Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 668

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2007, 22:04

Krzysztof Jarzyna pisze:albo rkoeman mi znajdzie, wiec po co mam ochlonac?

nie znajdzie, nie oglądał meczu :P był w czempie :P

cieszy zwycięstwo i tyle, nic nie jestem w stanie o grze napisać, czekam na skrót, może torrent z meczem.
Jednak z tego co wszyscy mówią, Real grał dobrze, mecz był dobry również, więc to daje nadzieję, na przyszłość :)
Hala Madrid!

krzywezwasjany
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzywezwasjany » 25 sie 2007, 22:08

Teraz pozostaje nam tylko wierzyć, że Real nadal będzie grał jak dzisiaj albo i lepiej.

Zobaczymy jak jutro się zaprezentuję barca... pewnie będzie jakieś marne i wymęczone 1:0. Dobrze by było gdyby Smolarek strzelił coś w debiucie, ale jutro to on raczej nie zagra...

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 sie 2007, 22:22

Nieźle jest ;) Sneijder zapewnił nam zwycięstwo - myślę, że około 2 mln euro z 27 sie zwróciło :lol: KJ pochlebia naszej drogiej brazylijskiej gwiazdce :shock: Raul strzelił gola. Nie sądziłem, że Real tak szybko ochłonie po Sevilli. Szkoda, że tak samo nie było tydzień temu, ale widocznie musieliśmy dostac zimny prysznic. Z Heinze i Robbenem będzie jeszcze lepiej. Ramos - niesamowicie się odnalazł na tym prawym skrzydle, w meczu z Sevillą najlepszy gracz Realu, a dzisiaj asysta. Jest dobrze :!:

Jeszcze mam pytanie do KJ, albo kogoś innego kto oglądał meczyk. W Realu grał Metzelder. Kto nie grał. Drenthe?

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 sie 2007, 22:24

Vianuch pisze:Nieźle jest ;) Sneijder zapewnił nam zwycięstwo - myślę, że około 2 mln euro z 27 sie zwróciło :lol: KJ pochlebia naszej drogiej brazylijskiej gwiazdce :shock: Raul strzelił gola. Nie sądziłem, że Real tak szybko ochłonie po Sevilli. Szkoda, że tak samo nie było tydzień temu, ale widocznie musieliśmy dostac zimny prysznic. Z Heinze i Robbenem będzie jeszcze lepiej. Ramos - niesamowicie się odnalazł na tym prawym skrzydle, w meczu z Sevillą najlepszy gracz Realu, a dzisiaj asysta. Jest dobrze :!:

Jeszcze mam pytanie do KJ, albo kogoś innego kto oglądał meczyk. W Realu grał Metzelder. Kto nie grał. Drenthe?
nie grał Canna , kontuzja.

Zapoda ktoś linkiem do bramki SneijderSa? :pray:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2007, 22:25

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 25 sie 2007, 22:25

Zapoda ktoś linkiem do bramki SneijderSa?

Aguero 0-1
- http://files.filefront.com//;8398600;;/

Raul 1-1
- http://files.filefront.com//;8398241;;/

Sneijder 2-1
- http://files.filefront.com//;8398587;;/
Diamen23 pisze:nie grał Canna , kontuzja.

Canna jest wymieniony w relacji live na rm.pl :roll:

edit
Już znalazłem. Metzelder wszedł na 2 połowe za Canne.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 25 sie 2007, 22:32

hehe Mejia strzelil gola dzisiaj :)

Ladne bramki, Sneijder niezle sie czail przed rozegraniem tego rzutu wolnego 8)

Awatar użytkownika
kabanos6
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 25 sie 2007, 22:46

Atletico - pilkarze jak nigdy wynik jak zawsze :D

Po prostu respekt dla Raula i Sneijdera . Raul jak dla mnie Man of the match. :D To co on robil w 2 polowie najstarsi kibice nie pamiętają . Kiwki , rajdy,odbiory na własnej połowie i wyprowadzanie kontr - miodzio :D. Bardzo dobrze Sneijder , Drenthe , Metzelder, Pepe (!!!), Robinho .... właściwie to cała 11 grała galaktycznie !!! No i to co robil Iker w ostatnich 15 minutach to księgi rekordów guinessa sie nadaje.:D:D

HALA MADRID :twisted:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 25 sie 2007, 23:11

Jakims cudem ogladalem cala druga polowe w necie, tedy moge sie jedynie w tej materii wypowiedziec.

Zaskoczyl mnie bardzo Sneijder, ktory gral doprawdy lepiej dobrze. I nie chodzi tu nawet o bramke, bo to nie bylo uderzenie na jakie go stac, ale o sama gre. Mial kilka swietnych zagran: prostopadlych i na kilkadziesiat metrow do partnerow. Nie przypuszczalem, ze bedzie tak w stanie grac niczym mediapunta 8) A znam tego pilkarza jak malo kto :]

Dobry mecz Raula, choc nie przesadzalbym z pochwalami. Szczegolnie, ze takie mecze mu wychodza jesli dobrze pojdzie kilka razy w sezonie. I jakos tak sie dziwnie sklada, ze jezeli juz zagra na poziomie to wlasnie z Atletico :lol2: Vide: poprzedni sezon, o ile dobrze pamietam. Przyzwoicie zagral Pepe :o Ramos na prawej obronie potrafi wymiatac. Niezle Drenthe. RvN jeszcze nie wrocil do formy sprzed kontuzji. Robinho winien grzac lawe :] Iker raz popelnil blad, ale ogolnie dobrze.

Nie powalila mnie notabene gra Realu na kolana (przypominam, iz pisze o drugiej odslonie spotkania, ktora mialem okazje zobaczyc), grali rzeczywiscie niezle, ale nie stworzyli sobie az tak wielu szans do zdobycia bramki jak sie spodziewalem, z tak lezaca Blancos druzyna jak lokalny rywal. Zwycieska bramka wlasciwie po stalym fragmencie gry i na pewno nieatomowym uderzeniu Sneijdera po podaniu Gutka (bodajze byl rykoszet). Atletico moglo spokojnie ten mecz zremisowac. Np. nieuznana bramka Forlana po minimalnym spalonym (jezeli byl), a gdyby Aguero podobnie jak w poprzednim sezonie w Derby Madrytu miast wespol z Torresem lobowac Ikera po prostu go minal, byloby 2-2. W szeregach Atleti mieszal Aguero, ale niewiele z tego wynikalo. Niczym specjalnym nie wyroznil sie po wejsciu na boisko Reyes. Zawodzil w ataku Forlan. Niewidoczny byl Raul Garcia. Niepewny byl Leo Franco. A mimo to, Atletico IMO nie gralo tak zle :P Mieli sporo ladnych, ciekawych akcji.

I na koniec: to dopiero pierwszy mecz w sezonie. I do tego z Atletico, wiec biorac pod uwage mecze Rojiblancos z Merengues w ostatnich latach chyba nikt trzech punktow dla gosci sie w tym meczu nie spodziewal :]

Hala.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2007, 0:10 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 2 razy.

chiquita09
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chiquita09 » 25 sie 2007, 23:36

pare slow ode mnie....

tez udalo mi sie najzec druga polowe... mecz byl dobry bo szla akcja za akcje.... troche wiecej ze strony realu... nad gra raula bym az tak sie nie rozplywal... no chyba ze kazzdy ma na uwadze t oco pokazywal w tamtym sezonie... zagral dobrze ale ja oczekuje od niego jeszcze wiecej.... jak dla mnie dobrze zagral drenthe (tzn cala ekipa zagrala dobrze ale akurat jego pare zagran mi sie podobalo) - powinien byc z niego dobry zawodnik w przyszlosci...

no i jeszcze jedna sprawa...podobalo mi sie jak pilka chodzila w drugiej linii...

zastanawiam sie jeszcze nad inna sprawa... za kogo bedzie grac robben?? czyzby za gutka? ewentualnie za raula ale w to akurat watpie...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 sie 2007, 0:39

Toudinho pisze:Bardzo mile powitanie Jose Antonio Reyesa

Czy to miala byc ironia :?: Bo jesli chodzi o gwizdy i buczenie przy kontakcie z pilka, to raczej za to co zrobił dla Realu to mu sie to nie nalezało.
Vianuch pisze: Ramos - niesamowicie się odnalazł na tym prawym skrzydle, w meczu z Sevillą najlepszy gracz Realu, a dzisiaj asysta. Jest dobrze
kabanos6 pisze:Bardzo dobrze Sneijder , Drenthe , Metzelder, Pepe (!!!), Robinho .... właściwie to cała 11 grała galaktycznie

Tak jak wspominałem, ogladałem jedynie druga połowe i napewno kibice Relau moga być zadowoleni ze Sneijdera. To była jego partia. Co do Metzeldera to napewno zagrał lepiej niż Canna i Pepe we wczesniejszych spotkaniach, widać, że szybkosci nie posiada, ale przynajmniej nie fauluje brutlanie jak wspomniani zawodnicy. Jeszcze wracajac do Ramosa, to nie wiem, ale jak byłbym zdania, że on cieniutko w tym spotkaniu grał. Moze w ofensywie było dobrze, jednak w defensywie mial problemy z Aguero, Simao czy Reyesem. Ogrywali go bardzo czesto, wiekszy problem mieli nawet z Robinho :P ktory był jak jezdziec bez głowy.
Zdecydwoanie gra "ponownie" Galaktycznych mogła sie podobac kibicom Realu, przynajmniej patrzac na rywala, range i wczesniejsze kompromitacje w SuperPucharze.

Awatar użytkownika
Ludi
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 26 sie 2007, 5:42

Obejrzałem mecz i muszę przyznać, że nie doceniłem Snejdera, byłem przekonany, że będzie stanowił dla Realu tyle, co Ballack dla Chelsea, a tym czasem Holender rozgrywał świetną partię.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 sie 2007, 10:42

Jarzinho pisze:Toudinho napisał:
Bardzo mile powitanie Jose Antonio Reyesa

Czy to miala byc ironia Question Bo jesli chodzi o gwizdy i buczenie przy kontakcie z pilka, to raczej za to co zrobił dla Realu to mu sie to nie nalezało.

Chyba Toudinho zasugerowałeś sie tym co napisali ;P ...
a ironiczny to był uśmiech Reyesa kiedy wchodzil na boisko .
Klaskało bodajże z 20 % obecnych , reszta obrzucała go putami i środkowymi palcami ;D

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 26 sie 2007, 12:25

I to mnie dziwi :roll: dal wam mistrzostwo, wszyscy chcieli, zeby zostal ale to zarzad sie nie postaral i Reyes poszedl do Atletico. Naprawde nie rozumiem zachowania kibicow :roll:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 sie 2007, 12:55

chyba chodzi o ten wywiad przed meczem :)

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=15327

José Antonio Reyes otwarcie mówi o pokonaniu Realu Madryt na inaugurację Primera División i stwierdza, że nie będzie unikał celebracji gola.
...- Atlético wygra 2:0, a ja strzelę bramkę - powiedział Reyes
Heh :lol: Sytuacja bardzo podobna jak ta na lini Barca-Saviola-Real z tym że Javier mowil ze nie przejdzie do Merengues

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”