, zwłaszcza, że dwa miesiące temu Juventus mówił o "maks" 4-6 mln.Manumef pisze:ymczasem Sąd Arbitrażowy nie przyznał racji Heinze i ten będzie musiał albo pozostać w klubie albo znaleźć sobie nowy, i nie będzie to Liverpool. W kolejce stoją już Real Madryt oraz Lyon, których podobno interesuje pakiet łączony, czyli Heinze + Silvestre. Ciekawa opcja, ale na odejście tych dwóch chyba na ten moment nie możemy sobie pozwolić, gdyż nie mamy odpowiedniego zmiennika dla Evry, a na zakup dobrego defensora juz za późno, a Baines już jest w Evertonie.
Feniks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 22 sie 2007, 22:22
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2007, 23:02
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 sie 2007, 23:12
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2007, 23:40
Podpisuję się pod tymi słowami jak najbardziej. Jestem wdzięczny Heinze za doskonały pierwszy sezon, za włożenie wiele serce w grę dla United, za determinację i upór, ale jest mi przykro i zawiodłem się na 'Argentinie', że nie uszanował kibiców United, chcąc uciekać na Anfield Road. Co jak co, ale pragnąć grać dla Scousers, będąc zawodnikiem MU? Za to stracił u mnie bardzo wiele, a to, że nie podjął walki o pierwszy skład z Evrą jeszcze bardziej obciąża jego konto in minus. Mimo wszystko powodzenia!Cris7 pisze:Szmatami to możecie nazywać kolegów na podwórku. Bo jeśli chodzi o piłkarzy Man United to bym sobie tego nie życzył.
Módlmy się, by się tak nie stałoMorrow pisze:Jak po meczu z Kogutami przeczytam, że znowu nie zagra przez 0,5 roku to powbijam igły w laleczkę voodoo z jego podobizną.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 23 sie 2007, 14:55
ten typek własnie pokazał jakim jest piłkarzem MU, prawidziwy Diabeł nigdy nie odszedłby do Scousersow i to jeszcze z takim uporem... sz... i tyle, nic innego sie nie liczy.Szmatami to możecie nazywać kolegów na podwórku. Bo jeśli chodzi o piłkarzy Man United to bym sobie tego nie życzył.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio