Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 25 sie 2007, 10:01
Ludi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sie 2007, 15:10
Ludi pisze:Jak się okazało, było to wyrównane spotkanie, które mogło się zakończyć także wygraną Widzewa.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 sie 2007, 15:48
Ja dominacji nie widziałem. W pierwszej połowie była przewaga Lacha duża od 10 do 30 minuty. Poza tym okresem mecz był wyrównany ze wskazaniem na Lecha. W pierwszej połowie jedyny groźny strzał w światło bramki oddał Rengifo po rzucie wolnym. W drugiej jedyny(!) celny strzał to był gol. Bardzo dużo chaosu to jest to co można powiedzieć o atakach Lecha w tym meczu.Jarzinho pisze:Wyrównane w jakim aspekcie, ja widziałem dominacje Lecha i to ogromna
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sie 2007, 16:00

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 25 sie 2007, 16:07
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 sie 2007, 16:13
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 sie 2007, 16:48
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 sie 2007, 18:54
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sie 2007, 21:24
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sie 2007, 22:06
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 01 wrz 2007, 7:06
Ludi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 wrz 2007, 10:30
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2007, 15:24
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2007, 15:50
Moze podobny nie bo trudno baczac na aktualny stan rzeczy na takie cos. Ale mysle sobie ze 3 czy 4 miejsce bedzie ichJarzinho pisze:A Lubin no coz powoli chyba wraca do miejsca w szyku, 2 porażki na własnym teranie z faworytami, dodatkowo remis z Lechem, to raczej nei bedize seozn podobny do poprzedniego.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 01 wrz 2007, 16:05
To nie przepaść ale "Wielki Kanion" albo nawet dwa. A co do samego Astiza to początkowo nie byłem do niego przekonany ale po tym co pokazuje już wiadomo ze będzie filarem obrony Legii. Jak dobrze się zgrają z Choto to bedziemy mieli obrone nie do przejscia jak za czasów gdy grały 2 czarne skałyJarzinho pisze:Astiz pokazuje przepaść miedzy OE, a La Liga..
Popieram twoje zdanie w tym sezonie wszystko wraca do normalności Legia i Wisła znowu na TOPie. Poprzedni sezon to była porażka to tak ja by w Hiszpani na 1 i 2 miejscu były Sevilla i Valencia dobrze ze wszystko wraca do normy.czeher pisze:Wisle czy Legii, ktorzy to meidzy soba rozstrzygna losy mistrzostwa
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio