Arsenal FC (zbiorczy)

benchmarking
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: benchmarking » 23 sie 2007, 16:22

Michał M pisze:Każdy ma prawo do własnego zdania, tylko zastanów się nad jednym - jakoś nikt z kibiców Bayernu nie dyskutuje nad pozycją Kahna, krzycząc, zeby go wymienić na Rensinga, w przeciwieństwie do prowadzonej tu dyskusji o Lehmannie :] A co do reprezentacji, to Kahn zakończył swoją karierę po MŚ, więc nie ma tu już porównania.
Z tego co sie orientuje to zakonczenie kariery przez Kahna ma zwiazek z tym ze Lehman zostal mianowany pierwszym bramkarzem. Jesli sie myle to mnie popraw. Czy Kahn zakonczyl by kariere gdyby byl numerem 1 w reprezentacji? nie wydaje mi sie.
Michał M pisze:No i jak tak twierdzisz, że Kahn ma wiele szmat na koncie, to przypomnij mi kiedy miał ostatnią :?: Bo jeśli bazujesz ze swoją wiedzą na golu Ronaldo z finału MŚ'02 czy bramce Roberto Carlosa z któregoś tam już meczu z Realem z LM, to dziękuję :stop:
Chodzi mi o to, ze ma wiele szmat na swoim koncie w przekroju calej kariery. Oprocz wymienionych przez ciebie przykladow przytrafilo mu sie jeszcze kilka ladnych "kwiatkow". Nie sledze rozgrywek Bundesligi, ale pamietam, za bylo glosno po tym jak Kahn zawalil dwie bramki z Kolonia w kwietniu zeszlego roku.

Reasumujac, na dzien dzisiejszy, dla mnie Kahn to ta sama polka co Lehman. Obaj sa awaryjni. Taki klub jak Arsenal zasluguje na lepszego bramkarza. Jesli kibice Bayernu sa zadowoleni z Kahna, nie mam nic przeciwko.

Wróć do „Anglia”