Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 17 sty 2005, 15:44
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 sty 2005, 16:08
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 17 sty 2005, 16:52
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 sty 2005, 17:08
wiesz co wez sie lepiej nie wypowiadaj jak tak masz gadac jesli ci tak zalezy na tym 10wp i banie to wez cos zbluzgaj a nieAxel Hammond pisze:A czy to ważne, jak padła bramka? Gol jest gol, wszystkie sa identycznie brzydkie.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 sty 2005, 18:46
Chłopcze masz jakies problemy? szukasz dobrego psychiatry?... nie podobaja ci sie zadne gole to zachowaj to dla siebie i nie nabijaj sobie postów.Axel Hammond pisze:A czy to ważne, jak padła bramka? Gol jest gol, wszystkie sa identycznie brzydkie.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 17 sty 2005, 18:56
Ale jesteś śmieszny. Parafrazując twoją wypowiedź: jeżeli uważasz, że jakaś bramka jest piękna, to zachowaj to dla siebie i nie nabijaj sobie postów.Lakier pisze:Chłopcze masz jakies problemy? szukasz dobrego psychiatry?... nie podobaja ci sie zadne gole to zachowaj to dla siebie i nie nabijaj sobie postów.Axel Hammond pisze:A czy to ważne, jak padła bramka? Gol jest gol, wszystkie sa identycznie brzydkie.
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 sty 2005, 19:58
a napisałem w tym temacie cos o pięknych bramkach?Axel Hammond pisze:Ale jesteś śmieszny. Parafrazując twoją wypowiedź: jeżeli uważasz, że jakaś bramka jest piękna, to zachowaj to dla siebie i nie nabijaj sobie postów.Lakier pisze:Chłopcze masz jakies problemy? szukasz dobrego psychiatry?... nie podobaja ci sie zadne gole to zachowaj to dla siebie i nie nabijaj sobie postów.Axel Hammond pisze:A czy to ważne, jak padła bramka? Gol jest gol, wszystkie sa identycznie brzydkie.
A co do problemów - wszyscy je mamy.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 17 sty 2005, 20:18
Abstrachując od tego, że Loczek nie napisał o żadnych ładnych bramkach to to jest własnie temat o pieknych bramkachLakier pisze:a napisałem w tym temacie cos o pięknych bramkach?Axel Hammond pisze:Ale jesteś śmieszny. Parafrazując twoją wypowiedź: jeżeli uważasz, że jakaś bramka jest piękna, to zachowaj to dla siebie i nie nabijaj sobie postów.Lakier pisze:
Chłopcze masz jakies problemy? szukasz dobrego psychiatry?... nie podobaja ci sie zadne gole to zachowaj to dla siebie i nie nabijaj sobie postów.
A co do problemów - wszyscy je mamy.
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: foitek » 17 sty 2005, 20:23
foitek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 17 sty 2005, 21:39
qczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 17 sty 2005, 22:48
Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 18 sty 2005, 1:40
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 18 sty 2005, 15:10
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 18:47
Czy 'doszłeś' do jakiś jeszcze innych budujących wniosków? Ja doszłem do wniosku, że nie znasz zasad ortografii i chcesz sprowokować mnie do kłótni (powszechnie wiadomo, że nie znoszę błędów ortograficznych). Należy ci się za to ostrzeżenie.sirtomaszo pisze:Axel Długo tak przysłuchuję się twoim wypowiedziom i doszłem do wniosku że bardzo lubisz złośliwie komentować.
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 sty 2005, 19:06
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio