FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 467

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 sie 2007, 20:39

stec sie tego spodziewa :D jak wiadomo - kazdy chce grac w milanie z milosci a kazdy grajacy w hiszpanii gra tam dla kasy - mysl przewodnia wspominanego felietonu

btw - w ramach ciekawostki - prasa hiszpanska za prasa angielska donosi iz MU oferuje barcelonie i realowi swojego pilkarza heinze - chca zrobic wszystko by ten nie przeszedl do liverpoolu. niezle szansa dla realu. barcelona ma juz obsadzona te pozycje ale pilkarz naprawde wart uwagi

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3350

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2007, 20:45

Rafal Nahorny podczas kazdej transmisji meczu MU wspomina o tym ze Gabriel chce do Poolu jednak dzialacze MU za zadne skarby nie chca go tam wytransferowac.
Niedlugo powinno dojsc do jakiegos kompromisu.Czworeczke z ktora biegal Heinze (dobrze kojarze?) dostal Owen co jest pewnym sygnalem.

Awatar użytkownika
ElFilipo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ElFilipo » 22 sie 2007, 13:05

snake pisze:Chyba nikt nie jest w stanie ich zatrzymac.
W poprzednim sezonie też tak mówiono. Sam skład oraz wyniki w sparingach to nie wszystko, czego najlepszym przykładem jest początek sezonu w wykonaniu Manchesteru United.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sie 2007, 13:13

nie trzeba byc geniuszem by widziec ze wzmocnienia mu byly pozornie swietne. obrona dalej taka jaka byla, dalej nie ma srodka ataku i dalej srodkowa pomoc poza scholesem malo kreatywna

wiec co ma piernik do wiatraka?

dla mnie absolutnym faowytem do tytulu jest chelsea. a i liverpool w tym roku nie odpusci. mu musi powotorzyc sezon zycia c.ronaldo by cos ugrac w lidze. nani i anderson beda pewnie swietny ale za czas jakis

Awatar użytkownika
ElFilipo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ElFilipo » 22 sie 2007, 13:28

rkoeman pisze:nie trzeba byc geniuszem by widziec ze wzmocnienia mu byly pozornie swietne. obrona dalej taka jaka byla, dalej nie ma srodka ataku i dalej srodkowa pomoc poza scholesem malo kreatywna

wiec co ma piernik do wiatraka?

dla mnie absolutnym faowytem do tytulu jest chelsea. a i liverpool w tym roku nie odpusci. mu musi powotorzyc sezon zycia c.ronaldo by cos ugrac w lidze. nani i anderson beda pewnie swietny ale za czas jakis
Problem polega na tym, że MU gra dobrze, stwarzają dużo sytuacji, cisną przez cały mecz, praktycznie nie dają przeciwnikowi szans na odgryzienie się. Są natomiast strasznie nieskuteczni. Podobnie może być z Barceloną - co z tego, że mają świetnych zawodników, boski atak, skoro wcale nie jest powiedziane, że Henry, Eto'o czy ktokolwiek inny będzie strzelał dużo bramek? Lub że nie złapie kontuzji, jak np. Rooney (czego żadnemu z nich nie życzę, ale takie jest życie).

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sie 2007, 13:34

ja wiem ze graja dobrze. i ze beda wygrywac. nie ma ku temu zadnych watpliwosci. wiedza co maja grac i jak grac - jest jednak problem - brak regularnie strzelajacego srodkowego napastnika oraz co sie stanie w przypadku kontuzji obroncow

ale koniec off-topa

po prostu nie uwazam bys uzyl dobrej analogii i tyle :P

henry badz eto'o beda strzelac mnostwo bramek bo zawsze strzelali mnostwo bramek

a ronney i tevez mimo wielkich umiejestnosci to jednak inny typ napastnikow.

???
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ??? » 22 sie 2007, 15:25

jak wiemy liczy sie kajosc a nie ilosc manu ma duzo akci i niepotrafi tego wykozystac man.c w derbach mil 1 akcie i ja wykozystal henry jest dobry i napewno bedze szczela dozo bramek ale nawed jak henry szczeli 50 bramek w 1 meczu to valdes bedze wstanie przepuscis 51 bramek :P hehe wiem wiem przesadzilewm ale wszscy wiedza oco mi chodzi

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 22 sie 2007, 15:50

??? pisze:jak wiemy liczy sie kajosc a nie ilosc manu ma duzo akci i niepotrafi tego wykozystac man.c w derbach mil 1 akcie i ja wykozystal henry jest dobry i napewno bedze szczela dozo bramek ale nawed jak henry szczeli 50 bramek w 1 meczu to valdes bedze wstanie przepuscis 51 bramek hehe wiem wiem przesadzilewm ale wszscy wiedza oco mi chodzi
jórz Će lóbie :wink:

zeby nie bylo OT.
Jak dla mnie Barcelona co roku ma najmocniejszy sklad w lidze, wszystko zalezy od tego jak beda grac. Mam nadzieje ze Henry bedzie gral conajmiej tak dobrze w Arsenalu no i ze Ronaldinho wroci do swojej szczytowej formy.
ElFilipo pisze:co z tego, że mają świetnych zawodników, boski atak, skoro wcale nie jest powiedziane, że Henry, Eto'o czy ktokolwiek inny będzie strzelał dużo bramek?
Napewno jest wieksze prawdopodobienstwo ze Ci napastnicy beda strzelac wiecej bramek niz jakikolwiek inny duet napastnikow w lidze hiszpanskiej. Zapewniam Cie ze o forme strzelecka napastnikow Barcy nie musisz sie martwic, zreszta przekonasz sie o tym niedlugo :D

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 22 sie 2007, 15:53

hehe wiem wiem przesadzilewm ale wszscy wiedza oco mi chodzi
Niekoniecznie :? Stosowanie się do zasad ortografii i interpunkcji mogłoby znacząco wpłynąć na przejrzystość twoich postów i ich zrozumienie przez innych userów. Chyba ranga ci się kroi.
Zawartości merytorycznej nawet nie skomentuję, bo jej nie ma.

???
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ??? » 22 sie 2007, 19:53

luz ziomus mam zebsuta klawiature i radze sobie jak moge :P

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 22 sie 2007, 21:59

luz ziomus mam zebsuta klawiature i radze sobie jak moge
To używaj klawiatury ekranowej a nie sadzaj takie kupy jak powyżej.

Coby nie było OT - Ronaldinho zaliczył dziś asystę i strzelił bramkę w meczu kadry, zresztą w ogóle trio Ronnie-Kaka-Diego po wejściu w drugiej połowie znacząco rozruszało grę Canarinhos.
Messi natomiast zaliczył całe 90 minut w przegranym przez Argentynę 2-1 meczu z Norwegią i w mojej opinii był najlepszym piłkarzem Argentyny na boisku. Ale mogę być stronniczy :P
Gola strzelił też Henry, ale dopiero minęła połowa meczu - poza tym tego spotkania nie oglądam wiec nie mogę nic więcej powiedzieć o jego grze.

Wygląda więc na to, że można się cieszyć z dobrej postawy naszych napastników przed początkiem sezonu :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sie 2007, 22:55

belletti w chelsea za 5.5 miliona. lol

tego sie nie spodziewalem

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2007, 23:00

:shock:

Jestem zaskoczony delikatnie mówiąc. Nie wiem co o tym myśleć. Muszę ochłonąć.

[EDIT]
Generalnie nie jestem zadowolony z tego posunięcia. Wolałem mieć Hausa na ławce jaką alternatywę w przypadku absencji Zambro. Wiem, że może grać Ula na prawej, ale Belletti by się przydał pewnie czasem. Sam nie wiem co o tym myśleć. Dobrze, że chociaż kwota znośna bo na więcej nie liczyłem w przypadku jego odejścia

Wielkie dzięki za wszystko Juliano! Przede wszystkim za tę jedną jedyną bramkę jaką udało Ci się zdobyć...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2007, 23:33

I to chyba jedyny mecz jaki widział Mourinho. Bo skąd opinia, że Belletti jest lepszym defensorem niż Ferreira? Może to rozwiązanie na jeden sezon...Też jestem bardzo zaskoczony tym transferem.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 sie 2007, 23:41

Belletti w defensywie nie jest jakiś wyjątkowo efektywny więc mnie też dziwi zagrywka Jose. Wydawało mi się, że zainteresowanie Alvesem jest poważne, ale skoro odpuścili i wzięli Hausa to coś tu nie gra. Gdzie Belletti a gdzie Alves :roll: Czyżby Del Nido dawał aż tak zaporowe ceny? Czyżby Del Nido miał zamiar wydusić jakieś niewiarygodne pieniądze albo zatrzymać Daniela u siebie? Real już go raczej nie kupi bo musiałby być droższy od Robbena a na to chyba już ich nie stać.

Dwie dobre informacje. Ronaldinho w poniedziałek dostanie hiszpański paszport. We wtorek to samo spotka Dos Santosa. Będziemy mieli tylko dwóch piłkarzy non-ue (Eto'o i Toure). Swoją drogą nie rozumiem dlaczego Samu nie ma jeszcze obywatelstwa :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”