Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 13 lis 2004, 11:49
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 13 lis 2004, 14:14
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 17 sty 2005, 17:01
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 17 sty 2005, 17:10
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 sty 2005, 17:13
zagadzam sie z toba ja tez nie pijam piwa no czasami jak pije to juz obojetnie jakie jakos nie sprawia mi to roznicy w smaku poprostu one sa jak by porownanie pepsi i coca-coli w ktorych tez nie wiedze rozniccyneo007 pisze:piwa nie pije
i jakos zyje
mnie to nie smakuje
a papierosow tez nie cierpie
jesli was to pociaga, to mam tu wierszyk dla was
"kto pije i pali ten nie ma robali"
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 17 sty 2005, 17:17
mathiasek12 pisze:zagadzam sie z toba ja tez nie pijam piwa no czasami jak pije to juz obojetnie jakie jakos nie sprawia mi to roznicy w smaku poprostu one sa jak by porownanie pepsi i coca-coli w ktorych tez nie wiedze rozniccyneo007 pisze:piwa nie pije
i jakos zyje
mnie to nie smakuje
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 17 sty 2005, 17:22
Zgadzam sie ze smitem...Jest ogromna roznica...Ja wole Pepsi...smitu pisze:mathiasek12 pisze:zagadzam sie z toba ja tez nie pijam piwa no czasami jak pije to juz obojetnie jakie jakos nie sprawia mi to roznicy w smaku poprostu one sa jak by porownanie pepsi i coca-coli w ktorych tez nie wiedze rozniccyneo007 pisze:piwa nie pije
i jakos zyje
mnie to nie smakuje
w smaku coli i pepsi nei ma roznicy ?!?! oooo to sie mylisz
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 17 sty 2005, 17:26
Jesus;p pisze:Zgadzam sie ze smitem...Jest ogromna roznica...Ja wole Pepsi...smitu pisze:mathiasek12 pisze:zagadzam sie z toba ja tez nie pijam piwa no czasami jak pije to juz obojetnie jakie jakos nie sprawia mi to roznicy w smaku poprostu one sa jak by porownanie pepsi i coca-coli w ktorych tez nie wiedze rozniccy
...A co do piw to nie zgadzam sie z tym ze Heineken jest dobry...To nie to co polskie browary...nasze sa tansze i smaczniejsze...A to ze sa mieszane ze spirytusem to duzy plus bo szybciej chodzisz po scianach
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 17 sty 2005, 18:26
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 17 sty 2005, 19:13
W sumie kazdy ma swoj gust...odmienny...Ja jak chce goryczy to sobie pije żywca...A jak ogladam mecz to sobie wole kupic tyskie...nie wiem czemu poprostu moim zdaniem smak tego piwa najbardziej smakuje na meczyksmitu pisze:Jesus;p pisze:Zgadzam sie ze smitem...Jest ogromna roznica...Ja wole Pepsi...smitu pisze:
...A co do piw to nie zgadzam sie z tym ze Heineken jest dobry...To nie to co polskie browary...nasze sa tansze i smaczniejsze...A to ze sa mieszane ze spirytusem to duzy plus bo szybciej chodzisz po scianach
szybciej sie chodzi po scianach ale to nie ma tego smaku, a poza tym po polskich piwach jakos mi sie zle haftuje a po tych co wymienialem to ani razu mi sie nie zdarzylo ...![]()
co do Heinekena ja tam bardzo go lubie taka gorycz a jeszcze do tego jakies czipsy meczyk i jest The Best
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 17 sty 2005, 20:46
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 17 sty 2005, 21:08
kamuflasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 28 sty 2005, 18:43
boca
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 31 sty 2005, 20:13
Rom$on
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl